ne yazıkkı ultrasona gıremedım çok sınır oldumm
16 gun hastanede yatmıstım sısstemde hala yatan hasta gozukuyormusum ne salak ınsanlaryaa
oyuzden gıremedim yarın annem gıdıp ıptal ettırıcek
benim enisdede karadenizli valla yemek yapmasini bilmiyorlar yavalla ben denizden ne cikarsa yerim yani karadeniz yemek kulturu cok saglikli ve leziz hatta buaralar yengemden yemekler isteyimde yapsin bana:))))
yok gecen hafta gıttıgımızde gordu dk ama heralde gene bakıcak :) ınsallah banada dınletır
ahh ahh benim sat 16 ocak.
cuma günü testleri tekrarlamak için ssk ya gidicem eşimin arkadaşıymış ordaki doktor söleriz ultrasondan bakarız 27sine kadar dayananam dedi
ssk hastanelerinde ultrasona hemen alıyormı acaba benim bildiğim baya bi sora randevu veriyolar tanıdıkmış gerçi alır belki inşallah 27sine kadar bende dayananamam özledim kuzumu
az kaldı gelıcek gelıcek merak etme. inş yanı ben de nisanı nasıl beklıycem dıyorum.
evet aynen canım. her olumsuzluk canımızı sıkıyo. ben dun cok sancı cektım sagolsun gorumcem ılgılendı benımle. kayınvalıdemde bal fılan tıktı agzıma. usutmusum ama bebekle ılgılı sanıp cok korktum yanı.
ohh ne gzl cnmcmm inşallah duyarsın sende annesi:1hug::1hug:minik kuş o daha küçücük:asigim:
amin canımcım inşallah sen duydunmu bebişinin kalbini ?
canim sabret az kalmis 3 ay dolmaya bir ay daha SIK insallah rahatlarsin.selam guzel ekim anneleri nasilsiniz
benim cok kotu belim agriyor sanirim yatmaktan dolayi.
birde goguslerim cok aciyor kendimi igrenc hissetmeye basladim ya.
moralim gunden gune dusuyor . baslarda cok iyiydim hic belirtim yoktu offff simdi deli olacam.
balum teyzem tv de görmüs bal icin hamilelere sakincali demis ya ne kadar dogu bilmiyorum
bende kaymakgin üstüne yapip yapip yedim teyzem bana kizdi.zehirlenme oluyormus niye yedin diye.hic de duymamistim
benım 29 aralık ama 7+5 ım bugun.
kestane bali ne oluyor ya??ilk duydumdoktor ıdrar enfeksıyonu ıcın kestane balını onerdı oyle olsa ye demezdı herhalde bılmıyorum kı. kaymakla bal bende coook severım sabah yedım.
aa balum, benimde sat 29 aralık ama 9+0 ım bugün.. nasıl oluyo bu iş, sanırım ultrasonda bebegin geişimine göre karar veriyolar.
canim sabret az kalmis 3 ay dolmaya bir ay daha SIK insallah rahatlarsin.
bel agrisi.gögüs agrisi benimde devam ediyor.ama hersey yolunda demekki dedip moral buluyorum.
yok cnmcm bu cmrtesi gidicem allahım izin ederse bnmki tüp bebek bilmy kaçı bnmle minnoşlarımın 12.gün değeirim yüksekti ama kısmet bakalımkaydirigubbakcemile5
kestane bali ne oluyor ya??ilk duydum
valla bir hafta falan önce tv de demis doktor.ben yine doktoara gidince sorcam.herkes birsey diyor kime inancaz sastik
merhabalar herkese beni de aranıza alırsanız çok sevinirim arkadaşlar.benimde son adet tarihim 18 ocak muhtemel doğum tarihimde 25 ekim 2010. benim ilk bebeğim olacak.1 martta gittim doktora 5 haftalıktı şuan 6. haftamdayım.herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.
kafamda sorular sorular aslinda ben bu gebelige hic hazir degilmisim.
bunu farkettim zaman zaman agliyorum niye boyle oldum ben anlamiyorum.
halbuki ilk ogrendigimde sevincten aglamistim sanki o insan ben degilim simdi.
sanirim hormonlarim altust oldu.senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?