2010 Ekim Anneleri

kızlar ben bugun dr gıttım bebiş gayet saglıklıydı kalp atışları gayet normal dı çok mutluyum eşim geldı görüşürüz yıne bay

merhaba arkadaşlar. bende yeni üye oldum :) 7+5 haftalık hamileyim.. bebişimin kalp atışını perşembe günü duymaya gidicem Allah nasip ederse. sizce başlamışmıdır pıt pıtları ? :)

merhaba arkadaşlar. bende yeni üye oldum :) 7+5 haftalık hamileyim.. bebişimin kalp atışını perşembe günü duymaya gidicem Allah nasip ederse. sizce başlamışmıdır pıt pıtları ? :)

hoşgeldin canım aramıza perşembe günü hayırlısıyla duyarsın pıtpıtları çok taaaan başlamıştır...burdan bizede bilgi verirsin artık

ooo maaşallah aramıza yeni katılan 2 kişi daha var bugün iyice kalabalıklaştık pamfilya ve white_dreams87 sizlerde hoşgeldiniz kızlar...

kizlar size bi sorum var saclarimi kesi
tirmeyi dusunuyorum cok uzadilar sizce bi sakincasi var mi bilimsel ve batil bi fikriniz var mi

hiçbir sakıncası yok canım..sadece batıl inanç yapıyor bazıları...benim saçlarım da çok uzun yazın zorlanacağımı düşünüyorum onun için bende kestirecem..

hiçbir sakıncası yok canım..sadece batıl inanç yapıyor bazıları...benim saçlarım da çok uzun yazın zorlanacağımı düşünüyorum onun için bende kestirecem..

bu arada sac konusunda bilgine katiliyorum bende kestiricem sadece yandas ariyorum kendime:)

canim hosgeldin en kucuk bebeis benimki heralde 6 haftalik:) seninki pit pit atiyodur allah annesine babasina bagislasin:)

canım bu duyguları biçoğumuz yaşıyoruz sen birazdaha fazla yaşıyorsun o kadar ama geçiyor merak etme... bi düşün ben tam 4 yıldır bekliyorum bu bebeği birsürü tedavi yapıldı ilaç kullandım birsürü ot yedim içtim sokakta hamile gördüğümde eve döner ağlardım en yakınlarım hamile kaldı onların karnına dokunduğumda ellerim titrerdi eşim biçocuk sevdiğinde kalbim sızlardı piskolojim altüst olmuştu tam pes etmiştim kendime yeni bir sayfa açmıştım yeniyıl yeni umut dedim vee hiç beklemediğim anda geldi meleğim 31 ocak günü öğrendim ve ogün herkese ilan ettim bütün akrabalarım arkadaşlarım benimle birlikte sevinçten ağladı...onun için bitanem sana bukadar kolaylıkla gelmiş bebişin bunu düşün yazın hamileliğini giydiğin zamanı hayal et doğum yapacağın o anı düşün meleğini kucağına alacağın o anı düşün odasını hazırladığını düşün bebek mağazalarına gidip hazırlık yaptığını düşün..unutma sen artık bir annesin meleğini üzme onu çooook iste.....kusura bakma canım biraz uzun oldu sanırım...

esemos arkadasa yazdigin uzun paragrafi okudum cok ama cok pozitifsin seni en icten duygularimla tebrik ediyorum sen hayatta herseyi alt edersin bu bakis acisiyla:)

esemos arkadasa yazdigin uzun paragrafi okudum cok ama cok pozitifsin seni en icten duygularimla tebrik ediyorum sen hayatta herseyi alt edersin bu bakis acisiyla:)

canım benim saol istediğim beklediğim meleğim gelmiş ben pozitif olmayımda kimler olsun bende bu yönde değiştim işte...

canım benim saol istediğim beklediğim meleğim gelmiş ben pozitif olmayımda kimler olsun bende bu yönde değiştim işte...

ne güzel cnm bide moral bozmasalar. benide doktorum 1.5 ay sonra gel dedi 13. haftaya denk gelio bi arkta çok geç test için zihinsel engelli olursa büyümüş olcak aldıramazsın dio. o kdr çok sinirim bozulduki. anlatamam.

hoşbulduk cnm:) yaa inşallah dediğin gibi pıt pıtlıyodur.. perşembeyi zor bekliyorum.

persembeye ne kaldi ki bak benim taaa 22 marti beklemem lazim pit pit icin:) ama gayet sabirliyim cunku benimle yavrum sen hep seninle oldugunu ve herseyin yolunda oldugunu aklindan biran bile cikarma bak persembe ne kadar guzel seyler konusucaz canim:)

inşallah tatlım ya.. o anı eminim herkesle paylaşmak isticem tıpkı hamile olduğumu öğrendiğimde yaptığım gibi :):) bulantın warmı senin?

kızlar bu sabah doktora gittik,geçen hafta küçük bir et parçasıydı,bu hafta kafası,gövdesi belliydi,ilk resmini de aldık bebişin,mutluluğumuza mutluluk kattı bebekimm..doktor nisanın ilk haftası gel dedi ama daha çooook var,beklemekten başka yapıcak bişey yokmuuşş..

inşallah tatlım ya.. o anı eminim herkesle paylaşmak isticem tıpkı hamile olduğumu öğrendiğimde yaptığım gibi :):) bulantın warmı senin?

cok az var canim sabahlari onada cozum buldum aksamdan bas ucuma grisini ve cubuklu sut veya cubuklu meyve suyu koyuyorum uyandigimda hupluyorum iyi geliyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…