2010 Ekim Anneleri

ne yazıkkı ultrasona gıremedım çok sınır oldumm
16 gun hastanede yatmıstım sısstemde hala yatan hasta gozukuyormusum ne salak ınsanlaryaa
oyuzden gıremedim yarın annem gıdıp ıptal ettırıcek

valla ben denizden ne cikarsa yerim yani karadeniz yemek kulturu cok saglikli ve leziz hatta buaralar yengemden yemekler isteyimde yapsin bana:))))
benim enisdede karadenizli valla yemek yapmasini bilmiyorlar ya
bir kara lahana gördüm birde mihlama baska hic yöresel yemeklerini görmedim.

kizlar ben bi yarim saat 1 saat ayriliyorum haberiniz olsun tekrar donucem kendinize ve bebislerinize iyi bakin anacim:)

balum teyzem tv de görmüs bal icin hamilelere sakincali demis ya ne kadar dogu bilmiyorum
bende kaymakgin üstüne yapip yapip yedim teyzem bana kizdi.zehirlenme oluyormus niye yedin diye.hic de duymamistim

ahh ahh benim sat 16 ocak.

benım 29 aralık ama 7+5 ım bugun.

tatlım hamılesın hemen bakarlar gun vermezler.

bu aylar cok dıkkat etmemız lazım ayakları usutmemek falan gerek surda hemen hemen 1 ayımız kaldı zaten snr sı kolay
bende evde patladım ama kendımı yormuyorum uzanıyorum hep :)

selam guzel ekim anneleri nasilsiniz
benim cok kotu belim agriyor sanirim yatmaktan dolayi.
birde goguslerim cok aciyor kendimi igrenc hissetmeye basladim ya.
moralim gunden gune dusuyor . baslarda cok iyiydim hic belirtim yoktu offff simdi deli olacam.

valla ben simdiye kadar sabrettim ama bugün mutfak ve bonyayu ilacladim insallah birsey olmaz
beyimde evi süpürüp sildi.yoksa insanin ici rahat etmiyorki.
sonrada kendi bakimi mi yaptim.ohhhhh
simdide aksam yemegi pisiyor.yorgunum ama direniyorum.

canim sabret az kalmis 3 ay dolmaya bir ay daha SIK insallah rahatlarsin.
bel agrisi.gögüs agrisi benimde devam ediyor.ama hersey yolunda demekki dedip moral buluyorum.

balum teyzem tv de görmüs bal icin hamilelere sakincali demis ya ne kadar dogu bilmiyorum
bende kaymakgin üstüne yapip yapip yedim teyzem bana kizdi.zehirlenme oluyormus niye yedin diye.hic de duymamistim

doktor ıdrar enfeksıyonu ıcın kestane balını onerdı oyle olsa ye demezdı herhalde bılmıyorum kı. kaymakla bal bende coook severım sabah yedım.

doktor ıdrar enfeksıyonu ıcın kestane balını onerdı oyle olsa ye demezdı herhalde bılmıyorum kı. kaymakla bal bende coook severım sabah yedım.
kestane bali ne oluyor ya??ilk duydum
valla bir hafta falan önce tv de demis doktor.ben yine doktoara gidince sorcam.herkes birsey diyor kime inancaz sastik

aa balum, benimde sat 29 aralık ama 9+0 ım bugün.. nasıl oluyo bu iş, sanırım ultrasonda bebegin geişimine göre karar veriyolar.

benım gec dollenmemı tam bılmıyorum ama gerı gıdıyo genelde. senın hıc gerı gıtmemıs sanırım. 17 gun gerı gıtmıstı ama 2 gun ılerı geldı bu defa da:)

merhabalar herkese beni de aranıza alırsanız çok sevinirim arkadaşlar.benimde son adet tarihim 18 ocak muhtemel doğum tarihimde 25 ekim 2010. benim ilk bebeğim olacak.1 martta gittim doktora 5 haftalıktı şuan 6. haftamdayım.herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.

canim sabret az kalmis 3 ay dolmaya bir ay daha SIK insallah rahatlarsin.
bel agrisi.gögüs agrisi benimde devam ediyor.ama hersey yolunda demekki dedip moral buluyorum.

kafamda sorular sorular aslinda ben bu gebelige hic hazir degilmisim.
bunu farkettim zaman zaman agliyorum niye boyle oldum ben anlamiyorum.
halbuki ilk ogrendigimde sevincten aglamistim sanki o insan ben degilim simdi.
sanirim hormonlarim altust oldu.senağlama

kestane bali ne oluyor ya??ilk duydum
valla bir hafta falan önce tv de demis doktor.ben yine doktoara gidince sorcam.herkes birsey diyor kime inancaz sastik

sorunca bana da soyler mısın bı:) benım doktorum demedı kestane balını baska doktor dedı. kestane balı az acı olur ama her derde deva ılac gıbıdır. ılk kez yedım ben de.

amin canım inş hepımıze. hosgeldın aramıza.

tatlım boyle dusunme bebişin uzulur annesi. hormonların degısıyo ondandır. o bı gelecek dunyaya mutluluk getırcek inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…