canım benımkıde 6 ocak ama şubat 16 da çagırdı doktor..sen doktorunu aramısmıydın
Bende bugüne kadar değil bırakmak niyetlenmemiştim bile.Aklıma gelmiyor diyemem geliyor ama içmeyeceğim,içmeyeceğim, içmeyeceğimmm
inşalla tatlım gzl haberlerle gelirim
ay hemde ne heyecanlıyım anlatamam
dün öğrendim hamile olduğumu doktora gitmek için çatlıyorum
acaba keseyi görürmüyom
SAT 6ocak
ya bu resimlerde ki bebeği Allah korusun nasıl güzel birşey. maaşallah..
bu arada tünaydın kızlar... ben çok kötüyüm. inanılmaz ağresif ve sinirliyim. buna sebep kahveyi 2 fincana düşürmek, sigarayı 2 adette düşürmek. sürekli yemek yemek sebep biliyorum... eşim çok anlayışlı ama benim her akşam bağırınmalarımdan adama gına geldi.. bu gidişle dul ve çocuklu olucam sanırım...:)))
rabbim nazarlardan esirgesin maşallh çok tatlı bi bebekkk
maşallah maşallah
ya bu resimlerde ki bebeği Allah korusun nasıl güzel birşey. maaşallah..
bu arada tünaydın kızlar... ben çok kötüyüm. inanılmaz ağresif ve sinirliyim. buna sebep kahveyi 2 fincana düşürmek, sigarayı 2 adette düşürmek. sürekli yemek yemek sebep biliyorum... eşim çok anlayışlı ama benim her akşam bağırınmalarımdan adama gına geldi.. bu gidişle dul ve çocuklu olucam sanırım...:)))
balum ne bileyim ya. adam akşam bana çorba yapmış. çorba koyu kıvamlı bişey. görünce sinirlendim bu ne dedim cevap vermeyince niye ben sorunca cevap vermiyorsun diye bağırınmaya başladım(( çok gıcık oldum.:)))
bu arada ne yaptın canım benim bulantın falan var mı? birde kasık ağrın ne durumda?
balum hayatım,
bel ağrısı ve kasık ağrısı çok iyi diyorlar. bende bel ağrısı fazla olmuyor. kasıktada sancı batma şeklinde oluyor. bu sabah kasık ağrısı hissetmedim mesela. dün akşam bağırınmamdan dolayı mı birşey oldu diye çok korktum...
çünkü dr lar kasık ve bel ağrısı aniden kesilirse buna mide bulantısı da dahil ters giden birşeyler olabilir diyorlar..
huhu beni duyan varmı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?