2010 Ekim Anneleri

merhaba kızlar nasılsınız bakalım dün görüşemedik varmı bugün kontrole gidecekler... balum sen yarın gidiyorsun heyecan ne durumda

aynen ya. aksam varya 5 aylık gıbıydım. kocacıgım da hep hamılelıktendır dıyo. anlatıyom sıskınlık dıye. bu nasıl sıskınlık dıyo. kaydirigubbakcemile3

evet yaa,izin vermeyebilir,telefon cihazımı bozar diye istemeyebilir,neyse sorarız:))

soracaz artık. makıne gotururum ben de:)

merhaba kızlar nasılsınız bakalım dün görüşemedik varmı bugün kontrole gidecekler... balum sen yarın gidiyorsun heyecan ne durumda
ben ıyıyım canım sen nasılsın? heyecan fena dorukta:)

devlet hastanesinde sokmuyolar ama özelde sokuyo benim ki..kocacım da gördü,minikimizin kalp atışlarını,yüzü güldüü..:dance:

basta ozele gıdıyodum dusecek fılan dedıgınde kızgınlıkla devlete gıttım ama devlet derken fakulte. yanı egıtım ve arastırma hastanesı yenı acıldı. cok guzel ama almıyolar ıste gıcıklar. once kı doktora da gıdemıyom nerdeydın bu kadar zaman dıcek.

izmitte öle bi doktor buldumki tam allahlık millet öve öve bitiremiyo zaten ablamın ve ablamın görümcesinin doktoru 10numara doktor
ama gel gör ki ben düzcedeyim hafta sonları gidiyorum memleketime
ctesi günleri gidicez hep ama acil bişe olursa die korkuyoruz konuşcaz doktorla bakalım doğumu onun yaptırmasını ve o hastanede olmasını çok istiyorum bebek dostu hastane ve yenidoğan yoğunbakımıda var
allahım böle istiyoruz ama inşallah görürüz o günleri hayırlısını versin rabbim

siboş uzaksa zor ya Allah korusun sancın tutarsa nasıl yetısırsın. ayyy sancı dedım sımdıden dusundugumuz seye bak:):)

balum bitanemi özel var araştır başka özele git olurmu öle şey
o güzel anı beraber yaşamak çok güzel kalp atarken hep birbirimize baktık gözleri doldu yavrumun onun heyecanını görmek daha mutlu etti beni
bebemede kocamada aşkımı daha yoğun hissettim o an

aaa evet balum yaaa,hatırlıyorum senin öyle bi korkun vardı düşcek diye,nasıl atlattın??

yakın olarak ozel hastane tek. ıkı doktoru var oburunu ıyı demıyolar. yaslı zaten gozu de gormez kı onunkaydirigubbakcemile3 muayenehanesı olan doktorlar var onlarda dogumu benım gıttıgım fakultede yaptırıyolar. zaten benım hastanede de polıkılınıklerı var da. ben zırt pırt doktor degısmek ıstemıyom. sımdı kı doktorumdan kıme bahsetsem sakın bırakma o doktoru dıyolar. tv lara fılan da cıkıyomus ben gormedım hıc.

siboş uzaksa zor ya Allah korusun sancın tutarsa nasıl yetısırsın. ayyy sancı dedım sımdıden dusundugumuz seye bak:):)

işte bende ondan korkuyorum doktor okadar iyiki hastanede süper bilmiyorum acil bişe olursa die korkuyoruz kocam deli gibi araba kullanıyo benim en geç 40.45 dk izmitteyiz ama genede korkuyorum yaf kimlikte düzce yazılmasını istemiyorum ben izmitte doğdum izmitte büyüdüm bebeğimde orda doğsun
oda var ya böle konuşuyoz ama ne bileyim allahım düşünmedende edilmiyoki
allahım nasip et göster bize o günleri :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
muradımızı gönlümüzde koyma rabbim sağ sağlim bebelerimizi emanetini kucağımıza sağlıkla almayı nasip et :Saruboceq::Saruboceq:

aaa evet balum yaaa,hatırlıyorum senin öyle bi korkun vardı düşcek diye,nasıl atlattın??

canım benım kı gec dollenmeymıs. yanı sata gore 9+2 olmam lazımken 6+6 yanı. o yuzden dusuk cıkıyomus degerlerım. atlattık. tabı 12, haftaya kadar dıkkat etmek gerekıyo yıne.

valla arabayı hızlı surse de 40 dk da cok yanı. benım 20-25 dk da gıdebılecegım yerlerı bıle tercıh etmıyorum edemem yanı. sen bılırsın.

bende geçmişe bi bakim dedim yine sayfalar ilerlemiş gitmiş maaşallah listemize... ekim ayı çok kalabalık olacak..bu arada karatasoz e çok üzüldüm bebeğinin kalbi durmuş sanırım ALLAH yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…