2010 Ekim Anneleri

kızlar ben cıkıyorum esım gelecek yemek yerız coook acıktım yıne. yemek yemekten bı hal oldum zaten:):) kaynanam bıle dıyokı ılk defa gozume tuttu yemegın:):)

insallah balum moralimi yuksek tutmaya calisiyorum esimde cok kiziyor neden durup dururken agliyorsun diyor ne bilim sanki bu vucut benim degil siyirip atmak istiyorum.

aynen benimde öyle şuan canım.sanki sevinen ağlayan ben değildim.horman değişiminden ötürü sanırım içimde bir karamsarlık var anlatamam.sanki hazır değilmişim erkenmiş gibi geliyor.içimden böyle geçtikçe tövbe tövbe diyorum o kadar çok isteyen ve yıllarca uğraşan insanlar varken, rabbimin mucizesi doktor kistin var hamile kalman çok zor tedavi olman gerek demişti geçen ay ve doğum kontrol hapı ile 6 ay tedavi olmam gerekiyordu..ben henüz tedaviye başlamadan hamile kaldım.bunu düşünüp içime o isteksizlik gelince şükrediyorum ve doktoruma gebelik kontrolü için gittiğimde hiç birşey kalmamış çok şanslısın çok güzel yerleşmiş dedi:)

insallah balum moralimi yuksek tutmaya calisiyorum esimde cok kiziyor neden durup dururken agliyorsun diyor ne bilim sanki bu vucut benim degil siyirip atmak istiyorum.

boyle soyleme tatlım ya. yavas yavas hersey duzelecek. 12, haftadan sonra ıyıce rahatlayacagız bak gor sen. sabret azcık olur mu. hep olumlu dusun.

hoşgeldin cnmcm benimde sat 21 ocak Allahım hepimizin sonunsa kadar sağlıklı kavuşturmsun inş.meleklerimize:Saruboceq:

kızlar yarın doktora gideceğim benim için dua edin olurmu kalp atışlarını duyayım herkese iyi akşamlarrrrr
önce kendinize sonrada bebişlerinize dikkat edinnn....

kızlar yarın doktora gideceğim benim için dua edin olurmu kalp atışlarını duyayım herkese iyi akşamlarrrrr

hadı dualarımız senınle. heyecan yapma hersey ıyı olacak için rahat olsun rahat rahat uyu gece de. yarın koşarak olamasa dakaydirigubbakcemile3 coşarak gelırsın ıns:)

anliyorum canim zor elde edilmis mutluluklar aslinda cok daha kiymetlidir.
bizim korunmayi biraktiktan sonraki ilk denememiz ve ben hamile kaldim ilk ayda olucagi aklimdan hic gecmedi olmaz diyordum ama oldu.
rabbim ol deyince oluyor iste.
ilk haftalarda cok iyiydim ne bir belirtim nede boyle karamsarlik vardi.
cok mutluydum.
ama son bir haftadir artik istememeye basladim.dua ediyorum allahima icimden bu kotu dusunceleri ve duygulari alsin diye.vucudum bana agir gelmeye basladi.

inşallah dycaksın cnmcm içini ferah tut Allahım yardım etsin :Saruboceq:Şeniz

bende ılk ay olmaz dıyodum ama oldu. test yaptırdıgımda acaba erken mı dedım ama sımdı cok mutluyum. gecer bu dusuncelerınız.

kızlar hepiniz kendiniz çok dikkat edin olurmun minnoşlarada yarın görüşmek üzere hoşçakalın:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…