2010 Ekim Anneleri

ayy cnm eminim çoook güzel bi duygudur :) Allah sağlık sıhhat versin inşallah sana ve bebeğine :)

tebrik ederim canim harika bi haber :) darisi bize insallah

canım o arkadaşınla 9 ay boyunca görüşme bence ilerleyen zamandada moral bozacak bi cins bence saçmalamış takma kafanı sakın böyle şeylere..ikili test zaten 11-14 haftalar arasında yapılıyor bende 12. haftada yaptıracam herşey de yolunda gidiyorsa doktorun seni niye çağırsın erkenden...benim çevremdede oluyo düşüncelerimi başka yere kaydırmak isteyenler ama ben ağızlarının payını veriyorum çünkü bu 9 ayı çok mutlu ve huzurlu geçirmek istiyorum.. sende böyle yap..

o yuzden buradaki çevreme söylemek istemiyorum. hamile olduğumu uzaktakiler böyle yakındakiler neler der düşünemiom. allahın izniyle hepimizin sağlıklı çocuklarımız olcak.

gözünaydın cnm. :)

gözün aydın canım... merak etme günler öylede böylede geçiyor banada 1 ay sonra gel demişti 10 gün kaldı kontrolüme ama çok özledim bebişimi...

1tas çorba içtim 1 tabak makarna yedim kendimi 3 tane kuzu yemiş gibi hissediyorum 1 saat oldu yürüdüm hala sindiremedim nası rahatsız hissediyorum anlatamam 1 lokma ekmek bile yemedim

canim cok tesekkur ederim . cok guzel moral veriyorsun cok sagol.
evet dedigin gibi guzel guzel odalarini hazirlicaz hepimiz insallah.
hersey duzelicek inaniyorum sadece hormonlarimdan dolayi boyle dusunuyorum.yoksa o kadar positif bir insanimki ilk ogrendigimde bende herkese haber verdim.sevincten agladim gittim ilk oyuncagini aldim.
allah hepimize saglikli sihhatli hayirli yavrular versin insallah.

Kızlar sizdede gaz oluyormuu .Bugün ilk defa oldu karnımda gaz bombası var gibi hareket ediyor ya korkuyo ınsan

testere galiba gazdan sikayetcisin benim kadar gaz sorunu yasayan yoktur heralde karnim davul gibi oluyor canim

selam pamfilya opuyorumnanaktan hımm demek sendede var bu sorun .Peki sancı yapmıyorumu kasık ve rahme :sinifsinif:

iyi akşamlar kızlar..bende de var aynı sorun..karnım bir şiş ki anlatamam sanki 9 aylık oldum şimdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…