ben hamile kalmadan 3 ay kullandim bittikden sonra deneme yapcagim ay doktoar sabah aksam dedi.ve sabah aksam ictim bu sefer.sonra regl günü test ettim hamis cikti.doktorumu aradim.ve bana 3 haftadan termin verdi.ve dedi sakin folik asiti birakma devam et.bu haftalarda cok önemli dedi.ve ilk kalp atisi konturolümde elevit verdi. aslinda doktorun dan iste israr et.ya bazı arkadaşlarım kendin al kullan falan dediler. mesela folik asit. bebeğin kemikleri için çok iyiymiş. bilemiyorum alıp kullanmadım ama aklım da kalmıyor değil. yakında 3 ayım dolacak. neden vermedi bilmiyorum. aslında doktorumdan da memnunum. vitamin kullanmsam mı acaba?size vitamini neden verdi.bi zarrı olmaz sonuçta kullansam mı diye düşünüyorum.
hı hı biliyom ona eşim bakmış erkek görünüyormuş ta ama bence saçmalık o düşünsene her 32 yaşında olan ve son adeti ocak 2010 olanın oğlumu olacak :)daha eski yöntemler lazımmm :) karnın üstünde alyans sallanıyorduu galiba denesekmi:hulya:
evet o da vardı sallanma seklıne gore dıyolardı:roflol: bıde bebişin sol da ve sagda olmasından da dıyolardı.
evet o da vardı sallanma seklıne gore dıyolardı:roflol: bıde bebişin sol da ve sagda olmasından da dıyolardı.
ayyy esemos ıkımızde bırbırımızın zıttını söledık hangısı doğru sımdı
ayyy esemos ıkımızde bırbırımızın zıttını söledık hangısı doğru sımdı
bende sağ erkek,sol kız diye duymuştum :)
kizlar vücüt cremi falan sürüyormusnuz??
normal nemlendiricilerden falan.elinize yüzünüze vücüdünuza.zarari olurmu ki
bende sag erkek sol kız dıye duymustum.
ben doktoruma sordum kullanabilirsin dedi... yanlız dışarı çıkarken güneş koruyucu krem kullanılmalı hamişlerde ciltte leke oluşmaması için...
tskler canimmben doktoruma sordum kullanabilirsin dedi... yanlız dışarı çıkarken güneş koruyucu krem kullanılmalı hamişlerde ciltte leke oluşmaması için...
bi tersini söyleyen ben çıktım haaaa:kedi::roflol::roflol:
canım sende mı antalyadasın benım aılemde orda meltem,de oturuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?