2010 Ekim Anneleri

neresindensin

ahhh cnm ben neler çektim yinede çekiyo sayılırım ama şimdi daha iyim çok şükür midem bulanmasa bile çok halsiz hissetim ev temizliğide fazla yapamadım üstünede hastalandım şimdi ev mecbur şimdi temizlemek zorunda kaldım ama geçecek sabir..

:)))) bende geldim..
balum resimlerinde çok tatlı çıkmışsın ya.. Allah gülen yüzünüzü hiç soldurmasın. ben böyle mutlu çiftler görünce mutlu oluyorum :))

dudu,
bende gittim bende...:)) benim doktora gidişlerim ayrı bir durum oluya zatiii:)) ne giyeceğimi şaşırıyorum. bebişte beni görecek sanıyorum herhal:))

cimbomlu hoşgeldin :)))
bu önde gitmek nasıl oluyor ki acep?? son adet günü hesabında çıkandan da mı daha ileri??

çerkes kızı,
bende öyleyim bende. kafamı koyacak yer arıyorum.ama maalesef işyerinde ki odam imalatın ortasında cam bir kafes. o nedenle sürekli cin gibi bakmalıyım:))=

çok tatlısın yakaydirigubbakcemile3

:))))) tatluyum tabi ki... hemde şerbetlilerden. gün boyu sizleri özledim ben ya..
ama yine kaçmam gerek. yarın doktora gidicem diye şu işleri toparlıyayım..

dudu bana dua edin. yarın saat 11 de bebişimi görücem..

öpüyorum hepinizi

okuyunca halıme sukrettım selmacım sen daha zor durumdasın en azından bıze karısan tepemızde duran bırılerı yok allah yardımcın olsun kardesım

selmas evet cnm
benim sat a göre hesabıma göre şimdilik 5 gün önde gidiyormuş aman neyse geri olmasında di mi ama

esracım sürmeneliyim cnm benim

neyse kızlar ben gideyimde yemek hazırlayayım esim sabah isten geldi bi yattı garıbım daha uyanmadı actır zavallım bu arada ben ondan acım :roflol:yemekten sonra gorusuruz hepinizi teker teker mucukluyorumopuyorumnanaktan en sersem halimle:roflol:ben kactım bye

canım çok çok eskiden giriyordum başka bi sitenin ateş ölçmeyle ilgili topiğine giriyordum
ama uzun zamandır girmedim

kolay gelsin cnm iyi akşamlar

dualarımız:Saruboceq: seninle kusum bizim icinde bak bebişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…