2010 Ekim Anneleri

ben rüyamda kız çocuğu görüyorum hep benim rüyalarn da tersi çıkar genelde ,hayırlısı hepimiz için.eskilerden kalma cinsiyet tespit etme yöntemleri nelerdi yaa yapsak mı acabaa kaydirigubbakcemile2

çevremdeki bazı arkadaşlarım çin takvimi diye bişey varya ona bakıyorlardı...gerçeklilik payı ne kadr bilmem..

teşekkür ederim canım evde olduğum müddetçe dediğin gibi yapıyorum yemek bile yapmıyoum valla çok gezinmeyim diye umarım atlatacağız bebeğimle bu zor günleride

tabı kı atlatıcaksın. ben de de basta lekelenmem oldugu ıcın progestan vermıstı dusuk tehlıken cok demıstı ama bak hepsı gectı cok sukur. senınde gececek. ne zaman gıdıcen bı daha.

yaa kızlar benim göbüşüm çıktı biliyormusunuz ben ablama çekmişim... benim hamile kaldığımı duyunca bana çektiysen 3. ayında hamilelik giyersin demişti bu hızla gidersem dediği gibi olacak sanırım oysaki zayıf birisiyim ama göbüş çıktı:))

tabı kı atlatıcaksın. ben de de basta lekelenmem oldugu ıcın progestan vermıstı dusuk tehlıken cok demıstı ama bak hepsı gectı cok sukur. senınde gececek. ne zaman gıdıcen bı daha.
ilaç 3 tane içiyorum günde bitince dedi yani aftaya pazartesi yeniden gidicem ama başka hastaneyezaman varken birde orayı deneyelim bakalım

cnmcm seni klomen ganph hamişliği bölden tanıyorumkaydirigubbakcemile2sağlıkla kucağınada alırsın inş.

çevremdeki bazı arkadaşlarım çin takvimi diye bişey varya ona bakıyorlardı...gerçeklilik payı ne kadr bilmem..

hı hı biliyom ona eşim bakmış erkek görünüyormuş ta ama bence saçmalık o düşünsene her 32 yaşında olan ve son adeti ocak 2010 olanın oğlumu olacak :)daha eski yöntemler lazımmm :) karnın üstünde alyans sallanıyorduu galiba denesekmi:hulya:

cnmcm seni klomen ganph hamişliği bölden tanıyorumkaydirigubbakcemile2sağlıkla kucağınada alırsın inş.

saol bitanem senden sağlıkla kavuş bebişine...seninde gözün aydın böyle karşılaşınca çok mutlu oluyorum yaaa süper...ben tedaviyi bıraktıktan 2 ay sonra kendiliğinden geldi bebişim şükürler olsun ALLAH ıma...

takvime göre benimkide kız çıkıyor:))bikaç kişininki tutunca gerçek sanılıyor belkide:)

%50 oldugu ıcın tutma ıhtımalıyle tutmama ıhtımalı aynı nasılsa:):):) takvımde erkek. annemın ruyalarına gore kız kayınvalıdemın ruyalarına bazen kız bazen erkek. babam da kız gormus. hayırlısı:) ben bı tane ruya gordum hamıle oldugumu ogrenmemıstım test yapacaktım ruyamda oyuncak bebek verıyolardı bana oyuncak araba verın bana dıyodum bırıne. saglıkla gelsın de mınıkım. ben sanırım cınsıyetını ıstanbulda ogrencem. annemın doktoru var ozel muayenehanesı var ama kucuk hastane gıbı gotururum senı bı dıyo annem.

oluuur deneriz şekerim bunlar eğlenceli kısımları hamişliğinkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…