benimde sat 27 aralık bakalım hayırlısı herkese bebeğini sağlıklı bir şekilde alır kucağına
günatdın kızlarropuyorumnanaktan
ya kıslar nende lısteye eklenmek
istıyorum bende ekım annesıyımmm ıkıncı cocugum olacak son sat 16 ocak sabah yazdım ama ılgılenen kısı halen eklememıs benıı
merhaba herkese
ben yeni uyelerdenim.
bugun 8 haftalik hamile oldugumu ogrendim.:sm_cool:
cok mutluyum tarif edilemez bir duygu bu.
allah isteyen herkese versin.
benide araniza alirmisiniz.
bu arada 3 bucuk yillik evliyim.
neden burda kımse kımseye cevap vermıyo yanı anlamadıgım bırsey ılla herkes kendı arkadasınamı yazıyor o kadar sey yazdım bırıne bıle cvp yazılmadı ılgınc burdakı topıkte
bu kılo alımı normal dısımı yanı ben sımdı 9+0 ım anormalmı
duducum ben adet belirtisi normalde yaşamazdım o yüzden şimdilik bişey yok zaten ne bulantı ne aşerme ne gögüs agrısı yok bendede bakalım nolcak hayırlısı
balum hayırlısı ile canım inş kucaklamak nasip olsun inşş yarını bekliyom bakalım heyecanla:)
merhabalar kızlar
bugün doktora gittim
ve bebişim pıtpıtlarını gördüm
rabbim herkese nasip etsin inşallah
benimde bebeğinde sağlığı gayet iyiymiş
iyi geceler hepinize
ay cok heyecanliyim daha babamiza haber bile vermedim. elim ayagim titriyor.
son sat 3 ocak yas 25
ya aslinda bekliyordum ama diyordum daha ilk denememiz korunmayi daha yeni birakmistik olmaz ilk aydan diyordum ne bilim rabbimin isi:lepi:ha ama bak ocak 27sinde 2 damla kan geldi demekki yerlesme kanamasiymis.
esimde ruyamda gordum hamilesin diyordu bende dedim ya yok hicbir belirti yok.
en sonunda bugun doktora gittim iste:dance:ve minik melegimiz insallah gelicek hayirlisiyla.
simdiden icimi korkular sardi acaba iyi anne olabilecekmiyim acaba iyi besleniyormuyum.
canım ben arada kaldım benim muhtemel doğum tarihim 7 kasım ama benim ilk doğum sezeryan olduğu için buda öyle olucak sezeryandada doğuma 10 gün eerken alıyolar yani benim doğum tarihi 27 ekim bende arada kaldım kasımmıyım ekimmiyimm-tatlicadiarzu-kıs ekım annesı tobıcıne mı geldın send ecanımm
bozma moralini hayra yor rüyaların tersi çıkarmışş canımmGünaydın kızlar nasılsınız?
Ben iyi değilim 3 gündür rüyamda bebeğimi kaybettiğimi görüyorum doktora bidahaki haftasonu randevum ne yapıcam bilmiyorum sabah eşimde dr git istersen için rahat eder dedi öğleden sonra gidebilirim bakalım..İnşallah bu defa gerçekleşmez rüyalarım((
benim tahminimce 27 ya da 30 günlük hamileyim. hcg 240.90 çıktı doktor 15 günlük dedi ama benim adetim geçeli zaten 22 gün oldu nasıl oluyor anlamıyorum. 27 yada 30 günlük hamileyken hcg nin daha yüksek çıkması gerekmezmi ???
kızlar yarın bana ultrason resmını verırmı kı acep doktorumbilmiyorumkismile vajınal ultrasonunda fotodsunu verıyorlarmı bılıyomusunuz alan varmızemuszemus
benimde sat 27 aralık bakalım hayırlısı herkese bebeğini sağlıklı bir şekilde alır kucağına
Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben iyi değilim 3 gündür rüyamda bebeğimi kaybettiğimi görüyorum doktora bidahaki haftasonu randevum ne yapıcam bilmiyorum sabah eşimde dr git istersen için rahat eder dedi öğleden sonra gidebilirim bakalım..İnşallah bu defa gerçekleşmez rüyalarım((
Günaydın kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?