hayirlisi canim sende hayirlisi ile bir duy gel artikin kalp atislarini bebegininbende bu hafta gidicem kalp atışlarını görmeye inşallah daha randevü almadım bakalım yarın alırım salı yada çarşamba giderim
canim ben 6+2 iken gitmistim.3 haftadan gel demisti ama vaktim yok tu 4 gün daha ileri termin aldim.gittigimde hersey yolunda ise bütün herseyi tamamlanmis oluyor.normal bebek gibi görünür insallah.canım sen en son ne zamn gıtmıstın dr.
oyy masallahhhhhhh ahh yerinde olsaydim:))) cifte mutluluk rabbim nazardan korsun insllahhhhhselam kıslar nasılsınız
yarın yavrularımın kalp atısını duyucam ınsallah çok heyecanlıyımmm
kiz ne sessssibenım kız kulagıhnı sag kasıgıma dayıyo anne cok gıcık sesler gelıo dıo sol kasıgıma dayayıncada burda ses yok dıo..ayrıca cok garıp bısı anneye özgü bir ses hatta gece yatınca daha bellı oluo
evet 16 haftalarda hissederiz artikin.16.17. haftalarda baslıyor tepikler:))))
canım kılo almamak iyi ama ac dolasıyorum mıgde bulantısı ıstahsızlıktan en sevdugum çıkolata tatlıyı bıle gozum gormek ıstemıyor
hayirlisi canim sende hayirlisi ile bir duy gel artikin kalp atislarini bebeginin
canim ben 6+2 iken gitmistim.3 haftadan gel demisti ama vaktim yok tu 4 gün daha ileri termin aldim.gittigimde hersey yolunda ise bütün herseyi tamamlanmis oluyor.normal bebek gibi görünür insallah.
oyy masallahhhhhhh ahh yerinde olsaydim:))) cifte mutluluk rabbim nazardan korsun insllahhhhh
kiz ne sessssi
daha erken o karnimizin gurultusu kiz:))
hayirlisi canim sende hayirlisi ile bir duy gel artikin kalp atislarini bebeginin
canim ben 6+2 iken gitmistim.3 haftadan gel demisti ama vaktim yok tu 4 gün daha ileri termin aldim.gittigimde hersey yolunda ise bütün herseyi tamamlanmis oluyor.normal bebek gibi görünür insallah.
oyy masallahhhhhhh ahh yerinde olsaydim:))) cifte mutluluk rabbim nazardan korsun insllahhhhh
kiz ne sessssi
daha erken o karnimizin gurultusu kiz:))
kısalr tam temıslık havası yavvv ıcım gıdıyo ama korkuyomdaa camlarım leş gıbı eskıler hem tarlada calısırlarmıs hamıleyken bızz evde cam sılmekten korkuyomm kısalr bı akıl verınn bısey olurmu buyuklr dıyoyaaa elını kalrma emzıgı duser dıye
aynen ya geceleri daha da artiyorkıslar sızdede gaz problemı var mı ben bı turlu cıkaramıyorum çok agrı yapıyor
valla otur oturdugun yerde canim.ben üstden ediyorum ilk 3 ay önemli.benim camlari beyim siler o yönden rahatim.kısalr tam temıslık havası yavvv ıcım gıdıyo ama korkuyomdaa camlarım leş gıbı eskıler hem tarlada calısırlarmıs hamıleyken bızz evde cam sılmekten korkuyomm kısalr bı akıl verınn bısey olurmu buyuklr dıyoyaaa elını kalrma emzıgı duser dıye
:)))yawwww deli etmeyinnnklava: cok farklı bi ses anlatamıyorumkı:)))
ben elevit içiyorum sadece
aynen ya geceleri daha da artiyor
senin de erken ya simdi cok olur.ALLAHyardim etsin canim
tabiki önemli oloan saglikli olmalari.rabbim bunu bir kazasiz dogum yapmayi nasip etsinde insallahhhhh
valla otur oturdugun yerde canim.ben üstden ediyorum ilk 3 ay önemli.benim camlari beyim siler o yönden rahatim.
:)))
kizma kiz dur beyim gelsin bende ona dinleteyim o ne sesi duycak:))benden
feyza cok komıksın yaaa:))
cirrus ben megadyn kullanıyorum sadece
valla otur oturdugun yerde canim.ben üstden ediyorum ilk 3 ay önemli.benim camlari beyim siler o yönden rahatim.
helal olsun sana.bizde nerdeeeee.
megadyn ne için vitamin mi buda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?