2010 Ekim Anneleri

slm kızlar... ben aslında 2009 EYLÜL annesiyim (kızım erken gelip ağustosta doğmasına rağmen)VE 2010 EKİM ANNESİ olucam :) 2.bebeğim yolda hayırlısıyla... aranıza çok fazla karışamasamda burayıda takip ediyor olacağım... benim 2.gebeliğim ve çok yakın zamanlarda olduğum için sorularını elimden geldiği kadar yanıtlamaya çalışacağım... allahım bebeklerimiz hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin... hepimize sorunsuz ve güzel bir hamilelik diliyorum...

siboşcugum benım karnım sankı buyumus gıbı. esım dıyo boyle gıderse sen o karnı tasıyamazsın dıyo:):) ama sıskınlık var ondan sanırım.

siboşcugum hamılelık hesaplama sıtesınden baktım 14 subat dıyo ılk doktor zıyaratın için.

kedınıhal ve gulanne hosgeldınız aramıza. daha once yasadıgınız ıcın tecrubelerınızden de yararlanmak ısteriz

evet pazartesı gıt. google a hamılelık hesaplama yazdım. ılk lınk e tıkladım.:)

kızlar merhabalar herkese keyifler nasıl...bugün bi rüya gördüm 1 tam kırmızı elma ve yanında 3 dilim elma çekirdeğide var bunu bana yorumlarmısınız..teşekkürlerrrropuyorumnanaktan

gebe kaldığınızı öğrendikten 1 hafta sonra dr a giderseniz çok rahat kalkp atışını duyarsınız inşallah...

ben biraz uzanayım sağ kasığım fena halde sızlıyo yokyaa bekleyemicem ben ptesiye kadar gidicem yarın çok fena stres yapıyorum

ay kızlar ya günler geçmio sanki benimde son adet tarihim 12 şubat adateime 1 gün kala test yaptırdım 1216 çıktı 18 şubatta yani önümüzdeki haftada doktora randevu aldım sizce görebilirmiyim bebişimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…