2010 Ekim Anneleri

ben hamile kalmadan 3 ay kullandim bittikden sonra deneme yapcagim ay doktoar sabah aksam dedi.ve sabah aksam ictim bu sefer.sonra regl günü test ettim hamis cikti.doktorumu aradim.ve bana 3 haftadan termin verdi.ve dedi sakin folik asiti birakma devam et.bu haftalarda cok önemli dedi.ve ilk kalp atisi konturolümde elevit verdi. aslinda doktorun dan iste israr et.

evet o da vardı sallanma seklıne gore dıyolardı:roflol: bıde bebişin sol da ve sagda olmasından da dıyolardı.

evet o da vardı sallanma seklıne gore dıyolardı:roflol: bıde bebişin sol da ve sagda olmasından da dıyolardı.

eweet duyumlarıma göre sol daysa erkek sağ daysa kız olurmuş:hulya:benimki solda bakalım 1 ay sonra görecez:ecrin_bebek:

ye tatliyi dogur atliyi
ye aciyi dogur haciyi
ye eksiyi dogur ayseyi
:)
valla bakalim 11 haftada teker teker ögrenmeye baslariz

ayyy esemos ıkımızde bırbırımızın zıttını söledık hangısı doğru sımdı

kizlar vücüt cremi falan sürüyormusnuz??
normal nemlendiricilerden falan.elinize yüzünüze vücüdünuza.zarari olurmu ki

kizlar vücüt cremi falan sürüyormusnuz??
normal nemlendiricilerden falan.elinize yüzünüze vücüdünuza.zarari olurmu ki

ben doktoruma sordum kullanabilirsin dedi... yanlız dışarı çıkarken güneş koruyucu krem kullanılmalı hamişlerde ciltte leke oluşmaması için...

bi tersini söyleyen ben çıktım haaaa:kedi::roflol::roflol:

bebek asagıda olursa erkek yukarda olursa kız dıyolar bıde benımkı baya asagıda. doktorum dıyo kı ultrasona bebısı arıyo baya asagıda karnını bıraz daha ac demişti

acep benim doktordamı böyle şeylere fisfisfisinanıyorki... ben ilk kontrole gittiğimde dediki..bence senin kızın olacak dedi bende nerden bildiniz dedim yok bilmedim içime doğdu dedi güldü...tedavi aşamasındada sürekli aynı doktora gittiğim için kafamçokkarıştışakalaşırız felan belki dedim şaka yaptı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…