:)))) yok şekerim sana küs olurummuyum ballaı şerbet.. bu arada gözünaydın canım ya.. eskileri okumaya çalışıyordum. birde geçmiş olsun...
çizelgeni düzelt 7+2 diye:)))) ben düzelttim. seni çok
baneim çizelgeme bi bak bakayım .. benim sıpa tur atlamış:))))
canım çok geçmiş olsun bol bol sıvı al emi inş hemencecik atlatırsın canımKızlar ben bir de grip oldum, salya sümük gidiyorum..Hiç halim yok ama derslerim olduğu için mecbur geliyorum işe..Bulantı, grip, yorgunluk...Gene de halime şükürç. Bu ebbişi ne çok bekledim ben..Artık haftasonu dinleniriz inşallah...
kızlar ikili test üçlü test onları çok kafanıza takmayın ben yaptırmayı düşünmüyorum zaten doktorumunda söylediği tam %100 sonuç değil olumsuz bir ihtimalden bahsedilse bir de durduk yere moral bozup bebeği daha kötü etkiler.
kızlar ben geldım sayfaları bakıcam bırazdan. anca gelebıldım. hastane sakacıktan yatırdı benı bugun:) yatan hasta gosterıp bırsuru test yaptılar. kalp atısını gordum kızlar ya o nasıl bı duygu... kolları ayakları kocaman kafası:):):) cok mutluyum. bı sorun ıdrar yolu enfeksıyonu cıktı. bebege baskı yapabılırmıs ama kendı doktorum henuz sonucları pazartesı gorecek.
bısey sorabılırım bu ıkılı test kanda bakılmıyormu...bıde bende sımdı 9+4 bıttı bugun doktora gıttıgımde 10+1 olacak ne ozamnmı yapılıyor daha dogrusu ıkı test ne zman yapılıyo
balum gozun aydın cok guzel bı duygu dımı ???:)
bısey sorabılırım bu ıkılı test kanda bakılmıyormu...bıde bende sımdı 9+4 bıttı bugun doktora gıttıgımde 10+1 olacak ne ozamnmı yapılıyor daha dogrusu ıkı test ne zman yapılıyo
balum gozun aydın cok guzel bı duygu dımı ???:)
Benim kontrole 1 hafta kaldı ama içimi endişe sardı inşallah herşey yolunda çıkar..Bu gidişimde 2li testle ilgili konuşacağız demişti doktorum..Sordum 2li test devlet karşılamadığı için 60 TL - 3lü testte ssklı özelde 33 TL dediler ama selmacım fiyat farkı derken? Bu ense ölçümünü kendi doktorumuz muayne sırasında yapmıyor mu? Ayrıca bir ücretlemi yapılıyor anlamadım ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?