var canım buyuryerimseniben
şükürkaptırmışınız muhabbeti. benimde kasık ağrım oluo korkuom hemen yatıom ben.
merhabalar benimde sat 30 aralık yaşım 30 herkese sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum
evet öyle cnm
baslamadı ya hayret edıyorum. unutuyorum bazen hamıle oldugumu:) senın var mı?
Yok benimde başlamadı.Birde bir yerde mide bulantısı bebeğin düşme ihtimalinin düşük olduğu anlamına geldiğini okumuştum.Şimdi tedirgin oluyorum midem bulanmayınca.
kimse yok muuuu?
ne güzel senin 1 günün kalmış bebeişini görmeye
evet sabırsızlanıyorum.
aferim ii yapmşsın cnmm.ben içtimm 7 aya kadr bebk gayet iidi 7 aydan sonra suyu azaldı plesentası kireçklendi ve sigaradan dedilerr normlade bu durum en fazla 5 hafta sürüomşş plesenta kreçlenmesi çok nadir olurmuşş ömrüm hastanede geçti ki dr bana nezamn sigaradan dedi ben ozamn bıraktım ozaman kadr anlamamştım işin boyutunu ve bebeğim zayıf doğdu zarzorr 2900 yaptık ben haftada 2 kilo bebek 300 gr alıodu ancak son aylarda 2900 doğdu sonunda ve bende sırf beslensn die 7 aya kadr 7 kilo alan ben 22 kiloyla hamileleğimi bitrdimm ama şuan görsenz dünyanın en tatlı bebeği zayf bebek çabuk büyür derlerdi inanmazdım ve şuan 5 ayımıza 5 günn varr.işte benm minik erkeğim maşallh deyn ablaları çok nazr oluozz.
Ne güzel Ben geçen cuma ilk kez gitmiştim.15 gün sonra gel dedi bana bir daha.Daha 10 gün var yani.Seninle satlarımız aynıydı.Senden takip ederim bende.Bu arada keçiboynuzunu sorsana dr una.Çok güzel şeyler okudum onunla ilgili.Sütten aldığın kalsıyumun 3 katı varmış keçiboynuzunda.Ben düzenli yemeyi düşünüyorum ama dr sormadan yemeyecektim.Sorarsan sevinirim.
ya benim midem falan bulanmıooo sorunmu var acabaama kasıklarım ağrıo
endışelenme şu anan kadar midesi bulanana raslamadık.Hepimizinki anormal değilya yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?