senin önceden gittiğin yerde özel hashate degilmiydi cnm benim bilğim orda tek kişi içeri alıyolardi ben trabzonda imperiale gitmiştim eşimi almamişlardi ben özel dr diyorum cinsiyetini ögrenmek ve babasi görmesi için gidi derim çok farki hissediyolar çünkü eşim şuan benden çok bekliyo randevuleri...
merhaba kıslar bende ekım annesı olucam Allahım nasıp ederse
ıkızlerım olucak
CNM ÇOK ŞÜKÜR SONUNDA ÇIKTI ŞUAN ABİMLERDE....esracıgım ben ıyıyım sen nasılsın. annen cıkmıstır artık dımı.
61esra annenın amelıyat oldugu hastane var ya bı de orda bı doktor varmıs cok ıyı dıyolar. ozel muayenehanesı varmıs ama dogumu o hastanede yapıyomus ya ben orayı sevmıyorum. temızlıgı hosuma gıtmıyo.
CNM ÇOK ŞÜKÜR SONUNDA ÇIKTI ŞUAN ABİMLERDE....
bende sevmedim o hastaneyi çok eski ya temizli yine var ama bir odada 4-5 hasta yatırılırmı ya çok ilgimi çekti burdada devlet hastanesinde yapıcam dogumu bir odada iki yatak çok mecbur kalınmadıktan sonra iki hastayi bile yan yana yatırmıyolar her oda banyo tuvalet var temizliği güzel koskaca oturma solanu var sinirsiz ziyaretci saat yok yani ...
ıkızlerım olucak
evet canım. hanı annenın kaldıgı hastanenın karsısında sar hospıtal vardı oraya gıdıyodum. sımdı gıttıgım yer fakulte. trabzondakı fakulte var ya onun gıbı ama yenı acıldı. hastane super. asırı temız tek sorunu yanıma almıyo kımseyı
rizede sigorta şar ve devlet hastanesini gördüm fakülteye görmedim trabzonun fakültesi çok kötü diyolar oriyada görmedim aslında benim açimda artvin hastanesi daha yi ama burda her imkan yok cnm o korkutuyo anide olmayan bişe çıksa sevk ediyolar inş öle bişey olmaz dogumu nasl düşünüyosun...
Merhaba canım çok güzel bi haber allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inş. meleklerini.
trabzonun fakulte hastanesı bence temız degıl gıttım ben. hıııc begenmedım. eskı tabı. bıde sıgorta hastanesıne gıderken ınsaatı belkı gormussundur yenı hastane yapılıyo burda. yıne devletın. ama hıcbır sehırde bu kadar yakın 3 devlet hastanesı olmadıgı ıcın. sıgorta hast. nı sırf kadın dogum yapacaklar. benım gıttıgım o yuzden fakulte oıldu. yenı acılanda devlet hastanesı olarak gececek. dogum ıcın doktoruma danısıcam. normal derse normal. sezeryan derse sezeryan. ama epıdural ıstemem. sen?
ıkızlerım olucak
ayyy maşallah. aramıza hosgeldın. saglıkla kucagına almayı nasıp etsın rabbım. dogduktan sonra da Allah yardımcın olsun. abımın oldu da ıkızı 40 gun olmadı henuz sabahı sabah edıyo abımler. annem orda kalıyo. dıyo kı bu kadar cok sevmesem katlanamazdım asırı yaramzlar:) 2 tane bakmak daha zor tabı Allah yardımcın olsun. Allah dagına gore kar verır. mutlaka yardımcın olur.
balum 2 gün kaldı
bana sorarsan ben her ikisinden çok korkuyorum ama bebeğimide içimde tutacak degilim zamanı gelincesırnaşık şeysırnaşık şey normal isterim ama sorun yoksa tabii ... normal yapınca toparlanman kolay oluyo bencee...
saol canım ınsallah evet bıraz zor olucak ama ıkız hep hayalımdı
ALLAHIM ınsallah hayırla saglıkla kucagıma almayı nasıp eder
evet ya. sen de ben gıbı bugunu sayma o gunu sayma dımı:):):roflol:
kızlar biraz özele kaçıyo ama benim göğüslerde çatlamalar oldu ilk başta ondan çok acıyomuş şimdi açima yok ama çok feci kaşiniyo sizde çatlama oldumu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?