2010 Ekim Anneleri

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
johnnybravo, balum, begum05

selam cici annelerim
begüm hoşgeldin aramıza allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin senin ve hepimizin :Saruboceq: izmitin neresindesin

yaa dün ben folik asidi içmeyi unutmuşum akşamkini nasıl bi vicdan azabı duydumu anlatamam
anne olmak böle bi duygumu ya allahım
rabbim isteyen bütün arkadaşlarıma nasit et
kimsenin kucağını boş bırakma rabbim:Saruboceq:

nevyas dun aksam gıremedı sanırım hiç. netınde sorun vardı demek henuz duzelmemıs.

doğru en azından tehlikeyi atlatmış oluruz ne bilim sanki yolun çeyreğini aşarız gibime geliorr bahar gelsin yaz gelsin evimize güneş doğsun 8 yılın özlemi bitsin artık...

sonra görüşürz inş.herkes kendine ii baksın güzel haberler vermek dileği ile görüşmek üzere.

8 yıl mı. ay canım benım yaaa. inş zamanın nasıl gectıgını anlamazsın. gorusuruz tatlım.

Bende iyiyim kızlar net problemim var biraz wireless ile bağlandım şimdi :)) bugün doktor kontrolüm vardı kalp atışı için gidecektim aradım doktor yokmuş sinir oldum bide demezlermi cuma-ctesi dolu ancak ptesiye verebiliriz bende kontrol sürem var neden para ödeyeyim bidaha bu benden kaynaklanan bi problem değilki diye az bastırdım ctesi sabahına verdiler sonra..Şimdi 2 gün daha bekliycem..

iyi yapmıssın valla. gercı 2 gun daha beklıycen o da zor ama pazartesıye kalmadı en azından.

off daha 5hafta bile olmamış benim yeterki orda olsun zaman geçmesin korkuyorum yarınmı gitsem ptesimi gitsem yarın 8gün ptesi 11gün geçmiş olcak sabredeyimmi napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…