2010 Ekim Anneleri

1tas çorba içtim 1 tabak makarna yedim kendimi 3 tane kuzu yemiş gibi hissediyorum 1 saat oldu yürüdüm hala sindiremedim nası rahatsız hissediyorum anlatamam 1 lokma ekmek bile yemedim

ne güzel yaa. açlıktan ölcem galiba çokkk açımm ama yediğim an çıkartıyorum ağlamak istiyorummmm

biri gazmı dedi bomba gibi dolaşıom ortalıkta bide büyüğüme çıkamıom zaten karnımda davul gibi

aynennnnn...iki avuç dolusu kayısı yedim..banamısın demio..anca şişio kocaman karnım..kendimi tanıyamaz oldum..doktora bir gidebilsem danışacağım inşallah ama onunla tanışmak mümkün olmadı henüz..16 marta kadar ya sabır ya rab..

ah ah çok vahim durumdaım bende
çıkarsan bi dert çıkarmasan bi dert çok kötü yaaa topluma falan çıkamıom
yanlışlıkla kaçarsa die

ah ah çok vahim durumdaım bende
çıkarsan bi dert çıkarmasan bi dert çok kötü yaaa topluma falan çıkamıom
yanlışlıkla kaçarsa die

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol:
:roflol:​

canım benim , ben kordon villus yaptırıcam 12. haftada. o daha erken. benimde ilk gebeliğim ve bizdede akdeniz anemisi var...hayırlısı olsun canım ikimiz içinde...

kızlar merhaba.. ekim 2009 annesi olarak belki formunuzu kullanmamdan rahatsız olacaksınız ama kabızlık sorunu olanlar kayısıyı fazla kaçırmayın derim hamilelikte kan şekerinin yükselmesine neden oluyo ve bu süreçte de şekeriniziz normal seyirlerde olması önemli. kabızlık için kuru erik yerseniz çıkmanıza daha yardımcı olacaktır ve fazla şeker yüklemesi de yapmamış olursunuz.. yalnız tadı biraz ekşimsi mayhoştur ama kabızlıktan daha iyidir diye paylaşayım dedim...

ay süper aslında canımda hep ekşi istiyor benim. sağol canım yaa..çok iyi fikirr

ekim anneleri meraba ben daha yeni üyeyim..6 haftalık hamileyim benim bebişimde kısmetse ekim sonu gibi doğucak bende aranıza katılıp beraber takip etmek istedim sizlerle...

canım benim , ben kordon villus yaptırıcam 12. haftada. o daha erken. benimde ilk gebeliğim ve bizdede akdeniz anemisi var...hayırlısı olsun canım ikimiz içinde...

bilemiyorum aslında bende düşündüm ama doktor önce testleri yapalım eğer ihtiyaç duyarsak yaparız dedi...........birde mutlaka konu hakkında uzman ve tecrübeli bir doktora yaptır çünkü allah korusun düşükle sonuçlanabiliyormuş bazen............allah yardımcımız olsun :Saruboceq: :Saruboceq:

bunu bildiğim iyi oldu tatlm..allah razı olsun verdiğin bilgi için..aslında benim de ikinci bebişm ama cahilim çok hatırlamıyorum hiçbişii..çok teşekkürler ediyorum sana bebişm..opuyorumnanaktan

Sabahları ve evin kokusu bütün gün beni mahvediyorrr halbuki ev temiz eşim sana öle geliyor bişi koktugu yok dio .. 1 ay bu evin içinde kokularla nasıl durucam ben ya öğğğğğğ ... Herşeyden koku geliyorrr bana evde.saatlerce evi havalandırıyorum pencere hep açık dursa yok demem :sinifsinif: eşimin parfün sıkmasına bilee yeni giydiğim kıyafetler bile kokuyo geliyor kendime dün battaniyeyi değiştim oysakı carsaflarr temizzz :sinifsinif: evden dışarı çıkmayı hiç denemedim acaba başkasının evide :)) kokuyomudurr.. :roflol:

bendede aynı şey kendi evimin kokusundan midem bulanıyor hatta üstümdeki kıyafetlerin kokusundanda genelde kendi evinin kokusundan midesi bulanırmış insanın((

bendede aynı şey kendi evimin kokusundan midem bulanıyor hatta üstümdeki kıyafetlerin kokusundanda genelde kendi evinin kokusundan midesi bulanırmış insanın((

Allahım yardımcımızz olsun aynen kendi üstümde kokuyoo parfüm sıksam daha beter olurr :) en iyisi maske ile dolaşmak sempatiksalakcinni

prpgetanmı yapıyo yada hamlileliktenmi bilmiyorum 2 gündür çok halsizim kollarım kesiliyorrr bş dönmesi sersemlikk ( hiç iş yapasım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…