2010 Ekim Anneleri

NE BİLİM İŞTE YAA İÇİME SİNMİYOR NEYSE YAA KIZLAR BENİM KARNIM KAŞINIYOR ACABA BÜYÜMEYEMİ BAŞLADI:):CüvCüv:

merhabalar, bende aranıza katılıyorum :) sat 31 aralık, beklenen doğum tarihi 07/10/2010 yaşım 28

Kaşıntı bende de var kızlar karnım, göğüslerim ve basen kısmım deli oluyorum kaşımayın çatlar diyorlar ama nasıl engel olucaz bu kaşıntıya..

cimbommlummmm canım özel msj kapalı msj yazmışsın sımdı gerı yazamadım sana msj sıstemın kapalı.dün allaha şükür keseyi gördük.Haftaya kalp atışı ınsallhh.progetona devam ara ara lekelenmeler ıcın bakalım 1 ay ıcınde bellı olucakk bebegımın saglıkı olup olmaıdıgı dualarınızı esırgmeyın

En küçük benimki galıba 5+6 .cok korkuyorumm rabbım bebeklerımızı bıze bagıslasınnn..

Beyvahedigeldismileu bahsettiğiniz lekelenme bendede oluyor çok azz progetona başlayalı 4 gün oldu inşallahh benimkinide keserrrr insan çok korkuyorum her dakika acaba geldimi die

evet yaa bend eprogestan kullanıyorum benım hıc lekelenmem olmadı ama olursa dıyeee
onlemek içinnn ya kıslar hareketler cok ksıtılanıyoo
her yerım batık temızlık yapmak ıstıyomm ama ne cam sılebılırım ned ehalılarımı cırpabılırım canım sıkılıyoo o yuzdeeenohaoldumsmileohaoldumsmile

mrb ekim anneleri...bu zamanlarda bende ole tedirgindimki...30 lu haftalara ne zaman gelicek die düşünüp duruyodum..şükür k, çok az kaldı...inş. hepimiz sağlıcakla alırız yavrularımızı..bu dönemlerde sat.la ulrtasonun uymaması normal..bende de olmuştu sat.a göre hafta geriydi geç döllenme dendi mayıs annesi olucaktım..amaartık sata uyumluyuz nasipse nisan annesi olacağım..sizlerinde zamamnla normale dönücek...rahat ve mutlu bir hamileleik dönemi geçirmenizi dilerim...

canim ant kazasiz kurtul
canim seninde mi gec döllenme olmustu.bebegin erkek galiba
rabbim kazasiz kurtarsin.rahat ol canim.saglicakla kucagina alirsin insallah bizde o zmanlara geliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…