2010 Ekim Anneleri

şuan böyle düşünmen çok normal canım bende senle aynı durumdayım.henüz 8 alık evliyim ve korunuyorduk bizde eşimle ama Allahın mucizesi işte oldu bir şekilde.aynen öyle ol diyorsa oluyor rabbim.bir kaç aya düzeliriz umarım hormon değişiminde bu duygu karmaşası normalmiş şuan.dediğim gibi aklına yıllarca uğraşıpta bu mutluluğa ulaşamayan insanları getir canım ben öyle yapıyoruz nacizane tavsiyem.kendini üzme bebişinde üzülmesin canım :ecrin_bebek:

haklisin o kadar cok insan var ki isteyipte hamile kalamayan. rabbim tum isteyenlere versin insallah.
zaten 3 ayin sonuna gelince psikologdan yardim alicam. eger gecmesse bu dusuncelerim. cunku hic saglikli degil. icime baska bir insan kacmisda o konusuyor gibi.ben cok positif bir insandim birden bire boyle karamsar olmam esimide korkutuyor. bakalim insallah hersey duzelicek.

düzelir canım emin ol geçecek.benim annemde bana hamile kaldığında böyle düşünmüş ama 3. aydan sora vücut bu değişime adapte oluyor ve herşey normale dönüyormuş doktorada özellikle sordum ben çok normal şuan beklenmedik bir gebelik ve erken olduğunu düşündüğün için böyle düşünüyorsun hormon değişimine vücut ve beyin adapte olunca geçecek dedi.sende içini ferah tut canım. herkese iyi akşamlar.yarın görüşmek üzere.kendinize ve minik kelebeklerinize iyi bakın :ecrin_bebek:

canim mutlak psikolgda ndestek al ki bu günlri rahat gecirmek icin canim.daha vücüt sekilden
sekile gircek.daha da moralin bozulur.bir an önce tedavini ol canim.hormonlarin alt üst olmus.insallah hersey cok güzel olacak.icindeki sesi hic dinleme.seni ne rahatlatcaksa hep onu yap.
sorunca bana da soyler mısın bı:) benım doktorum demedı kestane balını baska doktor dedı. kestane balı az acı olur ama her derde deva ılac gıbıdır. ılk kez yedım ben de.
tamam canim mutlak insallah unutmazsam soracagim aslinda liste yapmak lazim aklima ne takilirsa tekrar tekrar sorcam.sonra oraya gidince insan unutuyor

kızlar yarın doktora gideceğim benim için dua edin olurmu kalp atışlarını duyayım herkese iyi akşamlarrrrr
önce kendinize sonrada bebişlerinize dikkat edinnn....
insallah canim hayirli haberlerle gel

kızlar ben cıkıyorum kendinize ıyı bakın :)
haydi canim iyi aksamlar

masallah ne bereketli ekim ayiymis bitmedi daha:)))
yeni gelen aradslar hos geldiniz güzel paylasimlar

gideceğim doktora ve hastaneye baktım
yenidoğan bütün bebeklerin resimleri var çok tatlılar ya

kizlar size bi sorum var saclarimi kesi
tirmeyi dusunuyorum cok uzadilar sizce bi sakincasi var mi bilimsel ve batil bi fikriniz var mi

hoşgeldin canım aramıza hayırlı olsun bebişin... seninle tarihlerimiz aynı bakalım aynı güne denk gelcezmi kaydirigubbakcemile3 bazı arkadaşların geriye attı yada ileri giden oldu ama benimkinde oynama yok aynı 7 haftalık bugün sanırım sendede yok??

hoşbuldum canım sağol.seninde hayırlı olsun inşallah bebişin şans ve uğur getirsin.şuanda bir oynama yok canım 1 nisanda gidicem doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…