2010 Ekim Anneleri

merhabalar benimde sat 30 aralık yaşım 30 herkese sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum

Yok benimde başlamadı.Birde bir yerde mide bulantısı bebeğin düşme ihtimalinin düşük olduğu anlamına geldiğini okumuştum.Şimdi tedirgin oluyorum midem bulanmayınca.

yok canım hemen korkma. az once bu konuyu konusuyoduk. cuma gunu doktora gıdıcem sorarım bunu da.

evet sabırsızlanıyorum.

Ne güzel Ben geçen cuma ilk kez gitmiştim.15 gün sonra gel dedi bana bir daha.Daha 10 gün var yani.Seninle satlarımız aynıydı.Senden takip ederim bende.Bu arada keçiboynuzunu sorsana dr una.Çok güzel şeyler okudum onunla ilgili.Sütten aldığın kalsıyumun 3 katı varmış keçiboynuzunda.Ben düzenli yemeyi düşünüyorum ama dr sormadan yemeyecektim.Sorarsan sevinirim.

Allah korusun onları. Maşallah bebeğine annesi .hamile olduğumu tahmin ettiğimde aklıma gelen ilk şeydi.Nasıl bırakacağım ben demiştim.O gün içtim yinede ama ağızlık kullandım.Gerçi iyi oldu bu çünkü sigara bittiğinde ağızlığın süzdüğü nikotini görme şansım oldu.Simsiyah iğrenç bir renk.O an içmemem gerektiğine karar verdim.Merak ettim şimdi içiyormusun sigara

ben gecen persembe gıtmıstım doktora. ben kecıboynuzu pekmezı yıyorum her sabah 1 tatlı kasıgı. bende kansızlık var. evlendıgımden berı yıyorum cok faydasını gordum.

endışelenme şu anan kadar midesi bulanana raslamadık.Hepimizinki anormal değilya yerimseniben

ne kadar garibiz değilmi kimi bulantı var die stres yapıo bizim gibiler bulantı yok die stres yapıo...bulantını olup olmaması iyimi kötümü anlamadım kişiden kişiye değişio...bebişlerimiz sağlıklı olsunda gerisi bence önemli değil

slm kızlar benım de dogumum ıcın dr tarıhı kalp atısını duymaya gıttgımızde soyledı 4 ekımmıs pzt gunu melegımın kalp atıslarını duydum cok guzel bı duyguymus

kizlar mrb bir sorum olacak size, kasik agrim var biraz fazla iyimi kotumu anlayamadim... siz agri olunca ne yapiyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…