2010 Ekim Anneleri

bılmem kı:):) içinden oyle gecmıstır ve senı tanıdıgı ıcın bunu dısından da soylemıstırkaydirigubbakcemile3

kızlar ben biraz uzanacam çok öksürüyorum birazda ateşim var sanırım biraz uyucam iyi gelir görüşmek üzere ciciş annelerrrr...

dinlenin dinlenin benim yerimede dinlenin.bende azcık dolaşam bari odalarda.kendinize iyi bakın

benim ilk gebeliğim kürtajla sonuçlanmıştı ve o zaman genetik test yaptırmıştım............maalesef kromozom translokasyonu çıktı............zaten ailede de downlu var............o yüzden ben her halükarda ikili testi ve kesin olarakta amniyosentez yaptırmak zorundayım...........eğer ben ilk seferinde farketmeseydim belki de bu kadar dikkat etmeyecektim...........bu yüzden testlerinizi kesinlikle ihmal etmeyin

slm kızlarrrrrrr bugün doktora gidecekler vardı ne oldu merak ettim bende yarın gideceğimm inşallah duyarım bebeişimin kalp atışlarını

bencede benım de bır kurtaj ve boş gebelık olmustu bundada bı sorun olsaydı bı genetık uzmana bende danısacaktım ama cok sukur sımdılık bısey yok..ben hem ıkılı hem üçlü baska ne testler varsa yaptaıracagım hatta ıkı hastanede yaptıracagım emıon olmak ıcın

canım ben o ZOFER adlı mıde bulantısı için ılacı sordum doktora o ılaç son asamada verılıyo dedı önce basıt ılaçlar verılır kusma için dedı baktıkkı geçmıyo dedı çok fena dedı en son o ılaç verılıyo dedı suan sana gerek yok o derece degılsın dedı senınde bılgın olsun canım

bende aynen senin gibi düşünüyorum iki farklı hastanede yaptırıcam............çok korkuyorum ve her günüm bunu düşünmekle geçiyor allah yardımcımız olsun.........peki ilaç olarak coraspin alıyor musun

kızlar haberiniz yokmu giden arkadaşlardan duydularmı kalp atışlarını

yok vıtamın ve bulantı hapı baska bısey kullanmıyorum

anladım canım tsk.yanı sonucta gebelıkte kullanılıo korkum oydu ben yıne de doktorumu bı arayım nıe böle yapmış yawwww :)))))

genellikle 1 yada 2 gebelik kayıplarında veriyorlar...........kan pıhtılaşması ihtimaline karşı doktoruna sor istersen

kızlar çokmu saçma komikmi gereksizmi bilmiyorum ama
ben yandan göbek resmi çekip haftalarını yazıyorum 5.hafta ve şuan 9.hafta var 5.hafta daha şiş =))))
inşallah bi aksilik olmaz da 40.haftamızıda çekerim
20.haftada başlarız göbüş resimleri eklemeye ayyy çıksa artık göbüşler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…