ay nasıl sokmuyolar yaa... bana vajinal yaptılar kalp atışındada...o halde yine kociş yanımdaydı...
geçti çok şükür arkadaşım sölemişti bana armut ye demişti bide kurukayısı hoşafı yap demişti hemen ikisinide yaptım kuruincirde ye ama
bende gaz oluyo karnım şişiyo akşamları sabah midem sırtıma yapışmış akşam maşallah 5aylık gebe peehh
evet yaa,izin vermeyebilir,telefon cihazımı bozar diye istemeyebilir,neyse sorarız:))
ben ıyıyım canım sen nasılsın? heyecan fena dorukta:)merhaba kızlar nasılsınız bakalım dün görüşemedik varmı bugün kontrole gidecekler... balum sen yarın gidiyorsun heyecan ne durumda
devlet hastanesinde sokmuyolar ama özelde sokuyo benim ki..kocacım da gördü,minikimizin kalp atışlarını,yüzü güldüü..:dance:
ben ıyıyım canım sen nasılsın? heyecan fena dorukta:)
basta ozele gıdıyodum dusecek fılan dedıgınde kızgınlıkla devlete gıttım ama devlet derken fakulte. yanı egıtım ve arastırma hastanesı yenı acıldı. cok guzel ama almıyolar ıste gıcıklar. once kı doktora da gıdemıyom nerdeydın bu kadar zaman dıcek.
balum bitanemi özel var araştır başka özele git olurmu öle şey
o güzel anı beraber yaşamak çok güzel kalp atarken hep birbirimize baktık gözleri doldu yavrumun onun heyecanını görmek daha mutlu etti beni
bebemede kocamada aşkımı daha yoğun hissettim o an
siboş uzaksa zor ya Allah korusun sancın tutarsa nasıl yetısırsın. ayyy sancı dedım sımdıden dusundugumuz seye bak:):)
aaa evet balum yaaa,hatırlıyorum senin öyle bi korkun vardı düşcek diye,nasıl atlattın??
işte bende ondan korkuyorum doktor okadar iyiki hastanede süper bilmiyorum acil bişe olursa die korkuyoruz kocam deli gibi araba kullanıyo benim en geç 40.45 dk izmitteyiz ama genede korkuyorum yaf kimlikte düzce yazılmasını istemiyorum ben izmitte doğdum izmitte büyüdüm bebeğimde orda doğsun
oda var ya böle konuşuyoz ama ne bileyim allahım düşünmedende edilmiyoki
allahım nasip et göster bize o günleri :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
muradımızı gönlümüzde koyma rabbim sağ sağlim bebelerimizi emanetini kucağımıza sağlıkla almayı nasip et :Saruboceq::Saruboceq:
duduu kız nereye kayboldun.
dersteydim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?