2010 Ekim Anneleri

ay desene aynı gün gidiyoruz bende pazartesi gidicem ama belki ben daha duyamam biz 5 hafta 4 günlük olacaz galiba inşallah hayırlı haberlerimizi paylaşırız bana baktığında doktor alttan baktı ve dediki kese var ama bebekler çok küçük daha görünmüyo bu sefer ne olcak bakacaz artıkım

slm kızlar nasılsınız form eskı halıne gelmıus sabah bı gırdım degısktı sımdı eskı halındeeee

ya kıslar basım catlıyo yemek yapmaktab ıstemıyoruuuum boyle salak salk dolasıyo etrafta6 haftalık oldum ben

ya kıslar basım catlıyo yemek yapmaktab ıstemıyoruuuum boyle salak salk dolasıyo etrafta6 haftalık oldum ben
bas agrısını dokyoruna soyle bence ...en azından mınoset tarzı bırsey onerebılırı ..yemek olayına ben yenı yenı yapabılıyorum oda hala yemeklere karsı hassasıyetım var

ben bugün kuaföre gittim .biraz kendime bakım yaptım, birazda alışveriş.cumaya moral toplamaya çalışıyorum yani heyecanımı bastırmaya.sanırım işe yaradı birazz.

mrb
beni de aranıza alırmısınz
bende bi ekim annesi olucam inş. hayırlısıyla cuma günü kalp atışını duyduk çok şükür
hatta bebeğim 5 gün önce bile gidiyormuş
inş. hepimiz sağlıkla kucağıma alırız
bu arada esracım hemşehriyiz bende trabzonluyum

kızlar ya ben hıc ıyı degılım cok sıddetlı bı bulantım yok ama sersem sersem dolanıyom evımı bıle dogru duzgun temızleyemez oldum yemek desen nanay allahtan esım sakin seslenmıyo ben kı deterjan manyagıydım sımdı ne parfum ne deterjan hepsı acayıp kokuyo gecsın artık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…