2010 Ekim Anneleri

ya kızlar banada hiçbi test yapılmadı daha doktor 1 bucuk ay sona gel demişti oda 13. haftaya denk gleio. testler için geç olurmuki bi ark içimi karartıp duruoda.

evet canim istanbulda oturuyor annesi kardesleride istanbulda cok candan bi insan mamalarinizda cok guzel muhlama vs...:)

evet canım bende yapıyorum ama esım burada dogup buyumesı ragmen sevmıyor yoresel yemeklerı. ben tam tersı cok sevıyorum.

ya kızlar banada hiçbi test yapılmadı daha doktor 1 bucuk ay sona gel demişti oda 13. haftaya denk gleio. testler için geç olurmuki bi ark içimi karartıp duruoda.

o arkadasına slm soyle bendenkaydirigubbakcemile3 saka bı yana da bısey olmaz korkma. gıttıgınde sorarsın doktoruna. sen 2 lı testı yaptırırsın o zaman 13, hafta gıdıcen. ayın kacında gıtmeyı dusunuyosun? ben nisanın ilk haftası gıdıcem.

evet canım bende yapıyorum ama esım burada dogup buyumesı ragmen sevmıyor yoresel yemeklerı. ben tam tersı cok sevıyorum.

valla ben denizden ne cikarsa yerim yani karadeniz yemek kulturu cok saglikli ve leziz hatta buaralar yengemden yemekler isteyimde yapsin bana:))))

bende nisanın 9 unda gidicem ama bu gidişle bir hafta erken gitçem galiba.

aramızda 1 gun var zaten. ben ılk hafta gıdıcem bana 11, hafta ıle 14,hafta arasında gel dedı. nisanın 11 ınde ıstanbula gıtmeyı dusunuyorum. o yuzden 6 yada 7 sınde gıdıcem.

valla ben denizden ne cikarsa yerim yani karadeniz yemek kulturu cok saglikli ve leziz hatta buaralar yengemden yemekler isteyimde yapsin bana:))))

evet kozlar elinde:):):) bak muhlama dedın yaparım yarın ben de. gorumcem cok guzel yapıyo ya ben yenı ogrendım yapmasını.

MELISESRA
canim ya tüh sanki aslinda ikiz gebelik bir baksalar ne olurduki.neyse vardir bir hayir diycez artik.üzülme canim
yeni arkads gelmis hos gelmis.
doktorlar bazi seyleri fark ediyorlar kiz yada erkek diye ama söylemiyorlar.organini görmeseler bile bazi doktorlar.kesenin seklinden bile kiz yada erkek tahmin ediyorlarmis.

cuma günü testleri tekrarlamak için ssk ya gidicem eşimin arkadaşıymış ordaki doktor söleriz ultrasondan bakarız 27sine kadar dayananam dedi
ssk hastanelerinde ultrasona hemen alıyormı acaba benim bildiğim baya bi sora randevu veriyolar tanıdıkmış gerçi alır belki inşallah 27sine kadar bende dayananamam özledim kuzumu

27 mart ne zaman gelecek ya

az kaldı gelıcek gelıcek merak etme. inş yanı ben de nisanı nasıl beklıycem dıyorum.

evet ınternette okuyordum dusuk tehlıkesı dıyee sıkıntı yapıyordum çok az gelıyordu ama genede ınsanın sınırını bozuyor

evet aynen canım. her olumsuzluk canımızı sıkıyo. ben dun cok sancı cektım sagolsun gorumcem ılgılendı benımle. kayınvalıdemde bal fılan tıktı agzıma. usutmusum ama bebekle ılgılı sanıp cok korktum yanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…