2010 Ekim Anneleri

Günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlar bugün nasılsınız bakalım?

Benim dün akşam çok midem bulandı ne yediysem çıkarttım çok kötüydümm uyuyunca biraz rahatladım..

hayirli sabahlar güzel anne adaylari.
gece 00.30 uyandim ve 5 kadar uyku uyumadim.
sizinde uyku düzeni bozuldumu??

bende hala bişii yok( gayet normalim..

sadece hafif göğüs ağrım var..az önce yeniden hcg için kan verdim..bakalım sonuç nasıl gelecek..keşke bir doktorla konuşabilseydim..

ya kıslar nende lısteye eklenmek
istıyorum bende ekım annesıyımmm ıkıncı cocugum olacak son sat 16 ocak sabah yazdım ama ılgılenen kısı halen eklememıs benıı

merhaba herkese
ben yeni uyelerdenim.
bugun 8 haftalik hamile oldugumu ogrendim.:sm_cool:
cok mutluyum tarif edilemez bir duygu bu.
allah isteyen herkese versin.
benide araniza alirmisiniz.
bu arada 3 bucuk yillik evliyim.

ikinizi de tebrik ediyorum.NevYas' a özel msj atarsanız kendisi uygun olunca listeye ekler.

neden burda kımse kımseye cevap vermıyo yanı anlamadıgım bırsey ılla herkes kendı arkadasınamı yazıyor o kadar sey yazdım bırıne bıle cvp yazılmadı ılgınc burdakı topıkte

rast gelmemiştir.burada herkes herkesin arkadaşı alınma lütfen.

bu kılo alımı normal dısımı yanı ben sımdı 9+0 ım anormalmı

şimdi kilo alımı mı desem şişlik mi bende de var ama düşünmememe gayret ediyorum.dr umda normal dedi.

inş canım inş.

merhabalar kızlar
bugün doktora gittim
ve bebişim pıtpıtlarını gördüm
rabbim herkese nasip etsin inşallah
benimde bebeğinde sağlığı gayet iyiymiş
iyi geceler hepinize

gozunaydın tatlım.

ay cok heyecanliyim daha babamiza haber bile vermedim. elim ayagim titriyor.
son sat 3 ocak yas 25

aynısı bana da oldu hemen hamıle kalmam demıstım ama rabbımın ısı ıste. hayırlısı olsun aramıza hosgeldın.

Günaydın kızlar nasılsınız?

Ben iyi değilim 3 gündür rüyamda bebeğimi kaybettiğimi görüyorum doktora bidahaki haftasonu randevum ne yapıcam bilmiyorum sabah eşimde dr git istersen için rahat eder dedi öğleden sonra gidebilirim bakalım..ınşallah bu defa gerçekleşmez rüyalarım ((

kıs ekım annesı tobıcıne mı geldın send ecanımm
canım ben arada kaldım benim muhtemel doğum tarihim 7 kasım ama benim ilk doğum sezeryan olduğu için buda öyle olucak sezeryandada doğuma 10 gün eerken alıyolar yani benim doğum tarihi 27 ekim bende arada kaldım kasımmıyım ekimmiyimm-tatlicadiarzu-

bozma moralini hayra yor rüyaların tersi çıkarmışş canımm

gec dollenme olabılır canım.

kızlar yarın bana ultrason resmını verırmı kı acep doktorumbilmiyorumkismile vajınal ultrasonunda fotodsunu verıyorlarmı bılıyomusunuz alan varmızemuszemus

bana vermıstı goruntu.

benimde sat 27 aralık bakalım hayırlısı herkese bebeğini sağlıklı bir şekilde alır kucağına

hosgeldın aramızaaa.

gunaydın canım. hayra yor ruyanı lutfennn.

sayfaları anca okudum aksam amma da ılerlemıs sayfalar. okumadan da edemıyorum.

gunaydınnnn herkese.

Günaydın canım

Bende ilk hamileliğimde rüyamda bebeğimi düşürdüğümü görüyodum...Bebeğim şuan 6 aylık ve benimle sakın korkma canım bebeğinide olumsuz etkilersin...Aklına gelen başına gelir derler ya sakın böyle düşünme rahat ol aklından çıkar bu kötü düşünceleri...Şuan hareketlerini hissetmediğimiz için ya bebeğime bişey olduysa ya kalbi durduysa diye süpheleniyoruz..

Kızlar bugün kalp seslerini duydum çok şükür elhamdülillah
Darısı duymayı bekleyen herkesin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…