2010 Ekim Anneleri

evet öğretmenim inanki bizim işimizde çok zor akşama kadar ayaktayım vallahi...dün 3 günlük rapor aldım biraz dinleneyim diye...umarım kontrolün olumlu sonuçlar verir...

amin canım hepımızın. ben gecen hafta persembe gordum keseyı. senınkı ne kadarlıktı?

benimki 4.5 haftalıkmış ama benim hesabıma göre 5 +2 günlük....sanırım yumurtlama geç oldu??

balum rizenin neresinde oturuyosun???benim de arkadaşım rizenin pazar ilçesinde ....o da öğretmen....

benimki 4.5 haftalıkmış ama benim hesabıma göre 5 +2 günlük....sanırım yumurtlama geç oldu??

ben de kendı hesaplarıma gore dıyorum zaten yarın soracagım doktora. doktora ılk gıttıgımde 5+ 2 ıdı benımkı. ultrason goruntusu vermıstı doktor. arada bakıyorum. ama gorundugu kadar buyuk sanma demıstı doktorum ıgne ucu kadar dedı:)

günaydınnnnnnnnnnnn arkadaşlar herkes iyidir inşallah...

bende yarın saat 3 de gidiorumm inşallah sorunsuz görebilirim bi aksilik çıkmazzz dualar karşılıklı herkes bebişlerine ii baksın..

maybenoww cnm çok sevindimm dikkat et kendineee sen ne zman gidiosunn..

balum rizenin neresinde oturuyosun???benim de arkadaşım rizenin pazar ilçesinde ....o da öğretmen....

ben rıze merkezdeyım canım. istanbul dogup buyudugum yer. 7 ay once buraya gelın geldım. hem zaten memleketım. aılem fılan hep ıstanbulda. özlem cekıyorum :1no2:

Allaha şükür bi problem çıkmadı şimdilik inş.bölede devam eder yarın benimde randevum var kuzumla inş.görürümm Allah hiç kimseye evladıyla sınamasın..

sende yarın gidiosun dimi sende güzel haberlerle gel inşallah ve diğer arkadaşlarda.

evet ben de yarın sabah gıdıcem. 10:00 da benım randevum bakalım tutunmus mu benım mınıkım annesıne. doktorum dustu dusecek demıstı telden tutuyo demıstı.

merhaba angelhop umarım bebşini görrürsün...umarım güzel bi duygudur...

ben gecen sefer o duyguyu pek tadamadım cunku bebek dusuncesıyle gıtmemıstım doktora. kan testım negatıftı cunku. bebek oldugunu ogrendıgımde ultrasonda yuvarlak ıcıne alıp bana bak hamılesın bu da bebiişin ama boyle degıl tabı ufacık o daha dedı:) o an ne hıssettım bılmıyorummm.

balum keseyimi görecen hayırlısıyla....yoksa kalp atışlarınımı???

canım ben keseyı gordum ama dusuk tehlıkem oldugu ıcın 1 hafta sonra senı mutlaka gormem lazım demıstı. onun ıcın gıdıyorum. ama tabı kalp atıslarını da duyarız mutlaka. 6 haftayı gectık cunku.

anlıyorum herşeyin hayırlısı dilemekten başka çaremiz yok...Rabbim seninle olsun...Allah hepimizin yardımcısı olsun..

anlıyorum herşeyin hayırlısı dilemekten başka çaremiz yok...Rabbim seninle olsun...Allah hepimizin yardımcısı olsun..

amin canım. Allah yardımcımız olsun hepımızın inş. sen ne zaman dusunuyorsun doktora gıtmeyı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…