2010 Ekim Anneleri

kizlar mrb bir sorum olacak size, kasik agrim var biraz fazla iyimi kotumu anlayamadim... siz agri olunca ne yapiyorsunuz...

canım o agrıları ben 15 gündür yaşıyorum yapacak bişey yok 3 gece de batmalar yüzünden uyuyamamıştım..ama 2 gündür iyiyim çok şükür

off kızlar bu şişlik beni çok sinirlendiriyo moralimi bozuyo yediğim şeler sabah 3ceviz öğlen küçük dilim tost 1.5saat sora yoğurt gene 1.5 saat sora yumurta 1.5saat sora ayran 8dede akşam yemeği yedim yeminle sanki 4aylık bebek var karnımda bazen diyorum 5iz falanmısın acaba

mrb kızlar
bugün doktora gittim
veee kesemizi gördük
5.8 milimmiş kesemiz
2 hafta sonrada kalp atışlarını duycaz inşallah
benden haberler bu kadar kızlar

e.pack kaç günün geçti ben cuma gitmek istiyorum ama görünmesse daha çok moralim bozulur diye ama biran önce gidip bu gaz ve kabızlık sorununu halletmem lazım akannehir

benm SAT 6 ocak canım
6şubatta olmam lazımdı
günüm 4 gün geçti
vainalde göründe kesemiz zaten ultrasyonda görükmedi
bence git biran önce cnm

hmm benim 9ocak sat 5şubattı adet olmam gereken tarih 28günde bir adet döngüm şuan 5gün geçmiş durumda vajinalultrason istemiyorum cuma gitmek istiyorum görünmesse ptesi bidaha giderim 5şubatta kan değerim 201.8 çıktı çokmu düşük ya

vajinalultrason neden istemiyosunki tatlım
acır falan diemi
kan değeri hakkında da hiç bi bilgim yok benim kan testi yapmadım daha
haftaya çarşamba tüm testlerime baktırcam

ben de korktum sımdı ya. ben de de hıc yok mıde bulantısı fılan. baska var mı mıde bulantısı olmayannnnn

bendede hiç bişi yok unutuyorum bende bazen hamile olduğumu korkutmayın kendinizi ablam ikiz doğum yaptı 9 ay boyunca hiç midesi bulanmadı o biiraz kişiden kişiye değişiyo sanırım.

Allah korusun arkadaşım duu deme öle şeyler :))

:))) aynı sıkıntı bendede valla. gören hayrete düşüyo dört aylıken olmaz bu karın ne diye ben alıştım gare :))

e.pack kaç günün geçti ben cuma gitmek istiyorum ama görünmesse daha çok moralim bozulur diye ama biran önce gidip bu gaz ve kabızlık sorununu halletmem lazım akannehir

canım benim yarın 18 de randevum sorucam sölerim sana bişi derse ama olağan bişi diye duydum yaşayan bir arkadaşım var hatta dediğine göre gebeliğin ilerleyen dönemlerinde kayısı falanda işe yaramıyomuş

kızlar sabah kahverengi akıntım vardı kanamaya döndü doktorum progestana başla dedi şu an akıntı şeklinde devam ediyor.moralim çok bozuk.inş bişey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…