evet canım vıtamın.. benım aılejmde antalyada sen hangı semttesın
evet canım vıtamın.. benım aılejmde antalyada sen hangı semttesın
aspendos bulvarı doğusu.seninkiler nerede.
kayseriye niçin gittin.ya okudun okulda kaldın, ya iş yada eş için sanırım.
meltem,de oturuyorlar
benım evlendıgımde aılem burdaydı 9 senedır antalyadalar
anladım.bu tahmini niye yapamadım.ah kafam. benÇok üzgünüm çoook.sen de sık sık gelebiliyormusun.
gurbetlik tabiki alah kolaylık versin.
ya geçende de sordum hanımlara kimseden cevap gelmedi.şimdi sata göre birçoğumuzun gebelik haftası fazla.ama ultrasona yani dr.tabiri ile döllenmeye göre gecikiyor.
geçende bir arkadaş sonradan tamamlar o demişti.neyi kastetti.yani satı mı tamamlıyor bebişler.
cannsett hala kilo 48 mi? gr ilerleme yok mu?
canım onu baluma söylemişlerdi sanırım,balumda geç döllenme olmuş ,aslında SATa göre 9 haftalık falan olması gerekiyo bebeği ama 7 haftalık sanırım,ben ona yormuştum o lafı..
:))) almışımdır heralde,yat yat,yat..bi kaç graammm..
benim fazla alacaklarımı da sen al.eline yüzüne kan can gelsin.ne dersin.aklinialirimsmile
cirrus007 kilo kaç senın
geçende hanımlara da söyledim.bir daha ki kontrolümde beslenme uzmanına da uğramakta fayda var.fazla almamak için.3 ay dolmadığından sporda yapamıyorum.kabus gibi.su içip bol bol kepekli lifli ekmekler ve meyve ile idare ediyorum.birçok sağlıkçı arkadaşa danıştım kafi dediler ama.kan değerleri ile beslenme uzmanına danışmak lazım.hem bebeiğin sağlığı hem kendi sağlığımız için.fazla kilo doğumda bile zorluk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?