1tas çorba içtim 1 tabak makarna yedim kendimi 3 tane kuzu yemiş gibi hissediyorum 1 saat oldu yürüdüm hala sindiremedim nası rahatsız hissediyorum anlatamam 1 lokma ekmek bile yemedim
ah ah çok vahim durumdaım bende
çıkarsan bi dert çıkarmasan bi dert çok kötü yaaa topluma falan çıkamıom
yanlışlıkla kaçarsa die
benim ilk gebeliğim kürtajla sonuçlanmıştı ve o zaman genetik test yaptırmıştım............maalesef kromozom translokasyonu çıktı............zaten ailede de downlu var............o yüzden ben her halükarda ikili testi ve kesin olarakta amniyosentez yaptırmak zorundayım...........eğer ben ilk seferinde farketmeseydim belki de bu kadar dikkat etmeyecektim...........bu yüzden testlerinizi kesinlikle ihmal etmeyin
kızlar merhaba.. ekim 2009 annesi olarak belki formunuzu kullanmamdan rahatsız olacaksınız ama kabızlık sorunu olanlar kayısıyı fazla kaçırmayın derim hamilelikte kan şekerinin yükselmesine neden oluyo ve bu süreçte de şekeriniziz normal seyirlerde olması önemli. kabızlık için kuru erik yerseniz çıkmanıza daha yardımcı olacaktır ve fazla şeker yüklemesi de yapmamış olursunuz.. yalnız tadı biraz ekşimsi mayhoştur ama kabızlıktan daha iyidir diye paylaşayım dedim...
ay süper aslında canımda hep ekşi istiyor benim. sağol canım yaa..çok iyi fikirr
canım benim , ben kordon villus yaptırıcam 12. haftada. o daha erken. benimde ilk gebeliğim ve bizdede akdeniz anemisi var...hayırlısı olsun canım ikimiz içinde...
ah ah çok vahim durumdaım bende
çıkarsan bi dert çıkarmasan bi dert çok kötü yaaa topluma falan çıkamıom
yanlışlıkla kaçarsa die
kızlar merhaba.. ekim 2009 annesi olarak belki formunuzu kullanmamdan rahatsız olacaksınız ama kabızlık sorunu olanlar kayısıyı fazla kaçırmayın derim hamilelikte kan şekerinin yükselmesine neden oluyo ve bu süreçte de şekeriniziz normal seyirlerde olması önemli. kabızlık için kuru erik yerseniz çıkmanıza daha yardımcı olacaktır ve fazla şeker yüklemesi de yapmamış olursunuz.. yalnız tadı biraz ekşimsi mayhoştur ama kabızlıktan daha iyidir diye paylaşayım dedim...
Sabahları ve evin kokusu bütün gün beni mahvediyorrr halbuki ev temiz eşim sana öle geliyor bişi koktugu yok dio .. 1 ay bu evin içinde kokularla nasıl durucam ben yaöğğğğğğ ... Herşeyden koku geliyorrr bana evde.saatlerce evi havalandırıyorum pencere hep açık dursa yok demem :sinifsinif: eşimin parfün sıkmasına bilee yeni giydiğim kıyafetler bile kokuyo geliyor kendime dün battaniyeyi değiştim oysakı carsaflarr temizzz :sinifsinif: evden dışarı çıkmayı hiç denemedim acaba başkasının evide :)) kokuyomudurr.. :roflol:
bendede aynı şey kendi evimin kokusundan midem bulanıyor hatta üstümdeki kıyafetlerin kokusundanda genelde kendi evinin kokusundan midesi bulanırmış insanın((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?