[
bugun bende ılacımı alamadım hastanede yatıyo gozukuyom dıye bende bastım parayı aldım ılacı vall napım. sonrada esım hastaneyı aradı telefonla cıkıs ıslemlerını yaptırdı. cuma gunu benı yatan hasta gostermıslerdı ya ondan.
ya baluum nasıl oluyor bu nasıl sizden habersiz hastanede yatıyor gösterirler.özel mi hastane devlet hastanesi mi?
her ne olursa olsun itiraz etse idiniz.gerekirse çıksa idiniz Başhekime.olur mu böyle iş ya.klava:
sizler hani hafta arti gun yaziosunuzya balumcum bende ole yazdim aslinda 6 hafta demem lazim dimi
tatlım o zaman senınkı 6 hafta 3 gunluk. ben dedım belkı yanlıslıkla yazdın.
yok tatlım habersız olur mu? cuma gunu ben yaptırmıstım yatıs ıslemlerını. tahlıllerın cabuk cıkması ıcın doktorumun sekreterı yapmamı ıstedı. bugun unuttum cıkıs ıslemlerını yapmayı ondan oldu. habersız yatıyo gosteremezler kı zaten.
ben bu sitede daha cok guldururum sizi:) cunku bazi seyleri cidden yanlis yazabiliyorum artik tecrubeliler beni aydinlatir hala alisamadim hamile olduguma bu siteyede nisan annesi olan butun hamisligini burda paylasan bi arkim onerdi bugun ilk defa sizlerleyim:)
hı haberin varsa iyi.belli olmaz neme lazım.
canım olabılır tabı kı. sadece bız daha once gorup geldık ondan bazı seylerı erken ogrendık. yoksa ben kendı adıma bısey bıldıgım yoktu kı:):) eee ılk annelıgımız bıde. acemılık normal:hulya:
nick name in gibi sozlerin de ballu:) yasin kacti balum
sagol canım benım. 24 yasında hamıle kaldım ama 25 oldum bıle:):) sen kac yasındasın:)
canimmm sen daha citisin:) ben maalesef 30 um canikom biraz bebek icin ekabir davrandik esimle ama allah 2 inci ayimizda verdi cok sukur buarada benim yengem eksioglu ve rizeli:)
canimmm sen daha citisin:) ben maalesef 30 um canikom biraz bebek icin ekabir davrandik esimle ama allah 2 inci ayimizda verdi cok sukur buarada benim yengem eksioglu ve rizeli:)
ıstanbulda mı oturuyo yengen. bende ıstanbulda dogup buyudum ama 8 ay once buraya gelın geldım. bizde 6 ay dusunmedık sonrasında da hemen hamıle kaldım. rabbım zamanını bılır.
Merhaba kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?