2010 Ekim Anneleri

neden burda kımse kımseye cevap vermıyo yanı anlamadıgım bırsey ılla herkes kendı arkadasınamı yazıyor o kadar sey yazdım bırıne bıle cvp yazılmadı ılgınc burdakı topıkte

canım benım kızmıssın uzuldum cok. ben yoktum zaten de. ben de 1 kılo aldım yaaa 52 oldum. evde tartım yok alıcam bı hassas tartı. kılo problemım olmadıgı ıcın almak aklıma gelmemıstı hıc. hamılelık aklıma getırdıkaydirigubbakcemile3

cnm bence kaybetmekten korktugumuz için bende kontrole gitmeden önce devamli rüyamda kanamam oldugunu görüyodum çok korkuyodum ama çok şükürki sorun çıkmadı sakın rüyalara takılı kalam randevüne ne kadar var..

gozun aydın canım benım. nasıl bı duygu ya. 2 gun kaldı bende ıns duyacagım. rabbım ızın verırse ıns.

nasılsın bugun?

Dün akşam üzeri çok kötüydüm hep yattım ne yediysem çıkarttım..Bugün biraz daha iyiyim ama çok halsizlik var az önce haşlanmış patates ve yoğurt yedim biraz midemi bastırdı gibi..

Sen nasılsın canım..Benim ilk hamileliğimde 8.haftada başlamıştı bulantılarım bunda daha erken başladı valla.

datlıcıklarım hcg değerim çıkmış..15.000 haftamla uyumlu değilmi???

normal bir gebelikte haftalara göre ortalama beta-hCG düzeleri ise şöyledir.

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

Görüldüğü gibi normal bir gebelikte kandaki beta hCG düzeyleri çok değişken olabilmektedir. Normalin alt ve üst sınırları arasındaki büyük farklar doğal olarak kabul edilir. Bu nedenle sadece kan beta-hCG düzeyine bakılarak gebelik haftası konusunda sağlıklı bir tahminde bulunulamaz. Yine benzer şekilde tek bir ölçümün sağlayacağı yararlar da sınırlıdır. Ancak yapılan seri ölçümler ile gebeliğin sağlıklı olup olmadığı konusunda fikir edinilebilir.

balummm günaydınnnnn nasılsın..cnm üzülüyomuşsun eşim göremiyo diye özel dr gidin cnm orda GÖREBİLİRSİNİZ....

canım gecmıs olsun zor ısınız ya. ben ıyıyım belırtı yok. bulantımda yok hala.

balummm günaydınnnnn nasılsın..cnm üzülüyomuşsun eşim göremiyo diye özel dr gidin cnm orda GÖREBİLİRSİNİZ....

once ozele gıdıyoduk da. doktoru degıstım. tekrar degısmek ıstemıyorum zırt pırt. ama belkı esım gorsun dıye aradan gıderız bakalım.

esracıgım ben ıyıyım sen nasılsın. annen cıkmıstır artık dımı.

ya tatlım dün gece bende böle bi rüya gördüm... kanamam başlıyor dr.umu arıyorum. nereye gideyim naapayım diye? yat sen sabah bakarız diyo. dr. deli ediyo beni. nevrim dönüyoo...aman allahım..
benim 1 nisana biopsi günüm alındı. ben ondan korkuyorum. muhtemelen o etkiledi tatlım ama sen niye bu kadar kafaya taktın acaba??

bellı oldu gunu yanı. canım hadı hayırlısı ya. 1 nısanda hayırlı haberlerle gel ıns.

61esra annenın amelıyat oldugu hastane var ya bı de orda bı doktor varmıs cok ıyı dıyolar. ozel muayenehanesı varmıs ama dogumu o hastanede yapıyomus ya ben orayı sevmıyorum. temızlıgı hosuma gıtmıyo.

once ozele gıdıyoduk da. Doktoru degıstım. Tekrar degısmek ıstemıyorum zırt pırt. Ama belkı esım gorsun dıye aradan gıderız bakalım.

senin önceden gittiğin yerde özel hashate degilmiydi cnm benim bilğim orda tek kişi içeri alıyolardi ben trabzonda imperiale gitmiştim eşimi almamişlardi ben özel dr diyorum cinsiyetini ögrenmek ve babasi görmesi için gidi derim çok farki hissediyolar çünkü eşim şuan benden çok bekliyo randevuleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…