bende 62 kıloyum bır kaç gun ekmek yemedım olmuyor sureklı elımın altında bıseyler olsun ıstıyorum.. ekmek yıyorum sımdı bıraz yarın ayrıya ındı acıkmalarım..ama daha yolun basındayız 3 aydan sonra alırız kıloları offf off bu mankenler o tempoyla nasıl durpta öle 6 kıloyla dogum yapıolar anlamıyorum bunlar acıkmıomu hıç yaawww
beslenme uzmanları sayesinde canım.vücutları için ne gereksinimleri varsa onu alıyorlar hem bebeği hemde kendileri için doğru olanı.ve ayrıca onca imkan bizde olsa .....
feyza cok komıksın yaaa:))
cirrus ben megadyn kullanıyorum sadece
valla ebn bu ay gideyim iyice sorcan bu olayi aklim yatmiyor.bu gec döllenme olayini.bak senin nerdeyse 4 hafta geride gözüküyor.yumurta catladan iliski olsa.zaten o 4 haftalik sürecde yumurta kalmazki 24 saat ömrü var.bende anlamiyorum bu isitamam canım zaten kendime pay biçip onun için sordum.benimde sata göre 10+0 ama ultrasona göre farklı.işte o lafın gerçek payı var mı? bunu soruyorum.
bende megadyn içiyorum sadece. hem ayrıca kızlar duyduğum sesler normalde bende olmayan sesler...bebek tepik attı demiyorum ama orda olduğuna dair anlıyosun ...ben çok dinliyorum kendimi çünküüü...:teytey:
Feyza79 ,NevYas sizler biliyormusunuz;
ya geçende de sordum hanımlara kimseden cevap gelmedi.şimdi sata göre birçoğumuzun gebelik haftası fazla.ama ultrasona yani dr.tabiri ile döllenmeye göre gecikiyor.
geçende bir arkadaş sonradan tamamlar o demişti.neyi kastetti.yani satı mı tamamlıyor bebişler.
Feyza79 ,NevYas sizler biliyormusunuz;
ya geçende de sordum hanımlara kimseden cevap gelmedi.şimdi sata göre birçoğumuzun gebelik haftası fazla.ama ultrasona yani dr.tabiri ile döllenmeye göre gecikiyor.
geçende bir arkadaş sonradan tamamlar o demişti.neyi kastetti.yani satı mı tamamlıyor bebişler.
kizlar kilo aldiniz miiiii??????
bol gelen etegim vardi 40 beden karnim rahatsiz oldu onu giydigim halde
bakalim benim gittigimde ne diycek doktor
bol ceviz,badem yedim.eleviti de kullaniyorum ihmal etmedim.sata göremi gitcek yoksam geccekmi.
büyüdü mü cok merak ediyorum ya.eved bir dene ultrason alsak ne iyi olur.SIKILDIKCA AC BAKkaydirigubbakcemile3
canım ultrasonun bı zararı yok ses dalgasıyla calısıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?