bende gıdım o zaman ama benım dk ozel ne dıycemkı saglık ocagına gıdınce
arkadasım dedı dogumdan snr mı ne 50 tl falan yardım yapıyorlarmıs sanırım
bıde hedıyeler getıyrıyorlarmıs bebişe
yok 2 gün geri kalmış teyzesi ama kocaman olmuş dedi doktor teyzesi o kadar mutlu oldum ki anlatamam.eşimle görümcem de vardı.sürekli onlara soruyorum sizde gördünüz dimi kalbini diyorum .eşim çok duygulandı balum.hala anlatıyo.sabah işe giderken bile anlatıyodu.canım benim
evet ya zorla da olsa yemek lazım. en iyisi alayım cevizimi başlayayım bari:)
canım onun ozele fılan ısı yok. herkesı kayıt edıolar.
kızlar yok sanırım kullanan fitil..kullanıyorum ama içim rahat değil ya(
evet dun 2 gun ılerı geldık ya hemen degıstım cızelgemı nasılsın?
bende cevızı sevmem ama yıyom. hadı al elıne:) dun bana da bol cevız badem dedı.
evet bir gün sağlık ocağına gitmiştik ablamla. ablam da hemşire. bana söylemişti. çok güzel ilgilenirler. bilgi alırsın dedi. ben de kayıt olmayı düşünüyorum.
jelly1 gebelık kaydı ıcın geldım de. hanı bebişlerın ası yapıldıgı bolum var ya. orda zaten gebelık takıbı dıye yer var. orya gıt gebelık takıbı ıcın kayıt yaptırmaya geldım de. onlar hemen kaparlar senı merak etme. bende senın gıbıydım ne dıcem dedım. ama hemen onlar herseyı soruyolar sana merak etme.
cnm benim doktorum ilk üç ay hiç hap vermem ne sıkıntı olursa olsun dedi. bol bol yat dinlen dedi. çok mide bulantın olursa her yediğini çıkartırsan o zaman hastanede yatarsın serum veririz. başka bişey yok dedi. fitili de ilk defa duydum. her dr farklı biraz kullan bakalım. sıkıntı olmaz heralde.
ben iyiyim canım sabahları olan iştahsızlığım düzeldi hiç bi sıkıntım yok çok şükür 2 hafta sonra kontrolüm var heyecanla onu bekliyorum...bebişin kalbini duyduktan sonra tekrar kontrole gitmek için can atıyorsun...
ayy bende bi gideyim bakim gerçi bizim burdaki sağlık ocağı pek bi ilgisizdi ama hiç umudum yok ama şansımı deneyim..
slm canım sen zonguldağın neresinde yaşıyosun.benim ailemde orda yaşıyo
evet ben pazartesı yıne gıdıyorum Allahtan:)
aıle hekımın de ılgısız mı kı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?