2010 Ekim Anneleri

bende bu hafta gidicem kalp atışlarını görmeye inşallah daha randevü almadım bakalım yarın alırım salı yada çarşamba giderim
hayirlisi canim sende hayirlisi ile bir duy gel artikin kalp atislarini bebeginin

canım sen en son ne zamn gıtmıstın dr.
canim ben 6+2 iken gitmistim.3 haftadan gel demisti ama vaktim yok tu 4 gün daha ileri termin aldim.gittigimde hersey yolunda ise bütün herseyi tamamlanmis oluyor.normal bebek gibi görünür insallah.

selam kıslar nasılsınız
yarın yavrularımın kalp atısını duyucam ınsallah çok heyecanlıyımmm
oyy masallahhhhhhh ahh yerinde olsaydim:))) cifte mutluluk rabbim nazardan korsun insllahhhhh

kiz ne sessssi
daha erken o karnimizin gurultusu kiz:))

saol canımmmm aminnn
saglıklı olsunlarda tek cıft farketmez

yawwww deli etmeyinnn klava: cok farklı bi ses anlatamıyorumkı:)))

kısalr tam temıslık havası yavvv ıcım gıdıyo ama korkuyomdaa camlarım leş gıbı eskıler hem tarlada calısırlarmıs hamıleyken bızz evde cam sılmekten korkuyomm kısalr bı akıl verınn bısey olurmu buyuklr dıyoyaaa elını kalrma emzıgı duser dıye

cam siilmek mi yapma.o güzel haftalar günler yakında çok gelecek.dinlen .sana yardımcı olabilecek biri yok mu? ancak temzilik bezlerini tut derim ben.

hanımlar multi vitamine başlayan var mı? yada şuan kullandığınız ilaçlar varmı?düşük engelleme ilaçları hariç

kıs kardeısm gelecek yardıma camları sılmeye ayy ınsanın harektlerının kısıtlanması cok kotu hakketten yaaa ya boylee enıne boyun temıslık yapmak ıstıyyorum kıslarr

kıslar sızdede gaz problemı var mı ben bı turlu cıkaramıyorum çok agrı yapıyor
aynen ya geceleri daha da artiyor
senin de erken ya simdi cok olur.ALLAHyardim etsin canim
tabiki önemli oloan saglikli olmalari.rabbim bunu bir kazasiz dogum yapmayi nasip etsinde insallahhhhh

valla otur oturdugun yerde canim.ben üstden ediyorum ilk 3 ay önemli.benim camlari beyim siler o yönden rahatim.

yawwww deli etmeyinnn klava: cok farklı bi ses anlatamıyorumkı:)))
:)))
kizma kiz dur beyim gelsin bende ona dinleteyim o ne sesi duycak:))benden

amiin canımmm
Allahım hepimizee hayırlı dogum nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…