yusuf mu:):):) erkek mı ıstıyoruz.
canım uzulme hamıleleıklerın ılk aylarında boyle durumlar olabılıyo ıyı dusun ıyı olsun tamammı
uzak olamask ben gelıp yapım masaj dıcem ama uzak
:teytey::teytey::teyteyh oh canım iyi olduğuna çok sevindim kız nisan bi gelsin zaten atalım kendimiz gezmelere sıkıldık haa bu arada ben her akşam yatağa girmeden tuvalete giriyorum ama gece yine kalkıyorum öyle bi durum olursa ne yapacaksın girmeyecenmikaydirigubbakcemile3
selam kızlar ben geldim doktora gittikten sonra gelemedim ama bebeğimin pıtpıtlarını duydum fakat düşük riskim varmış çok üzgünüm bikaç gündür.9 günde geriye gittik birde
esemos sen ıkılı test yaptırcan mı ne zaman cagırdı senı?
evet yaa yusuf ne alaka nerden estiiii:)))
içime öyle doğuyo ya oğlum olacak benim adı bile belli işte inşallah
sağol canım iyi düşünmeye çalışıyorum valla hastanemide değiştiricem o doktor yüzünde çok ters ters konuştu üzdü beni
Sağol tatlım eskiden beri sorunum zaten boyun ağrısı.masabaşı hastalığı işte.masaja alıştı.bu yaz kapsamlı karadeniz turu yapalım diyoduk ama sonra bebişimizle inşallah.bi arkadaşta yazın sıcağında karnımız burnumuzda olacak demişş gerçekten yaa Alanya yazın çoook sıcak ama Alanyada kış çocuğu olması daha iyi yazın sıcağında bebekte annede mahvoluyor.
canım geçmiş olsun, nasıl anladılar düşük riskini?
20 martta kontrolüm var canım...doktorum 12. haftada yapacam 2li testini dedi kontrole gittiğim gün 11+1 oluyorum yani 12. haftanın içinde oluyorum belki ogün yapar...yada bikaçgün bekler bakalım...sen ne zaman gideceksin tekrar kontrole..
ayy kızlar benimde içime hep oğlum olacakmış gibi geliyor bakalım hayırlısı çok değil 1 ay sonra bebişlerimizin cinsiyetini ilan etmeye başlıcaz burdan...haa bu arada yazın hamile kalmayı hep çok isterdim şans ya yaza denk geldi...
sağol canım benim.benim kahverengi akıntım oldu az birde kasılarım ağrıyodu ondan anladı anladığım kadarıyla
sağol canım benim.benim kahverengi akıntım oldu az birde kasılarım ağrıyodu ondan anladı anladığım kadarıyla
benim buradaki doktorum folbiol ve feramat verdi, samsundaki ise elevit verecekti, bu iki ilacı söyleyince tamam onlara devam et dedi...Elevit neden ağır geldi? nasıl etkisi oldu size?
mide bulantısı yaptı canım ondan
ben rüyamda kız çocuğu görüyorum hep benim rüyalarn da tersi çıkar genelde ,hayırlısı hepimiz için.eskilerden kalma cinsiyet tespit etme yöntemleri nelerdi yaa yapsak mı acabaa kaydirigubbakcemile2
benim de olmuştu 5 . haftada, hatta geçenlerde yine oldu, açık kahve lekelenme...ben progestan içiyorum. sana da verdiler mi?
canım geçmiş olsun yat dinlen ayaklarını sıcak tut ve yattığın da ayaklarının altına yastık koy sadece ayak kısmın biraz yüksekte kalsın..stres yapma kendine sakın gelip geçici şeyler bunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?