pembedana seninde mi 7 haftalık,ben de 5 inde öğrendim,7 sinde olmam gerekiyodu..
armut kuru ıncır var evde armut ıyıym barı.kabızlığa armut bide kuruincir yiyin
pembedana seninde mi 7 haftalık,ben de 5 inde öğrendim,7 sinde olmam gerekiyodu..
haftaya ctesi gelsede gitsem doktora bende kalp atışlarını telefonuma çekicem rabbim izin verirse moralim bozuk olduğunda canım sıkkın olduğunda dinlemek için
dün kocamla konuşuyoduk kabul ederlerse bende giricem doğuma dedi şaşırdım kabul etmez diye şimdiye kadar hiç sölememiştim göbek kordonunu kesicek rabbim göster o günleri bana ve bütün arkadaşlarıma :Saruboceq::Saruboceq:
aaa iyi fikir,bende çekmek istiyoruuum..
haftaya ctesi gelsede gitsem doktora bende kalp atışlarını telefonuma çekicem rabbim izin verirse moralim bozuk olduğunda canım sıkkın olduğunda dinlemek için
dün kocamla konuşuyoduk kabul ederlerse bende giricem doğuma dedi şaşırdım kabul etmez diye şimdiye kadar hiç sölememiştim göbek kordonunu kesicek rabbim göster o günleri bana ve bütün arkadaşlarıma :Saruboceq::Saruboceq:
balum kurukayısı yiyemiyosan hoşafını yap tatlım aynı şey hatta daha iyi
baya cesurmus. sezaryen olursa gırsın ısterım de normal dogum olursa ıstemem. bı kadını kocasının o halıyle gormesı bana gore hoc degıl. gercı ultrasona sokmuyolar kocamı dogumamı sokacaklar
baya cesurmus. sezaryen olursa gırsın ısterım de normal dogum olursa ıstemem. bı kadını kocasının o halıyle gormesı bana gore hoc degıl. gercı ultrasona sokmuyolar kocamı dogumamı sokacaklar
tatlım biz video ya çektik...görüntülü...açıp açıp izliyorum miniğimi....
çıkamadım bi türlü topiktende ....öpüldünüz anneler...
benım doktor ızın verır mı kı acaba:sm_confused:
tatlım biz video ya çektik...görüntülü...açıp açıp izliyorum miniğimi....
çıkamadım bi türlü topiktende ....öpüldünüz anneler...
hosafta sevmem ama gececekse ılac nıyetıne yaparım. senın tamamen gectı mı kabızlıgın. cok kotu bıseymıs ya.
dadlum normal doğum olsada epidural olucak ve başucunda olucak elini tutucak sana destek olucak çektiğimiz acıyı görsünler guclubacismileguclubacismileguclubacismile
ay nasıl sokmuyolar yaa... bana vajinal yaptılar kalp atışındada...o halde yine kociş yanımdaydı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?