2010 Ekim Anneleri

2 haftadır dr.a gitmedim ya...bazen korkuyorum orda mı bebişim diye...elimi koyuyorum sol kasığıma, yoğun bir hareketlilik var.. ohh diyorum herşey yolunda!!!!

2 haftadır dr.a gitmedim ya...bazen korkuyorum orda mı bebişim diye...elimi koyuyorum sol kasığıma, yoğun bir hareketlilik var.. ohh diyorum herşey yolunda!!!!

canım senle aramızda 1 gun var en son ne zamn gıttı dr. ve bıdakıne ne zamna cagırdı dr.ben son kontrolde heyecandan sormayı unuttum ne zamn geleyım dıe tel açacagımda hangı gun arasam dıe dusunuom

canım senle aramızda 1 gun var en son ne zamn gıttı dr. ve bıdakıne ne zamna cagırdı dr.ben son kontrolde heyecandan sormayı unuttum ne zamn geleyım dıe tel açacagımda hangı gun arasam dıe dusunuom

6+6ydım gittim ben. kalp atışlarına falan baktık işte...sonra bana 1 ay sonra gelebilirsin artık sorun yok dedi...sonra dayanamazsın ama di mi dedi. 3 hafta olsun hadi dedi...yani haftaya 18inde gidicem ben...hihoyyyt dayanamıyorum gerçekten....

canım benim belkide senin için daha iyi bilio musun...kilo alman çok kolay olcak 3. aydan sonra... bana kalırsa daha iyi az kaldı sık dişini bitecek 12 hafta...

canım kılo almamak iyi ama ac dolasıyorum mıgde bulantısı ıstahsızlıktan en sevdugum çıkolata tatlıyı bıle gozum gormek ıstemıyor

hele şükür hanımlar slm.nasılsınız.
2 gündür sayfada aktif hale gelemiyorum ve güncelleşmiyordu sayfa sizdede aynı mıydı??

kızlar ben tamamen sert hissediyorum ne tarafta olduğunu anlayamıyorum. yoğun bir harketlilik demişsin ne hareketliliği?

Herkese iyi pazarlar diliyorum,umarım keyifler yerindedir.Çok teşekkür ederim Nevyas,listede olmak çok güzel...

kalp atışına benzer kan akışı v.s. seslerii duyuyorum....bir sürü ses...:teytey:

benım kız kulagıhnı sag kasıgıma dayıyo anne cok gıcık sesler gelıo dıo sol kasıgıma dayayıncada burda ses yok dıo..ayrıca cok garıp bısı anneye özgü bir ses hatta gece yatınca daha bellı oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…