sende durumlar farklı o zaman canım..bizde hamile benim ama eşimin altına minderler konur, onun tabağına fazla yemek konurr... ölede bi garip durum. deli oluyorum düşününce :kedi:
kahverengi akıntım oldu,doktor düşük tehlikesi dedi,şimdi psikolojim bozuldu,sürekli akıntı takibindeyim:)))
tatlım ya kendılerı de hamılelık yasamıs ne kadar anlayıssızlar. benım kayınvalıdem 4 dusuk yaptıktan sonra ılk bebegını kucagına almıs ya cok korkuyo. her aksam arayıp tembıhlıyo benı bırsuru. gel de bıraz rahat ettırıyım senı dıyo. ıyı kadındır ya.
ay kız sen cok yasa emı. hergun renk kontrolu mu var. ay kızlar cok afedersınız de ben de kabızlık sorunu basladı ne kotuymus ya. bu sabah aglayarak tuvalete cıktım coook afedersınız de
ay kız sen cok yasa emı. hergun renk kontrolu mu var. ay kızlar cok afedersınız de ben de kabızlık sorunu basladı ne kotuymus ya. bu sabah aglayarak tuvalete cıktım coook afedersınız de
benim ki de iyi bu konuda,gel canın ne çekiyosa yapıyım diyo,bi de ilk torunu olacak tabii,mutlu bayağa..
ya aldığımız ilaçlardan mı caba yaa? vitamin içiyorum ben hergün 1 tane. o yapıyo galiab?
ayy ben ilk zamanlar kabızlıktan neler çektim
adet günüme 5gün kala başladı hatta ablam bendeydi abooo 5aylık gebe gibi karnım vardı şimdi şimdi geçmeye başladı yemekleri çok çiğneyin öle yutun daha rahat olur =))
ayrıca aylardır bebek bekleyenler bilir adet zamaı gelmezdi geçen aya kadar meraktan ölürdük peehhh yarın benim adet günüm 28gün olmuş 5şubatta öğrendim adet günümde
:))) evet canım yaaa,her yarım saatte bir..hiiç sorma,takıntı yaptım iyice..sende dikkat et,doktor ishal ve kabız olmamaya çalış demişti bana..kabızlığa kayısı kurusu,sulu şeyler iyi geliyo herade..
aaa kabızlığa hurmada iyi geliyo sanırım..
banada eşim içirmıyor kola
ayy zaten sewmem kolayı ben.. yazın insan bazen çok istiyooo buzlu buzlu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?