2010 Ekim Anneleri

canım onun ozele fılan ısı yok. herkesı kayıt edıolar.

duduu sen de güzel haberlerle gelmişsin canım çok sevindim kocaman bi ohhh çek zoru başardın... bidahaki kontrolün ne zaman canım...

jelly1 gebelık kaydı ıcın geldım de. hanı bebişlerın ası yapıldıgı bolum var ya. orda zaten gebelık takıbı dıye yer var. orya gıt gebelık takıbı ıcın kayıt yaptırmaya geldım de. onlar hemen kaparlar senı merak etme. bende senın gıbıydım ne dıcem dedım. ama hemen onlar herseyı soruyolar sana merak etme.

evet dun 2 gun ılerı geldık ya hemen degıstım cızelgemı nasılsın?

ben iyiyim canım sabahları olan iştahsızlığım düzeldi hiç bi sıkıntım yok çok şükür 2 hafta sonra kontrolüm var heyecanla onu bekliyorum...bebişin kalbini duyduktan sonra tekrar kontrole gitmek için can atıyorsun...

evet bir gün sağlık ocağına gitmiştik ablamla. ablam da hemşire. bana söylemişti. çok güzel ilgilenirler. bilgi alırsın dedi. ben de kayıt olmayı düşünüyorum.

bende cevızı sevmem ama yıyom. hadı al elıne:) dun bana da bol cevız badem dedı.

bende hamile olduğumu öğrenmeden öncede zaten hemen hemen hergün ceviz yerdim çünkü çok seviyorum onun için yemeye devam çok faydalıymış ilk üç ay..

evet bir gün sağlık ocağına gitmiştik ablamla. ablam da hemşire. bana söylemişti. çok güzel ilgilenirler. bilgi alırsın dedi. ben de kayıt olmayı düşünüyorum.

ayy bende bi gideyim bakim gerçi bizim burdaki sağlık ocağı pek bi ilgisizdi ama hiç umudum yok ama şansımı deneyim..

sagol balumcum su hafta gecsın gıderım :))

kızlar yok sanırım kullanan fitil..kullanıyorum ama içim rahat değil ya(

cnm benim doktorum ilk üç ay hiç hap vermem ne sıkıntı olursa olsun dedi. bol bol yat dinlen dedi. çok mide bulantın olursa her yediğini çıkartırsan o zaman hastanede yatarsın serum veririz. başka bişey yok dedi. fitili de ilk defa duydum. her dr farklı biraz kullan bakalım. sıkıntı olmaz heralde.

slm canım sen zonguldağın neresinde yaşıyosun.benim ailemde orda yaşıyo

evet ben pazartesı yıne gıdıyorum Allahtan:)

ayy bende bi gideyim bakim gerçi bizim burdaki sağlık ocağı pek bi ilgisizdi ama hiç umudum yok ama şansımı deneyim..

aıle hekımın de ılgısız mı kı?

normalde bıraz suratsız gıbı oluyolar sanırım yogunluktan ama gebelık takıbınde superdı bızımkı. ılgılenen bı kız vardı benımle. doktoruma gıttık beraber aıle hekımıme yanı. cok ılgılendıler yanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…