benimde bulantılarım başladı arkadaşlar ya ve en önemlisi balıktan ve etten tiksindim zorla yiyorum(
sevgili ekim anneleri bende ekim annesi olucam insallah.. 9 haftalik hamileyim ama bu mide bulntisi aglama krizleri beni mahvediyorr.. lutfenn bana dua edin.. aranizda bu sorunlari yasayanlar var mi??? bu ne zaman gecicek?? gecicek mi?? su bile icemiyorum coookk kotuyummm
canım ben çalışıyorum bide yatamıyorumda.dün çok yorulmuştum akşam eve gittim bir karın ağrısıki çok korktum meleğime bişey olacak diye meyve yedim yattım bütün akşam.hayırlısıyla kalp atışlarınıda bir duysaydım
nasılsınız hamişler baya stresli geldi bana geçmşi okuyorum yarım saattir oh bitti sonunda ama valla herkes rüyasında falan görüyomuş sterinden demek bazen ben unutuyom bile hamiş olduğumu :))
nasılsınız hamişler baya stresli geldi bana geçmşi okuyorum yarım saattir oh bitti sonunda ama valla herkes rüyasında falan görüyomuş sterinden demek bazen ben unutuyom bile hamiş olduğumu :))
bu kadar takılmayın derim ben ha düştü ha düşecek dış gebelik şu bu bunlar düşündükçe kendini gerçekleştiren kehanetler olurlar moral vermek istiyorum ama anlatabiliyomuyum kendimi bilmem telaşlanmayın Allahın dediği olur biz ne yapsak boş yani canınızı sıkmayın tadını çıkarın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?