2010 Ekim Anneleri

gözükmemesi çok normal o zaman canım endişelenme

akşam üzeri saat sekiz gibi çok halim kaçıyor ve rahimi me doğru hafif şiddetli ağrı oluyor. ne olabilir sizce inşallah dış gebelik olmaz bebeğim sağlıklıdır inşallah....

sen neden bukadar gec gıdıceksın canmfisfisfis

tatlım nedeni şu..ben izmirde bir üniversite hastanesinde çalışmama rağmen çalıştığım hastanede 0 gebe için müsait randevu olmadığı cevabını aldım..dellendim ama nabiim sustum..telefonda gözlerim doldu resmen..hem çalışansın hem randevu yok..ama izin alıp başka yere gitmek istersen o da yok..yeni doğum yapacak bir arkadaşım var o dedi bnm yerime yazın diye öylelikle randevu alabildm o da 16 mart işte..beyincerrahide kontrolüm vardı rica ettim beyincerrahı tüm kan ve idrar istemlerimi yaptı..sonra gittim sonuçlarımı acildeki tanıdık hekimlere gösterdm..herşey normal salı yeniden gel kan ver hcg ne bakalım dedi bir anormallik yok 16 martta geç değil.o zaman gider kontrolünü yaptırırsın dediler içimi rahatlattılar..yani hastane içinde olupta muayene için bu kadar bekleyen bi ben varım herhaldeohaoldumsmile ama sağlık olsun naapalmopuyorumnanaktan

akşam üzeri saat sekiz gibi çok halim kaçıyor ve rahimi me doğru hafif şiddetli ağrı oluyor. ne olabilir sizce inşallah dış gebelik olmaz bebeğim sağlıklıdır inşallah....

bendede ağrı oldu başlarda sanki adet sancısı gibi bende genelde öle olurda!!! ama karın ve kasık bölgemde sık sık ağrılar oldu doktor bunların gazdan olabileceğini söledi.biraz içim rahatladı zaten zamanla geçio şimdide oluyo ama nadiren ve hafif aklına kötü şeyler getirme canım iyi düşünelim iyi olsunkaydirigubbakcemile5

zaten bulantı filan 5.haftadan sonra başlıo yani önceden pek anlaşılmıo hamilelik ama maşallah sende nasıl o kadar sabrettin bakmadan durdun ben öğrendiğimde 2,5 haftalıktı:CüvCüv:

ya aslinda bekliyordum ama diyordum daha ilk denememiz korunmayi daha yeni birakmistik olmaz ilk aydan diyordum ne bilim rabbimin isi:lepi:ha ama bak ocak 27sinde 2 damla kan geldi demekki yerlesme kanamasiymis.
esimde ruyamda gordum hamilesin diyordu bende dedim ya yok hicbir belirti yok.
en sonunda bugun doktora gittim iste:dance:ve minik melegimiz insallah gelicek hayirlisiyla.
simdiden icimi korkular sardi acaba iyi anne olabilecekmiyim acaba iyi besleniyormuyum.

teşekkür ederim içimi rahatlattın çok sağol....opuyorumnanaktan

daha şimdiden okadar şeyi düşünme bence herşeyi sırasıyla:)) ve şimdi değilde 3.aydan sonra beslenmene dikkat etmen gerekecek.şimdi kendinle ilgilen.çünkü bebiş üç aydan sonra yediklerimizden beslenecekk...

ben heralde bidaha 2hafta sora giderim ultrason resminde hiç belli olmayanı verdi dedim üstelik görünsün bakayım özledikçe diye içeri gittim resme baktım e hani dedim görünmeski diyo
kalbi atıyo bakarkende gördük resmi tam çekmemiş sinir oldum 2hafta önceki daha belliydi

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
johnnybravo, anemone, angell41, duduu, eyan25, flzkrmtc, kelebek97, mirayhale

kalbi çoktan atmaya başlamıştır

evet bugun ögrendiğinde kalp atışlarınıda duymussundur maşallah

evet arkadaslar duydum acayip guzel birsey tarifi mumkun degil allah isteyen herkese nasip etsin. cok guzel harika bir duygu.inanin rabbime binlerce sukur olsun hic ugrasmadan melegimizi gonderdi.
hep korkuyordum ya hamile kalamassam diye. cunku adet duzensizligim vardi. ve uzun sure 2 yil kadar dogum kontrol hapiyla korunmustum.cok korkuyordum hepsi yersizmis.:teytey:

merhaba arkadaslar bende ekım annesıyım allah nasıp ederse 7 +3 üm bısey sorcam sıze ben hızla kılo alıyorum 3 kılo farketmıs bugun ıtıbariyle göbeğimde hafıften cıktı cok sınır oluyorum yedıgım pek bısey yok bulantımda çok zaten şişliktir dımı benım 2. bebegım ogluma hamıleyken tam 18 kılo aldım sanırım buda öyle olcak gıbı

burada birbirimizden ogrendiklerimizle insallah birgun dogum hikayemizide anlatiriz.insallah hepimiz bebeklerimizin fotolarinida koyariz.

ne cok ekim annesi var:)super ya ben hep ekimde dogurayim istiyordum cunku evlilik yildonumumuze denk geliyor:)28 ekim evlendik 10 ekimdede insallah bebisimizi kucaigimiza aliriz insallah insallah amin.

benim tahminimce 27 ya da 30 günlük hamileyim. hcg 240.90 çıktı doktor 15 günlük dedi ama benim adetim geçeli zaten 22 gün oldu nasıl oluyor anlamıyorum. 27 yada 30 günlük hamileyken hcg nin daha yüksek çıkması gerekmezmi ???

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
johnnybravo, anemone, angell41, duduu, eyan25, flzkrmtc, kelebek97, mirayhale

bende buradaım hep cnm ama hayalet gibiym görünmoorm:1ninca:

burada birbirimizden ogrendiklerimizle insallah birgun dogum hikayemizide anlatiriz.insallah hepimiz bebeklerimizin fotolarinida koyariz.

bi tane anlattım bugün geçen sayfalarda..ikincisini de hayırlısıyla anlatmak nasip olur inşallah..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…