2010 Ekim Anneleri

evet canım. hanı annenın kaldıgı hastanenın karsısında sar hospıtal vardı oraya gıdıyodum. sımdı gıttıgım yer fakulte. trabzondakı fakulte var ya onun gıbı ama yenı acıldı. hastane super. asırı temız tek sorunu yanıma almıyo kımseyı

merhaba kıslar bende ekım annesı olucam Allahım nasıp ederse
ıkızlerım olucak

ayyy maşallah. aramıza hosgeldın. saglıkla kucagına almayı nasıp etsın rabbım. dogduktan sonra da Allah yardımcın olsun. abımın oldu da ıkızı 40 gun olmadı henuz sabahı sabah edıyo abımler. annem orda kalıyo. dıyo kı bu kadar cok sevmesem katlanamazdım asırı yaramzlar:) 2 tane bakmak daha zor tabı Allah yardımcın olsun. Allah dagına gore kar verır. mutlaka yardımcın olur.

esracıgım ben ıyıyım sen nasılsın. annen cıkmıstır artık dımı.
CNM ÇOK ŞÜKÜR SONUNDA ÇIKTI ŞUAN ABİMLERDE....

bende sevmedim o hastaneyi çok eski ya temizli yine var ama bir odada 4-5 hasta yatırılırmı ya çok ilgimi çekti burdada devlet hastanesinde yapıcam dogumu bir odada iki yatak çok mecbur kalınmadıktan sonra iki hastayi bile yan yana yatırmıyolar her oda banyo tuvalet var temizliği güzel koskaca oturma solanu var sinirsiz ziyaretci saat yok yani ...

benım gıttıgım hastanede cook temız her tarafı. ıstanbulda bıle boyle temız hastane gormemıstım. devletın ama fakulte. egıtım ve arastırma hastanesı. yatak odaları tek yada ıkı kısılık. annem gozunden dolayı yatmıstı yanında kaldım. gunde uc kez odayı temızlıyolar ve dolapların ustunu bıle her defasında sılıyolar. cok begenmıstım. ama zıyaret ısınde her saat gırılmıyo tabı kı.

rizede sigorta şar ve devlet hastanesini gördüm fakülteye görmedim trabzonun fakültesi çok kötü diyolar oriyada görmedim aslında benim açimda artvin hastanesi daha yi ama burda her imkan yok cnm o korkutuyo anide olmayan bişe çıksa sevk ediyolar inş öle bişey olmaz dogumu nasl düşünüyosun...

trabzonun fakulte hastanesı bence temız degıl gıttım ben. hıııc begenmedım. eskı tabı. bıde sıgorta hastanesıne gıderken ınsaatı belkı gormussundur yenı hastane yapılıyo burda. yıne devletın. ama hıcbır sehırde bu kadar yakın 3 devlet hastanesı olmadıgı ıcın. sıgorta hast. nı sırf kadın dogum yapacaklar. benım gıttıgım o yuzden fakulte oıldu. yenı acılanda devlet hastanesı olarak gececek. dogum ıcın doktoruma danısıcam. normal derse normal. sezeryan derse sezeryan. ama epıdural ıstemem. sen?

bana sorarsan ben her ikisinden çok korkuyorum ama bebeğimide içimde tutacak degilim zamanı gelincesırnaşık şeysırnaşık şey normal isterim ama sorun yoksa tabii ... normal yapınca toparlanman kolay oluyo bencee...

saol canım ınsallah evet bıraz zor olucak ama ıkız hep hayalımdı
ALLAHIM ınsallah hayırla saglıkla kucagıma almayı nasıp eder

evet bence de. ama annem yanıma gelıp kalacagı ıcın sezaryen de olabılır yanı.

saol canım ınsallah evet bıraz zor olucak ama ıkız hep hayalımdı
ALLAHIM ınsallah hayırla saglıkla kucagıma almayı nasıp eder

amin canım inş. ilk hamileliğin dimi.

kızlar biraz özele kaçıyo ama benim göğüslerde çatlamalar oldu ilk başta ondan çok acıyomuş şimdi açima yok ama çok feci kaşiniyo sizde çatlama oldumu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…