2010 Ekim Anneleri

anladım.bu tahmini niye yapamadım.ah kafam. benÇok üzgünüm çoook.sen de sık sık gelebiliyormusun.

canım calısmadan önce 2-3 ay kalırdım ama sımdı olmuo en son bayramda gıtmıstım oda 3 gunlugune..aılem sık gelır buraya ben gıdemıyorum iş,ten dolayı

gurbetlik tabiki alah kolaylık versin.

ya geçende de sordum hanımlara kimseden cevap gelmedi.şimdi sata göre birçoğumuzun gebelik haftası fazla.ama ultrasona yani dr.tabiri ile döllenmeye göre gecikiyor.
geçende bir arkadaş sonradan tamamlar o demişti.neyi kastetti.yani satı mı tamamlıyor bebişler.

canım o olaya benımde aklım ermıyor bana göre ultrasonlarda bı degısıklık var cıhaz farklı..benım dr.de senın bebek 1 kaç gun önde gıdıo demıstı

canım onu baluma söylemişlerdi sanırım,balumda geç döllenme olmuş ,aslında SATa göre 9 haftalık falan olması gerekiyo bebeği ama 7 haftalık sanırım,ben ona yormuştum o lafı..

canım onu baluma söylemişlerdi sanırım,balumda geç döllenme olmuş ,aslında SATa göre 9 haftalık falan olması gerekiyo bebeği ama 7 haftalık sanırım,ben ona yormuştum o lafı..

tamam canım zaten kendime pay biçip onun için sordum.benimde sata göre 10+0 ama ultrasona göre farklı.işte o lafın gerçek payı var mı? bunu soruyorum.

geçende hanımlara da söyledim.bir daha ki kontrolümde beslenme uzmanına da uğramakta fayda var.fazla almamak için.3 ay dolmadığından sporda yapamıyorum.kabus gibi.su içip bol bol kepekli lifli ekmekler ve meyve ile idare ediyorum.birçok sağlıkçı arkadaşa danıştım kafi dediler ama.kan değerleri ile beslenme uzmanına danışmak lazım.hem bebeiğin sağlığı hem kendi sağlığımız için.fazla kilo doğumda bile zorluk.

bende 62 kıloyum bır kaç gun ekmek yemedım olmuyor sureklı elımın altında bıseyler olsun ıstıyorum.. ekmek yıyorum sımdı bıraz yarın ayrıya ındı acıkmalarım..ama daha yolun basındayız 3 aydan sonra alırız kıloları offf off bu mankenler o tempoyla nasıl durpta öle 6 kıloyla dogum yapıolar anlamıyorum bunlar acıkmıomu hıç yaawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…