2010 Ekim Anneleri

yok tatlım habersız olur mu? cuma gunu ben yaptırmıstım yatıs ıslemlerını. tahlıllerın cabuk cıkması ıcın doktorumun sekreterı yapmamı ıstedı. bugun unuttum cıkıs ıslemlerını yapmayı ondan oldu. habersız yatıyo gosteremezler kı zaten.

tatlım o zaman senınkı 6 hafta 3 gunluk. ben dedım belkı yanlıslıkla yazdın.

ben bu sitede daha cok guldururum sizi:) cunku bazi seyleri cidden yanlis yazabiliyorum artik tecrubeliler beni aydinlatir hala alisamadim hamile olduguma bu siteyede nisan annesi olan butun hamisligini burda paylasan bi arkim onerdi bugun ilk defa sizlerleyim:)

hı haberin varsa iyi.belli olmaz neme lazım.

canım olabılır tabı kı. sadece bız daha once gorup geldık ondan bazı seylerı erken ogrendık. yoksa ben kendı adıma bısey bıldıgım yoktu kı:):) eee ılk annelıgımız bıde. acemılık normal:hulya:

nick name in gibi sozlerin de ballu:) yasin kacti balum

melıesra bu arada sakın kafana takıp uzulme olur mu? çarşamba gunu duyarsın pıt pıtları inş.

sagol canım benım. 24 yasında hamıle kaldım ama 25 oldum bıle:):) sen kac yasındasın:)

canimmm sen daha citisin:) ben maalesef 30 um canikom biraz bebek icin ekabir davrandik esimle ama allah 2 inci ayimizda verdi cok sukur buarada benim yengem eksioglu ve rizeli:)

canimmm sen daha citisin:) ben maalesef 30 um canikom biraz bebek icin ekabir davrandik esimle ama allah 2 inci ayimizda verdi cok sukur buarada benim yengem eksioglu ve rizeli:)

ıstanbulda mı oturuyo yengen. bende ıstanbulda dogup buyudum ama 8 ay once buraya gelın geldım. bizde 6 ay dusunmedık sonrasında da hemen hamıle kaldım. rabbım zamanını bılır.

Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
johnnybravo, cirrus007, melisesra, sever, esengülüm, caglaaa, balum+, cekrdek, jelly1, ecrinece, Pamfilya79, demet_yaren

melisesra cnmcm bozma moralini bak herşeyde vardır bi hayır bu hastaneleride anlaması harbiden çok güç takma cnmcm bebeişleride üzme annesi yapma:ecrin_bebek:hayırlısı olsunnn ya bn cmrtesiye kadar baksana bana bişiycik olmaz geç olsun güç olmasın:hulya:

kızlar bnde pek mide bul yok bazen tiksinti var ama kaydirigubbakcemile2inş.böle devam eder edermiki blmy:hulya:yoksa erkenmi daha

ıstanbulda mı oturuyo yengen. bende ıstanbulda dogup buyudum ama 8 ay once buraya gelın geldım. bizde 6 ay dusunmedık sonrasında da hemen hamıle kaldım. rabbım zamanını bılır.

evet canim istanbulda oturuyor annesi kardesleride istanbulda cok candan bi insan mamalarinizda cok guzel muhlama vs...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…