annem gelcek canım yarın
ben rüyamda kız çocuğu görüyorum hep benim rüyalarn da tersi çıkar genelde ,hayırlısı hepimiz için.eskilerden kalma cinsiyet tespit etme yöntemleri nelerdi yaa yapsak mı acabaa kaydirigubbakcemile2
evet canım progestan içiyorum ama kafam 1500 valla çok dönüyo yakaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim canım evde olduğum müddetçe dediğin gibi yapıyorum yemek bile yapmıyoum valla çok gezinmeyim diye umarım atlatacağız bebeğimle bu zor günleride
çevremdeki bazı arkadaşlarım çin takvimi diye bişey varya ona bakıyorlardı...gerçeklilik payı ne kadr bilmem..
evet canım progestan içiyorum ama kafam 1500 valla çok dönüyo yakaydirigubbakcemile3
çok güzel tabi ya düşünsene evde annen var
çok güzel tabi ya düşünsene evde annen var
beni etkilemedi genelde herkeste çok baş dönmesi yapıyormuş ama bende tık yok :) 3 tane içiyorum ben.
beni etkilemedi genelde herkeste çok baş dönmesi yapıyormuş ama bende tık yok :) 3 tane içiyorum ben.
ilaç 3 tane içiyorum günde bitince dedi yani aftaya pazartesi yeniden gidicem ama başka hastaneyezaman varken birde orayı deneyelim bakalımtabı kı atlatıcaksın. ben de de basta lekelenmem oldugu ıcın progestan vermıstı dusuk tehlıken cok demıstı ama bak hepsı gectı cok sukur. senınde gececek. ne zaman gıdıcen bı daha.
ben yapmıştım erkek cıktı bakalım:))
yaa kızlar benim göbüşüm çıktı biliyormusunuz ben ablama çekmişim... benim hamile kaldığımı duyunca bana çektiysen 3. ayında hamilelik giyersin demişti bu hızla gidersem dediği gibi olacak sanırım oysaki zayıf birisiyim ama göbüş çıktı:))
çevremdeki bazı arkadaşlarım çin takvimi diye bişey varya ona bakıyorlardı...gerçeklilik payı ne kadr bilmem..
cnmcm seni klomen ganph hamişliği bölden tanıyorumkaydirigubbakcemile2sağlıkla kucağınada alırsın inş.
takvime göre benimkide kız çıkıyor:))bikaç kişininki tutunca gerçek sanılıyor belkide:)
hı hı biliyom ona eşim bakmış erkek görünüyormuş ta ama bence saçmalık o düşünsene her 32 yaşında olan ve son adeti ocak 2010 olanın oğlumu olacak :)daha eski yöntemler lazımmm :) karnın üstünde alyans sallanıyorduu galiba denesekmi:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?