sayfaları anca okudum aksam amma da ılerlemıs sayfalar. okumadan da edemıyorum.
gunaydınnnn herkese.
neden burda kımse kımseye cevap vermıyo yanı anlamadıgım bırsey ılla herkes kendı arkadasınamı yazıyor o kadar sey yazdım bırıne bıle cvp yazılmadı ılgınc burdakı topıkte
Kızlar bugün kalp seslerini duydum çok şükür elhamdülillah
Darısı duymayı bekleyen herkesin başına
Kızlar bugün kalp seslerini duydum çok şükür elhamdülillah
Darısı duymayı bekleyen herkesin başına
Günaydın canımmm
Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben iyi değilim 3 gündür rüyamda bebeğimi kaybettiğimi görüyorum doktora bidahaki haftasonu randevum ne yapıcam bilmiyorum sabah eşimde dr git istersen için rahat eder dedi öğleden sonra gidebilirim bakalım..İnşallah bu defa gerçekleşmez rüyalarım((
gozun aydın canım benım. nasıl bı duygu ya. 2 gun kaldı bende ıns duyacagım. rabbım ızın verırse ıns.
nasılsın bugun?
datlıcıklarım hcg değerim çıkmış..15.000 haftamla uyumlu değilmi???
Dün akşam üzeri çok kötüydüm hep yattım ne yediysem çıkarttım..Bugün biraz daha iyiyim ama çok halsizlik var az önce haşlanmış patates ve yoğurt yedim biraz midemi bastırdı gibi..
Sen nasılsın canım..Benim ilk hamileliğimde 8.haftada başlamıştı bulantılarım bunda daha erken başladı valla.
balummm günaydınnnnn nasılsın..cnm üzülüyomuşsun eşim göremiyo diye özel dr gidin cnm orda GÖREBİLİRSİNİZ....
canım gecmıs olsun zor ısınız ya. ben ıyıyım belırtı yok. bulantımda yok hala.
Sağol tatlım aman nazar değmesin bişeyim yok deme...
İnş sorunsuz bulantısız hamilelik geçirirsin canım inş.
Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben iyi değilim 3 gündür rüyamda bebeğimi kaybettiğimi görüyorum doktora bidahaki haftasonu randevum ne yapıcam bilmiyorum sabah eşimde dr git istersen için rahat eder dedi öğleden sonra gidebilirim bakalım..İnşallah bu defa gerçekleşmez rüyalarım((
ya tatlım dün gece bende böle bi rüya gördüm... kanamam başlıyor dr.umu arıyorum. nereye gideyim naapayım diye? yat sen sabah bakarız diyo. dr. deli ediyo beni. nevrim dönüyoo...aman allahım..
benim 1 nisana biopsi günüm alındı. ben ondan korkuyorum. muhtemelen o etkiledi tatlım ama sen niye bu kadar kafaya taktın acaba??
once ozele gıdıyoduk da. Doktoru degıstım. Tekrar degısmek ıstemıyorum zırt pırt. Ama belkı esım gorsun dıye aradan gıderız bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?