hıh melisesra sen gidecektin dimi bende soruyom ama cevap alamıyom arkadaşlardan neyse
canım neden böyle bişey yapmışlarki
ne zaman gideceksin bi daha ne zaman göreceksin bebişlerini inş en yakın zamandadır
baska hastanede yatan gozukuyorum canım
çok moralım bozuldu bılmıyorum ne zaman gırıcemı sınırden tıtrıyorum
ekim anneleri merhaba kimse var mi?
Kızlar herkese merhaba benim de muhtemel doğum tarihim 14 Ekim 2010 . İlk sayfadaki listeye be de eklenmek istiyorum ancak özelden nasıl mesaj atacağımı bilmiyorum (daha doğrusu ben bu siteyi kullanmayı bir türlü çözemedim.) Yardımcı olursanız sevinirim . Bu arada 8 haftalık hamileyim hepinize başarılar dilerim. :)
Kızlar herkese merhaba benim de muhtemel doğum tarihim 14 Ekim 2010 . İlk sayfadaki listeye be de eklenmek istiyorum ancak özelden nasıl mesaj atacağımı bilmiyorum (daha doğrusu ben bu siteyi kullanmayı bir türlü çözemedim.) Yardımcı olursanız sevinirim . Bu arada 8 haftalık hamileyim hepinize başarılar dilerim. :)
canım hoşgeldin
ilk sayfada nevyasın üstüne tıkla özel mesaj gönder de direk açılır orayada
yaş kilo sat muhtemel doğum tarihini yaz göndera.s
buradayız burada.
selam cirrus007 senin bebisin kac haftalik canim
bencede benım de bır kurtaj ve boş gebelık olmustu bundada bı sorun olsaydı bı genetık uzmana bende danısacaktım ama cok sukur sımdılık bısey yok..ben hem ıkılı hem üçlü baska ne testler varsa yaptaıracagım hatta ıkı hastanede yaptıracagım emıon olmak ıcın
slm kızlarrrrrrr bugün doktora gidecekler vardı ne oldu merak ettim bende yarın gideceğimm inşallah duyarım bebeişimin kalp atışlarını
ne yazıkkı ultrasona gıremedım çok sınır oldumm
16 gun hastanede yatmıstım sısstemde hala yatan hasta gozukuyormusum ne salak ınsanlaryaa
oyuzden gıremedim yarın annem gıdıp ıptal ettırıcek
sata göre 10+1 yumurtlamaya göre 7+0
sizlerin.
benimkide son adete gore 5 hafta 10 gunluk kesecigi 3 martta gordum teyzesi:) 22 martta bakalim kalbini duyarim insallah suana kadarda cok rahat geciriyorum sadece hafif mide kazinmalari ve gaz
benimkide son adete gore 5 hafta 10 gunluk kesecigi 3 martta gordum teyzesi:) 22 martta bakalim kalbini duyarim insallah suana kadarda cok rahat geciriyorum sadece hafif mide kazinmalari ve gaz
5 hafta 10 gunluk mu?
sizler hani hafta arti gun yaziosunuzya balumcum bende ole yazdim aslinda 6 hafta demem lazim dimi
inşallah raha geçer önce yoktu bende bulantı son 2 haftadır berbat.hadi hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?