acep benim doktordamı böyle şeylere fisfisfisinanıyorki... ben ilk kontrole gittiğimde dediki..bence senin kızın olacak dedi bende nerden bildiniz dedim yok bilmedim içime doğdu dedi güldü...tedavi aşamasındada sürekli aynı doktora gittiğim için kafamçokkarıştışakalaşırız felan belki dedim şaka yaptı:)
kızlar bende konuyu kımler okuyo yerı yok.
bendede yok...ben de bilgisayar yine kafayı yedi sanmıştım...pardon canım bilgisayarım:roflol::roflol:
kızlar ben biraz uzanacam çok öksürüyorum birazda ateşim var sanırım biraz uyucam iyi gelir görüşmek üzere ciciş annelerrrr...
benim ilk gebeliğim kürtajla sonuçlanmıştı ve o zaman genetik test yaptırmıştım............maalesef kromozom translokasyonu çıktı............zaten ailede de downlu var............o yüzden ben her halükarda ikili testi ve kesin olarakta amniyosentez yaptırmak zorundayım...........eğer ben ilk seferinde farketmeseydim belki de bu kadar dikkat etmeyecektim...........bu yüzden testlerinizi kesinlikle ihmal etmeyin
bencede benım de bır kurtaj ve boş gebelık olmustu bundada bı sorun olsaydı bı genetık uzmana bende danısacaktım ama cok sukur sımdılık bısey yok..ben hem ıkılı hem üçlü baska ne testler varsa yaptaıracagım hatta ıkı hastanede yaptıracagım emıon olmak ıcın
bencede benım de bır kurtaj ve boş gebelık olmustu bundada bı sorun olsaydı bı genetık uzmana bende danısacaktım ama cok sukur sımdılık bısey yok..ben hem ıkılı hem üçlü baska ne testler varsa yaptaıracagım hatta ıkı hastanede yaptıracagım emıon olmak ıcın
bende aynen senin gibi düşünüyorum iki farklı hastanede yaptırıcam............çok korkuyorum ve her günüm bunu düşünmekle geçiyor allah yardımcımız olsun.........peki ilaç olarak coraspin alıyor musun
canım ben o ZOFER adlı mıde bulantısı için ılacı sordum doktora o ılaç son asamada verılıyo dedı önce basıt ılaçlar verılır kusma için dedı baktıkkı geçmıyo dedı çok fena dedı en son o ılaç verılıyo dedı suan sana gerek yok o derece degılsın dedı senınde bılgın olsun canım
huhuu nabiyonuz cici anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?