geç olsun güç olmasın...nasip
evet canim istanbulda oturuyor annesi kardesleride istanbulda cok candan bi insan mamalarinizda cok guzel muhlama vs...:)
ya kızlar banada hiçbi test yapılmadı daha doktor 1 bucuk ay sona gel demişti oda 13. haftaya denk gleio. testler için geç olurmuki bi ark içimi karartıp duruoda.
merhaba cnmcm progestan içiyosun dimi dikkat et kendine minnoşuna yorma kendini fazla:1hug:
içiyorum canım hatta ıkıncı pakete gectım ıkı gundur gelmıyor lekelenme :) çarsamba gunude dk gıdıyorum bakalım :))
içiyorum canım hatta ıkıncı pakete gectım ıkı gundur gelmıyor lekelenme :) çarsamba gunude dk gıdıyorum bakalım :))
evet canım bende yapıyorum ama esım burada dogup buyumesı ragmen sevmıyor yoresel yemeklerı. ben tam tersı cok sevıyorum.
bende nisanın 9 unda gidicem ama bu gidişle bir hafta erken gitçem galiba.
hadi az kalmıs. sevındım ya. gozun aydın lekelenmelerı cok sıkıntı edıyodun.
valla ben denizden ne cikarsa yerim yani karadeniz yemek kulturu cok saglikli ve leziz hatta buaralar yengemden yemekler isteyimde yapsin bana:))))
oh oh maaşallahhadi bakalım cnmcm kalp atışları içinmi:hulya:
aramızda 1 gun var zaten. ben ılk hafta gıdıcem bana 11, hafta ıle 14,hafta arasında gel dedı. nisanın 11 ınde ıstanbula gıtmeyı dusunuyorum. o yuzden 6 yada 7 sınde gıdıcem.
27 mart ne zaman gelecek ya
evet ınternette okuyordum dusuk tehlıkesı dıyeesıkıntı yapıyordum çok az gelıyordu ama genede ınsanın sınırını bozuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?