2010 Ekim Anneleri

maşallah canım hayırlısı olsun bende 5+3 um aynen bendede 3 kılo farkedıyorum sapıtıyorumkaydirigubbakcemile3 gercı bebısım saglıklı olsun ama boyle kılo almakta normal deılkı:kedi:

aynen bende sağlıklı olsunda dıyorum kılo varsın olsun gerçi vermesıde çok zor oluyo o dogum kılolarını ama evlat ıçın herseye deger hamılelık zor geçıyo kılo fazla olunca hele hele son aylar

bu cevabım güme gitmiş resimli anlatımın altındakaydirigubbakcemile3 bi daha yaziim didimkaydirigubbakcemile3

benide listeye ekleyin lutfen
son sat 3 ocak
yas 25
beklenen dogum tarihi 10 ekim
hamile kalinan kilo 53

kızçeler ben uyumaya kaçooooor..hepinize ii geceler diloooor.. minik mandamın da uykusu geldi..fazla bekletmiim sonra asabi bi abla olur kardeşine demiiii... kocaman öpoorum sizi..yarına kadar kendinize ve bebişlerinize ii bakın..rabbime emanetsiniz..

kızlar nasıl gidiyor hiç anlatan yok derdini doğru düzgün?? artık karnı acıkan sık yiyen var mı aranızda...
benim sabahları midem kazınmaya başladı...

valla bana ne foto verdiler ne de gösterdiler en zavallı benim heralde millet albüm yapcak bizim iştahtan başka bebeğe dair belirtimiz yok ağlayacam pis doktor pazartesi gitcem haftaya valla gene ters davranırsa göstercem ben ona gününü aaa yazık bana çok kıskandım ya

mirayhale hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına da alırsın.

pembedana ben varım habire karnım acıkıyo bu sabah 10 da kahvaltı yaptım 12 de öğle yemeğinde 2 tabak yemek yedim bide makarna ama akşam eve geldiğimde saat henüz beşti ama sanki ben günlerdir yemek yememişim gibiydi artık başkalarının yanında utanıyom çizgifilmlerdeki gibi gözümde yiyecekler dönüyo oboriks taşıyom galiba

kızlar nasıl gidiyor hiç anlatan yok derdini doğru düzgün?? artık karnı acıkan sık yiyen var mı aranızda...
evet bende cok yiyorum cok kilo alicam diye dusunuyorum aman sonra veririz yeterki bebeklerimiz saglikli olsunlar insallah.kilo dedigin nedirki hergun dogumdan sonra bebisle 1 saat yuru yediklerinede dikkat et verilir kilolar insallah.
mirayhale hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına da alırsın.

cok sagol canim amin insallah hepimiz sagsaglim bebislerimizi kucaigimiza aliriz,.

ben bugün 8 aylık bi hamiş gördüm :)))) ayyy çok güzeldi allahım yaa....10 kilo almış kadın. bi tek göbüş çıkmış zaten...

canım ben senın gıbıyken gıtmıstım karından ultrasonda bellı belırsızdı ama vajınal bakınca gayet net gorduk
hamileyim bugün öğrendim. hcg 240.90 çıktı. ama ultrasyonda görünmedi sizce normal mi ? dış gebelik olabilir mi ?
karından ultasonla 1000lerın ustunde olunca deger gozukuyor kese canım endıselenme
kızlar yarın bana ultrason resmını verırmı kı acep doktorumbilmiyorumkismile vajınal ultrasonunda fotodsunu verıyorlarmı bılıyomusunuz alan varmızemuszemus

benım kontrolum vajınaldı aldık resmını:)

Kızlar Günaydın,
Ben de çok sık acıkıyorum sanki hiç bir şey yememiş gibiyim.
Mide bulantılarım ve baş ağrım devam ediyor...
Sürekli yorgunum...

CNM TAM TERSI BENDE SABAHLARI ÇOK ŞİŞKİNLİK OLUYO yıyemıyoum açmıyım tokmuyum onu bıle anlamıyorum bazn yaa...ama allahdan mıde bulantım falan yok tek cıddı problmım gaz ve kabızlık....:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…