2010 Ekim Anneleri

Bende bugüne kadar değil bırakmak niyetlenmemiştim bile.Aklıma gelmiyor diyemem geliyor ama içmeyeceğim,içmeyeceğim, içmeyeceğimmm

aferim ii yapmşsın cnmm.ben içtimm 7 aya kadr bebk gayet iidi 7 aydan sonra suyu azaldı plesentası kireçklendi ve sigaradan dedilerr normlade bu durum en fazla 5 hafta sürüomşş plesenta kreçlenmesi çok nadir olurmuşş ömrüm hastanede geçti ki dr bana nezamn sigaradan dedi ben ozamn bıraktım ozaman kadr anlamamştım işin boyutunu ve bebeğim zayıf doğdu zarzorr 2900 yaptık ben haftada 2 kilo bebek 300 gr alıodu ancak son aylarda 2900 doğdu sonunda ve bende sırf beslensn die 7 aya kadr 7 kilo alan ben 22 kiloyla hamileleğimi bitrdimm ama şuan görsenz dünyanın en tatlı bebeği zayf bebek çabuk büyür derlerdi inanmazdım ve şuan 5 ayımıza 5 günn varr.işte benm minik erkeğim maşallh deyn ablaları çok nazr oluozz.

Son düzenleme:
ya bu resimlerde ki bebeği Allah korusun nasıl güzel birşey. maaşallah..

bu arada tünaydın kızlar... ben çok kötüyüm. inanılmaz ağresif ve sinirliyim. buna sebep kahveyi 2 fincana düşürmek, sigarayı 2 adette düşürmek. sürekli yemek yemek sebep biliyorum... eşim çok anlayışlı ama benim her akşam bağırınmalarımdan adama gına geldi.. bu gidişle dul ve çocuklu olucam sanırım...:)))

:roflol:allah korusun canım ya. hamılelıkte hormonlar degısıyomus ya ondan. esın anlayıslı madem hıc sorun olmaz.

balum ne bileyim ya. adam akşam bana çorba yapmış. çorba koyu kıvamlı bişey. görünce sinirlendim bu ne dedim cevap vermeyince niye ben sorunca cevap vermiyorsun diye bağırınmaya başladım(( çok gıcık oldum.:)))
bu arada ne yaptın canım benim bulantın falan var mı? birde kasık ağrın ne durumda?

rabbim nazarlardan esirgesin maşallh çok tatlı bi bebekkk

maşallah maşallah

teşeküür ederiz kıslarr..selmas güldürdün beni ekndimi gördüm sende bende sigarayı 3 e indrmştim=)kahveyide içmiodumm.eşim bulaşkarı makineye dizerdi ben sen neden yavaş diziosun die yataktan kalkarr abuksubuk nedenlerden kavga çıkarırdımm=)adama gına gelmşti resmenn..malesef yapcak bişi yok sadece anlayış ve zamnn 9 ay geçsinn dua etsn eşinn gerçi lohusalıkda var=)bu adamların çektiği nedr bizden=)kaydirigubbakcemile3

yazık adama ya:):) benım esımde cok yardımcı oluyor sagolsun. ama bagırsam napar bılmıyorum. her yaptıgını begenıyorum allahtan mutfakta cok ıyıdır:)bugun cok var kasık agrım. bel agrımda cok. sen nasılsın? var mı sancı fılan.

balum hayatım,
bel ağrısı ve kasık ağrısı çok iyi diyorlar. bende bel ağrısı fazla olmuyor. kasıktada sancı batma şeklinde oluyor. bu sabah kasık ağrısı hissetmedim mesela. dün akşam bağırınmamdan dolayı mı birşey oldu diye çok korktum...
çünkü dr lar kasık ve bel ağrısı aniden kesilirse buna mide bulantısı da dahil ters giden birşeyler olabilir diyorlar..

yok canım bagırmandan degıldır. dunde benım bel agrım ılk defa olmadı. kasık sancımda cok azdı. bugun gerı geldıler:dance: ıyı bıseyse cekerım agrı hıc sorun degıl:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…