2010 Ekim Anneleri

cuma gunu gıdıyorum zaten canım ya kalp atısı ıcın bısey kalmadı. senın ne zaman. cızelgen yok ya ne kadarlıktın unutuyorum.

hıh işte böle güzel anneler naz yapın dolaşın gülün bidaha yalnız olamayacaksınız bu günleri bidaha yaşayamayacaksınız anımızı güzel yaşayalım polianna olacaz biz anneyiz

balumcum hani ben sormuştum ya sana ben 6 haftadamıyım 4 mü diye hatırladınmı galiba 4 düm en azından ben öle hesaplıyom yarın 5 olcaz pazarteside kontrolüm var az kaldı anlayacağın ama doktor bi tuhaftı ne için çağırdı bilmiom bebeğemi bakacak kalbemi onuda bilmiyom öle bekliyom işte he he

ben agrıdan bazen kuzularımı unutuyorumm ınsallah hepımız hayırla saglıkla kucagımıza alırız

hatırladım canım kusura bakma ya unuttum. tam ne kadarlık oldugunu soyler bu gıdısınde doktor.

olur canım ben çok giremiyom zaten arada geliyom bugün boş günümde evdeyim normaldede okuldan 5 te çıkıyom hep olmuyo giremiyoz biz unutman normal teyzesi önemli değil.

yoktu balumcum ama bizim okul yatılı nöbetim var5 ten 10 a kadar etütte olacaz ama okul kadar yormuyo tabi kızlarımız çok iyiler saolsunlar yormuyolar okadar bizi en azından hamile olduğumdan beri ilk defa bugün 10 da kalktım bu çocuk bana ters etki yaptı ikindi üzeri uykum geliyo sürekli ama sabah 7 30 dedimi tık diye ayaktayız zaten habire tuvalete gidiyoz bugün de uyandım ama uyuyacam dedim yattım bi güzel

aaa çok geçmiş olsun tatlım hep bölemi oluyomuş tüp bebeklerde yoksa sendemi böle oldu nezaman geçecekmiş ee kaçız bunlar ne çok sordum

ikiz olmaları çok iyi ama hastalığın için üzüldüm gerçekten inş çabucak geçer annesi sormamın sakıncası yoksa ne zamandır bekledin tüp bebek yaptın

ınsallah canımm
5 yıllık evlıyım 8 ay once 1.denemem olmustu tuttu oda 2.5 aylıkken kalbı durdu
bu 2.deneme ınsallah bu kez saglıkla alırım kucagıma

amin inşallah korkmakta haklısın tabi sen şimdi ama güzel düşünelim bebeklerin senin kucağında olsun inşallah kaç haftalık oldun peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…