cmrt inşallah duyarsın canım :))
aynen benimde öyle şuan canım.sanki sevinen ağlayan ben değildim.horman değişiminden ötürü sanırım içimde bir karamsarlık var anlatamam.sanki hazır değilmişim erkenmiş gibi geliyor.içimden böyle geçtikçe tövbe tövbe diyorum o kadar çok isteyen ve yıllarca uğraşan insanlar varken, rabbimin mucizesi doktor kistin var hamile kalman çok zor tedavi olman gerek demişti geçen ay ve doğum kontrol hapı ile 6 ay tedavi olmam gerekiyordu..ben henüz tedaviye başlamadan hamile kaldım.bunu düşünüp içime o isteksizlik gelince şükrediyorum ve doktoruma gebelik kontrolü için gittiğimde hiç birşey kalmamış çok şanslısın çok güzel yerleşmiş dedi:)kafamda sorular sorular aslinda ben bu gebelige hic hazir degilmisim.
bunu farkettim zaman zaman agliyorum niye boyle oldum ben anlamiyorum.
halbuki ilk ogrendigimde sevincten aglamistim sanki o insan ben degilim simdi.
sanirim hormonlarim altust oldu.senağlama
kızlar ben cıkıyorum esım gelecek yemek yerız coook acıktım yıne. yemek yemekten bı hal oldum zaten:):) kaynanam bıle dıyokı ılk defa gozume tuttu yemegın:):)
insallah balum moralimi yuksek tutmaya calisiyorum esimde cok kiziyor neden durup dururken agliyorsun diyor ne bilim sanki bu vucut benim degil siyirip atmak istiyorum.
merhabalar herkese beni de aranıza alırsanız çok sevinirim arkadaşlar.benimde son adet tarihim 18 ocak muhtemel doğum tarihimde 25 ekim 2010. benim ilk bebeğim olacak.1 martta gittim doktora 5 haftalıktı şuan 6. haftamdayım.herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.
amin canım inş hepımıze. hosgeldın aramıza.
hoşbulduk canım teşekkür ederim.a.s.
hoşgeldin cnmcm benimde sat 21 ocak Allahım hepimizin sonunsa kadar sağlıklı kavuşturmsun inş.meleklerimize:Saruboceq:
aklinialirimsmile
inşallah cnmcm bu arada aramızda bir gün var
evet canım benım sat 12 ocak ama dk ıkı hafta once gıttıgımde 5 haftalık falan demıstı carsamba gunu gıttıgımde tekrar sorcam :)
kızlar yarın doktora gideceğim benim için dua edin olurmu kalp atışlarını duyayım herkese iyi akşamlarrrrr
önce kendinize sonrada bebişlerinize dikkat edinnn....
aynen benimde öyle şuan canım.sanki sevinen ağlayan ben değildim.horman değişiminden ötürü sanırım içimde bir karamsarlık var anlatamam.sanki hazır değilmişim erkenmiş gibi geliyor.içimden böyle geçtikçe tövbe tövbe diyorum o kadar çok isteyen ve yıllarca uğraşan insanlar varken, rabbimin mucizesi doktor kistin var hamile kalman çok zor tedavi olman gerek demişti geçen ay ve doğum kontrol hapı ile 6 ay tedavi olmam gerekiyordu..ben henüz tedaviye başlamadan hamile kaldım.bunu düşünüp içime o isteksizlik gelince şükrediyorum ve doktoruma gebelik kontrolü için gittiğimde hiç birşey kalmamış çok şanslısın çok güzel yerleşmiş dedi:)
kızlar yarın doktora gideceğim benim için dua edin olurmu kalp atışlarını duyayım herkese iyi akşamlarrrrr
önce kendinize sonrada bebişlerinize dikkat edinnn....
anliyorum canim zor elde edilmis mutluluklar aslinda cok daha kiymetlidir.
bizim korunmayi biraktiktan sonraki ilk denememiz ve ben hamile kaldim ilk ayda olucagi aklimdan hic gecmedi olmaz diyordum ama oldu.
rabbim ol deyince oluyor iste.
ilk haftalarda cok iyiydim ne bir belirtim nede boyle karamsarlik vardi.
cok mutluydum.
ama son bir haftadir artik istememeye basladim.dua ediyorum allahima icimden bu kotu dusunceleri ve duygulari alsin diye.vucudum bana agir gelmeye basladi.
bende ılk ay olmaz dıyodum ama oldu. test yaptırdıgımda acaba erken mı dedım ama sımdı cok mutluyum. gecer bu dusuncelerınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?