2010 Ekim Anneleri

benimde bulantılarım başladı arkadaşlar ya ve en önemlisi balıktan ve etten tiksindim zorla yiyorum(

birkaç gündür böyleyim valla nerdeyse meyveyle ayakta duruyorum muz kivi elma falan yiyorum çok halsizim birde sürekli uyumak istiyorum

hayirli ugurlu olsun gozun aydin canim sag saglim kucagina aldigin gunleride gorursun insallah.
gecer ilk trimesterden sonra insallah gecer.

canım ben çalışıyorum bide yatamıyorumda.dün çok yorulmuştum akşam eve gittim bir karın ağrısıki çok korktum meleğime bişey olacak diye meyve yedim yattım bütün akşam.hayırlısıyla kalp atışlarınıda bir duysaydım

nasılsınız hamişler baya stresli geldi bana geçmşi okuyorum yarım saattir oh bitti sonunda ama valla herkes rüyasında falan görüyomuş sterinden demek bazen ben unutuyom bile hamiş olduğumu :))

ama sulu seyler yemıs oluyosun daha cok bulanır oylr. tuzlu ye. galeta cubuk kraker fılan.

merhabaaa :):):)
dün doktora gittim ve bebeğimi keseciği ilk kez gördüm çok ilginçbi duygu çok mutluyum :)

nasılsınız hamişler baya stresli geldi bana geçmşi okuyorum yarım saattir oh bitti sonunda ama valla herkes rüyasında falan görüyomuş sterinden demek bazen ben unutuyom bile hamiş olduğumu :))

benim hic aklimdan cikmiyor hamile oldugum:)

aynen bende ya. bulantım fılan da yok. unutamıyom gercı kalp atısını duymak ıcın sabırsızlıgımdan.

sabahları bulantıyı durdurmak için nerdeyse hergün peynirli çubuk yiyorum canım haklısın.ama dün korkudan unuttum valla bebeğim sağlıklı olsun iyi olsunda çekerim artık ))

ya işte öyle olunca çok kafaya mı takılıyo bilmem tehlikeli şeyler yapmamaya dikkat ediyorum okadar ya eski kadınlar doğurana kadar tarlada bağda bahçede çalışıyomuş bizim nesil biraz canına üşkün valla heee

bu kadar takılmayın derim ben ha düştü ha düşecek dış gebelik şu bu bunlar düşündükçe kendini gerçekleştiren kehanetler olurlar moral vermek istiyorum ama anlatabiliyomuyum kendimi bilmem telaşlanmayın Allahın dediği olur biz ne yapsak boş yani canınızı sıkmayın tadını çıkarın bence

balumcum iyidir bebeğin buna emin olman yeterli bende heyecanlanıyom düşününce tabi ama bende taktım biara gün geçmiyodu bana aman dedim sonra offf ben zaten öyle sıkıntıya çok gelemem günü gelince gitcem işte bakcam benim bebekim anasına çeker sağlamdır

oda ayrı tabi canım istediğimiz gibi naz yapabiliyoruz istediğimiz zaman kıvrılıp uyuyabiliyoruz,canım şunu çekti alırmısın diyebiliyoruz ne güzel dimikaydirigubbakcemile3 Allahım bizi ve mucizelerimizi korusun :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…