2010 Ekim Anneleri

arkadaşlar kasıklarımda hafif hafif ağrılarım var ya olurmu sizce

bende de aradan oluyo. fakat bende ıdrar enfeksıyonu varmıs ya o sancı yaparmıs. hatta dun doktor dedı kı; bu degerle ağrıdan duramıyo olman lazım. bıde kendı doktoruma gostercem tekrar pazartesı gelıyomus ızınden gıdıcem yıne.

benimde çok sık oluyor..iğne batması gibi..oluyormuş ya..rahim genişliyor dedi doktor..

Ben dÜn yaptırdım ıdrar tesıtı Çok ŞÜkÜr ıyı Çıktı bu arada kızlar saĞlık ocakları varsa yakınıozda gıdın gebel,ık kaydı olun
Çok gÜzel ılgılenıyolar eve bıle gelıyolar

dun yaptırdım ben de kaydımı. evet ya o ne ılgı hakkaten. doktorum bıle cıkıyodu aıle hekımı o bıle gerı dondu.

evet bende duydum onu arkadasımın yakınına gelmışler hatta yardım yapıyorlarmıs duydugum kadarıyla

günaydın ekim anneleri. kahvaltımı yaptım. meyvemi yedim. yazılarınızı okuyorum. herkese sağlıklı bir gün diliyorum.

evet bende duydum onu arkadasımın yakınına gelmışler hatta yardım yapıyorlarmıs duydugum kadarıyla

cok ılgılendı dun benımle tarttı tansıyonuma baktı. dosya olusturdu. bırsuru bılgı aldı. anlattı anlattı. ve pazartesı tekrar doktora gıdıcem dedım mutlaka ondan sonra da buraya gel dedı. doktorun ıdrar testı ıstemezse gel burda yapalım ve sureklı tekrarlayalım dedı. eve de gelıyolar evet.

günaydın ekim anneleri. kahvaltımı yaptım. meyvemi yedim. yazılarınızı okuyorum. herkese sağlıklı bir gün diliyorum.

hosgeldın tatlım. ben de almısım yanıma kuru kayısı(hıc sevmem ama) bıde su sısesı ıkıde bır de lavaboya kosuyom):)::

ya bende severdim ama inan elime alıp yemek istemiyorum. doktorum sadece ceviz ye dedi. ilk üç ay ne yersen ye bebeğin depolarını kullanacak dedi. ama ceviz de yiyemiyorum. tiksinmiyorum ama istemiyorum. ne yapcam ya

bende gıdım o zaman ama benım dk ozel ne dıycemkı saglık ocagına gıdınce
arkadasım dedı dogumdan snr mı ne 50 tl falan yardım yapıyorlarmıs sanırım
bıde hedıyeler getıyrıyorlarmıs bebişe

ya bende severdim ama inan elime alıp yemek istemiyorum. doktorum sadece ceviz ye dedi. ilk üç ay ne yersen ye bebeğin depolarını kullanacak dedi. ama ceviz de yiyemiyorum. tiksinmiyorum ama istemiyorum. ne yapcam ya

ben kuru hıcbırseyı sevmem zorla yıyom

sonunda sanırım hallettim şu etiket işini...kızlar bi de doktor bana fitil verdi ya ph değerini ayarlamak için..çok akıntım oluyordu..vagi-hex var mı kullanan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…