2010 Ekim Anneleri

ben anneme gidiyorum kızlar... aradı gel oturma tek başına diyor :)))) görüşürüz akşama bihter var...ay ne eğlenceli!!!

haftaya ctesi gelsede gitsem doktora bende kalp atışlarını telefonuma çekicem rabbim izin verirse moralim bozuk olduğunda canım sıkkın olduğunda dinlemek için
dün kocamla konuşuyoduk kabul ederlerse bende giricem doğuma dedi şaşırdım kabul etmez diye şimdiye kadar hiç sölememiştim göbek kordonunu kesicek rabbim göster o günleri bana ve bütün arkadaşlarıma :Saruboceq::Saruboceq:

baya cesurmus. sezaryen olursa gırsın ısterım de normal dogum olursa ıstemem. bı kadını kocasının o halıyle gormesı bana gore hoc degıl. gercı ultrasona sokmuyolar kocamı dogumamı sokacaklar

tatlım biz video ya çektik...görüntülü...açıp açıp izliyorum miniğimi....
çıkamadım bi türlü topiktende ....öpüldünüz anneler...

baya cesurmus. sezaryen olursa gırsın ısterım de normal dogum olursa ıstemem. bı kadını kocasının o halıyle gormesı bana gore hoc degıl. gercı ultrasona sokmuyolar kocamı dogumamı sokacaklar

dadlum normal doğum olsada epidural olucak ve başucunda olucak elini tutucak sana destek olucak çektiğimiz acıyı görsünler guclubacismileguclubacismileguclubacismile

ay nasıl sokmuyolar yaa... bana vajinal yaptılar kalp atışındada...o halde yine kociş yanımdaydı...

tatlım biz video ya çektik...görüntülü...açıp açıp izliyorum miniğimi....
çıkamadım bi türlü topiktende ....öpüldünüz anneler...

kız sen daha burda mısın:):))) ay ne guzel ya oh ızle valla. ben de ceksem kocacıgım da gorse.

hosafta sevmem ama gececekse ılac nıyetıne yaparım. senın tamamen gectı mı kabızlıgın. cok kotu bıseymıs ya.

geçti çok şükür arkadaşım sölemişti bana armut ye demişti bide kurukayısı hoşafı yap demişti hemen ikisinide yaptım kuruincirde ye ama
bende gaz oluyo karnım şişiyo akşamları sabah midem sırtıma yapışmış akşam maşallah 5aylık gebe peehh

dadlum normal doğum olsada epidural olucak ve başucunda olucak elini tutucak sana destek olucak çektiğimiz acıyı görsünler guclubacismileguclubacismileguclubacismile

he epısural dusunuyon. ben epıdural ıstemıyorum da.

ay nasıl sokmuyolar yaa... bana vajinal yaptılar kalp atışındada...o halde yine kociş yanımdaydı...

kör olmasınlar emı sokmuyolar ıste:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…