2010 Ekim Anneleri

merhabalar adım begüm aranıza yeni katıldım...öğretmenim....29 yaşındayım ve 4.5 haftalık hamileyim....ilk beta hcg:147 dört gün sonra:1163 iki gün sonrada :3242 çıktı....acaba ikiz gebelik söz konusu olabilirmi tecrübeli arkadaşların yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum...aranıza katılmaktan büyük keyif alıyorum...sevgiler....

hayirlis sabahlar kizlar
nasilsiniz??
e pack masallah canim keseni görmüssün bende haftay gticem kalp atislarini duymaya insallah-
tutkular canim benim ilk gebelikte de kanamalar oldu canim moralini bozma bol bol dinlen

begüm hos geldin canim iki gebelik bölümünde sorsaydin daha iyi billirlerdi canim deger sonuclarini
ama iki gün icnde iki ye katlamis.belki de ikizdir canim.

kimse yokmu?????yardımcı olursanız sevinirim....tanışalım kaynaşalım....hatta dertleşelim istiyorum...öptüm................

teşekküredrim feyzacım......aslında haklısın ...orada sormak daha mantıklı...bu arada senin bebşinde hayırlı olsun.Allah sağlıkla eline almayı nasip etsin..öptüm canım....

selam tatlı hamişler nasılsınız bakalım....ben pzartesı olmasını beklıyorum sabırsızlıkla keseyı görücez iye umut edıyorum inşallah

gunaydın kızlar. crocusu gosgeldın canım. tutkular kanama bende de olmustu ben de kullanıyorum progestan. bıde vajınal bı jel kullanıyorum korkma canım. begum05 sen de hosgeldın.

benım abımın esının de degerlerı boyle yukselmıstı. doktor ıkız olabılır demıstı. ama 1.5 aylık olunca net olarak soyleyebılmıstı ıkız oldugunu. senın de ıkız olabılır canım. bızım ıkızlerımız 15 gun once dunyaya geldıler bıle:)

Begüm canım adım selma,
30 yaşındayım ve benimde ilk hamileliğim. özel sektörde yönetici olarak çalışıyorum. yaptığım iş çok stresli. bende bu stresle nasıl 8 ay devam edeceğimi merak ediyorum. benim bebişim bugün tam 6 haftalık oldu:)))
sen öğretmensin sanırım..

ne güzel Allah analı babalı büyütsün.... darısı başımıza diyelim artık...ama inanki çok merak ediyorum henüz kese bile görünmedi bakalım doktor pazartesi görmeyi ümit ediyor...senin ki ne durumda???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…