2010 Ekim Anneleri

yusuf mu:):):) erkek mı ıstıyoruz.

içime öyle doğuyo ya oğlum olacak benim adı bile belli işte inşallah

canım uzulme hamıleleıklerın ılk aylarında boyle durumlar olabılıyo ıyı dusun ıyı olsun tamammı

sağol canım iyi düşünmeye çalışıyorum valla hastanemide değiştiricem o doktor yüzünde çok ters ters konuştu üzdü beni

uzak olamask ben gelıp yapım masaj dıcem ama uzak

Sağol tatlım eskiden beri sorunum zaten boyun ağrısı.masabaşı hastalığı işte.masaja alıştı.bu yaz kapsamlı karadeniz turu yapalım diyoduk ama sonra bebişimizle inşallah.bi arkadaşta yazın sıcağında karnımız burnumuzda olacak demişş gerçekten yaa Alanya yazın çoook sıcak ama Alanyada kış çocuğu olması daha iyi yazın sıcağında bebekte annede mahvoluyor.

bi gece ıdare etcen artık ne bılımkaydirigubbakcemile3 hakkaten ya gezelım bol bol:)

selam kızlar ben geldim doktora gittikten sonra gelemedim ama bebeğimin pıtpıtlarını duydum fakat düşük riskim varmış çok üzgünüm bikaç gündür.9 günde geriye gittik birde

canım geçmiş olsun, nasıl anladılar düşük riskini?

esemos sen ıkılı test yaptırcan mı ne zaman cagırdı senı?

20 martta kontrolüm var canım...doktorum 12. haftada yapacam 2li testini dedi kontrole gittiğim gün 11+1 oluyorum yani 12. haftanın içinde oluyorum belki ogün yapar...yada bikaçgün bekler bakalım...sen ne zaman gideceksin tekrar kontrole..

hayırlısı olsun bana da erkek gıbı gelıyo ama kızdan yana gonlumuz. ben o kadar uursamıyorum artık erkek de sevıyorum saglıklı olsun farketmez de babamız bıraz kız cocuk meraklısı:)

veznede calısırken benımde omuzlarım hep agırırdı. eskıden buralar yazın cok sıcak olmazdı ama artık kıslarıda yazlarıda ıstanbuldn daha ıyıymıs burası. yazın zaten cok sıcaktı istanbul kadar olmuyo gercı daha rahat.kısın da ıstanbul gıbı soguk degıl. ben de korkuyodum burası kısın cok soguk olacak dıye ama yanılmısım.

bana 11, haftayla 14, hafta arası ıstedıgın zaman gel dedı ıkılı test ıcın. 13, haftanın basında ıstanbula gıdıcem zaten. gıtmeden gıderım.

ayy kızlar benimde içime hep oğlum olacakmış gibi geliyor bakalım hayırlısı çok değil 1 ay sonra bebişlerimizin cinsiyetini ilan etmeye başlıcaz burdan...haa bu arada yazın hamile kalmayı hep çok isterdim şans ya yaza denk geldi...

aynen ya ben de. yazın kocaman gobısler gezıcez:):).)

sağol canım benim.benim kahverengi akıntım oldu az birde kasılarım ağrıyodu ondan anladı anladığım kadarıyla

canım geçmiş olsun yat dinlen ayaklarını sıcak tut ve yattığın da ayaklarının altına yastık koy sadece ayak kısmın biraz yüksekte kalsın..stres yapma kendine sakın gelip geçici şeyler bunlar...

sağol canım benim.benim kahverengi akıntım oldu az birde kasılarım ağrıyodu ondan anladı anladığım kadarıyla

benim de olmuştu 5 . haftada, hatta geçenlerde yine oldu, açık kahve lekelenme...ben progestan içiyorum. sana da verdiler mi?

ben rüyamda kız çocuğu görüyorum hep benim rüyalarn da tersi çıkar genelde ,hayırlısı hepimiz için.eskilerden kalma cinsiyet tespit etme yöntemleri nelerdi yaa yapsak mı acabaa kaydirigubbakcemile2

ben rüyamda kız çocuğu görüyorum hep benim rüyalarn da tersi çıkar genelde ,hayırlısı hepimiz için.eskilerden kalma cinsiyet tespit etme yöntemleri nelerdi yaa yapsak mı acabaa kaydirigubbakcemile2

heee bıcakla makas koyarlardı yastık altına koltugun tabı. nereye oturacak dıye en cok o komıktı aklımda o kalmıs. bıde yuzuge ıp baglarlardı:):)

teşekkür ederim canım evde olduğum müddetçe dediğin gibi yapıyorum yemek bile yapmıyoum valla çok gezinmeyim diye umarım atlatacağız bebeğimle bu zor günleride

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…