maşallah canım hayırlısı olsun bende 5+3 um aynen bendede 3 kılo farkedıyorum sapıtıyorumkaydirigubbakcemile3 gercı bebısım saglıklı olsun ama boyle kılo almakta normal deılkı:kedi:
tatlım nedeni şu..ben izmirde bir üniversite hastanesinde çalışmama rağmen çalıştığım hastanede 0 gebe için müsait randevu olmadığı cevabını aldım..dellendim ama nabiim sustum..telefonda gözlerim doldu resmen..hem çalışansın hem randevu yok..ama izin alıp başka yere gitmek istersen o da yok..yeni doğum yapacak bir arkadaşım var o dedi bnm yerime yazın diye öylelikle randevu alabildm o da 16 mart işte..beyincerrahide kontrolüm vardı rica ettim beyincerrahı tüm kan ve idrar istemlerimi yaptı..sonra gittim sonuçlarımı acildeki tanıdık hekimlere gösterdm..herşey normal salı yeniden gel kan ver hcg ne bakalım dedi bir anormallik yok 16 martta geç değil.o zaman gider kontrolünü yaptırırsın dediler içimi rahatlattılar..yani hastane içinde olupta muayene için bu kadar bekleyen bi ben varım herhaldeohaoldumsmile ama sağlık olsun naapalmopuyorumnanaktan
kızlar yarın bana ultrason resmını verırmı kı acep doktorumbilmiyorumkismile vajınal ultrasonunda fotodsunu verıyorlarmı bılıyomusunuz alan varmızemuszemus
kızlar yarın bana ultrason resmını verırmı kı acep doktorumbilmiyorumkismile vajınal ultrasonunda fotodsunu verıyorlarmı bılıyomusunuz alan varmızemuszemus
ayyyy canımcım cvp vermıs saol tatlınnn inşallah bende alırım yarınnn:CüvCüv:kaydirigubbakcemile5
evet bende cok yiyorum cok kilo alicam diye dusunuyorum aman sonra veririz yeterki bebeklerimiz saglikli olsunlar insallah.kilo dedigin nedirki hergun dogumdan sonra bebisle 1 saat yuru yediklerinede dikkat et verilir kilolar insallah.kızlar nasıl gidiyor hiç anlatan yok derdini doğru düzgün?? artık karnı acıkan sık yiyen var mı aranızda...
benim sabahları midem kazınmaya başladı...
mirayhale hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına da alırsın.
evet bende cok yiyorum cok kilo alicam diye dusunuyorum aman sonra veririz yeterki bebeklerimiz saglikli olsunlar insallah.kilo dedigin nedirki hergun dogumdan sonra bebisle 1 saat yuru yediklerinede dikkat et verilir kilolar insallah.
cok sagol canim amin insallah hepimiz sagsaglim bebislerimizi kucaigimiza aliriz,.
canım ben senın gıbıyken gıtmıstım karından ultrasonda bellı belırsızdı ama vajınal bakınca gayet net gordukselammmm güzel annelerrrr.....zemuszemus
bende yarın doktor ziyaretıne gıdecegız yarın 5+4 olcamşimdi keseyi görebiliriz dimi oda vajınallemı benım kadarken gıden varmı aranızda.çok heyecanlıyım :CüvCüv:
bırde şu kılo olayı benımde yedıklerım ustume yapısıyo resmen su an 3 kılo fazla cıkıyorum hıcbısı anlamıyorum nasıl oluyo oyle cokta yemıyorumm naniknanik bu işin sonu neolcak bilmiyorum...ve benım ıcın dua edın hayırlı haberlerle geleyım yarın:Saruboceq:
karından ultasonla 1000lerın ustunde olunca deger gozukuyor kese canım endıselenmehamileyim bugün öğrendim. hcg 240.90 çıktı. ama ultrasyonda görünmedi sizce normal mi ? dış gebelik olabilir mi ?
Kızlar Günaydın,
Ben de çok sık acıkıyorum sanki hiç bir şey yememiş gibiyim.
Mide bulantılarım ve baş ağrım devam ediyor...
Sürekli yorgunum...
kızlar nasıl gidiyor hiç anlatan yok derdini doğru düzgün?? artık karnı acıkan sık yiyen var mı aranızda...
benim sabahları midem kazınmaya başladı...
nohutlum canım sende bu tobıce gecmısınn ya ben en bas sayfaya ismimi yazdıramadımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?