2010 Ekim Anneleri

gazdan olabilir.
çıksın mı göbüşler.inanmıyorum sana.

:roflol::roflol::roflol: ayy canım ya cok komıksın cıksınmı göbüşler bak bu lafını hatırlatırım doğumdan sonraaaaa o zamnda insin bu göbüşler die ağlamada:gitme::gitme:

zehsel öncelikle hoşgeldin aramıza.birde sana sorayım şu soruyu.
sata göre bebişler farklı yumurtlamaya göre farklı ve zamanla sata uyum sağlar diyorlar.bu ne kadar doğru.
hangisine inanmalı.

zehsel öncelikle hoşgeldin aramıza.birde sana sorayım şu soruyu.
sata göre bebişler farklı yumurtlamaya göre farklı ve zamanla sata uyum sağlar diyorlar.bu ne kadar doğru.
hangisine inanmalı.

canım hosbulduk
canım benım dogum sata göre hesaplanıyo her zaman ama ılk zamanlar bebkler ultrasonda sata göre bazen daha küçük olabılıyo bunun nedenıde adetın ılk gününden hesaplanması ve doktorum söyle demıstı 1 hafta adet sürüyo 1 haftada yumurtlamaya kadar zaman geçıyo gıttı 2 hafta yanı bebek 5 haftalıkken 3 haftalık yada 4 haftalık çıkabılıyo ama bu durum zamanla normalıne dönüyo canım uyumlu hale gelıyo

:roflol::roflol::roflol: ayy canım ya cok komıksın cıksınmı göbüşler bak bu lafını hatırlatırım doğumdan sonraaaaa o zamnda insin bu göbüşler die ağlamada:gitme::gitme:

bebek göbeği şekerim yemek yemekten katlaşan göbekten bahsetmiyorum heralde doğumdan sora illaki göbek kalacak oda bebeğin bıraktığı iz olacak oda gider 6aya kadar acelemiz yok

ne yazıkkı ultrasona gıremedım çok sınır oldumm
16 gun hastanede yatmıstım sısstemde hala yatan hasta gozukuyormusum ne salak ınsanlaryaa
oyuzden gıremedim yarın annem gıdıp ıptal ettırıcek

yani 40 hafta tamamlanırken Sat baz alınıyor.
teşekkürler.

çatır çatır çatlamayalımda kilo alalım problem değil hamile kalınca millet sırf kilo alıcam die sevindi nerdeyse

16 gun hastanede yatmıstım sısstemde hala yatan hasta gozukuyormusum ne salak ınsanlaryaa

aaa canım yaa üzülme herşeyde vardır bir hayır....

inanmıyorum yaa.eee yatan hasta gözükür iken bakamıyorlar mıymış?
peki ne zaman girebileceksin.

baska hastanede yatan gozukuyorum canım
çok moralım bozuldu bılmıyorum ne zaman gırıcemı sınırden tıtrıyorum

gazdan olabilir.
çıksın mı göbüşler.inanmıyorum sana.

gaz 5.haftada vardı şuan yok benim göbüş içine kaçmış gibi pelvis kemikleri önde gidiyo göbek çıksada bebeğimi tamamen hissetsem
gaz akşamları oluyo çok şükür geçti ya ilk zamanlar ağlıyodum artık

hıh melisesra sen gidecektin dimi bende soruyom ama cevap alamıyom arkadaşlardan neyse
canım neden böyle bişey yapmışlarki
ne zaman gideceksin bi daha ne zaman göreceksin bebişlerini inş en yakın zamandadır

baska hastanede yatan gozukuyorum canım
çok moralım bozuldu bılmıyorum ne zaman gırıcemı sınırden tıtrıyorum

hiç bozma moralini canım vardır bunda da bi hayır tamam yarın annen alır çıkışını çarşambada gidersin tekrar doktora stres yapma bakim bebişlere zarar vericeksin klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…