2010 Ekim Anneleri

canim nyie rahatsiz olalim sen daha tecrübelisin.önerim icin tskler canim

hayirli sabahlar kizlarrrr.bakiyorum heryer kokuyor.sükür ben atlattim artik o günleri.normale döndük
bulnati neyim hic birsey kalmadiiiiii:ecrin_bebek:

günaydın benimde ağzımdaki acılık hala devam ediyor.midem bulanıyo ve yiyemediğim için endişeleniyorum

ah canım benim,
dudu seni şu an çok iyi anlıyorum. biliyorsun benim iştah felakette. 3-4 günden beri bulantılarım başladı ve eskisi gibi yiyemiyorum(

prpgetanmı yapıyo yada hamlileliktenmi bilmiyorum 2 gündür çok halsizim kollarım kesiliyorrr bş dönmesi sersemlikk ( hiç iş yapasım yok

canım mide bulantıların çok iyi..bebeğinin sana sıkıca tutunduğunun göstergesi..hiç enişe etme..yürüyüşlere çık rahatlat kendini..zaten pek iş yapıpta yorulma..kocaman öpüorm bebişm..allaha emanetsin..opuyorumnanaktan

Benımde mıde bulantıları fena halde devam edıyo tam 5 haftalık olunca basladı yarın 6 haftalık olucam kısmetse 1 haftadır mahvedıyo özellıkle sabahları ve bu ıkı sabahtır çıkarıyorum işede gelıyorum çok zor oluyo sabahları Allah yardımcımız olsun amın

ah canım benim,
dudu seni şu an çok iyi anlıyorum. biliyorsun benim iştah felakette. 3-4 günden beri bulantılarım başladı ve eskisi gibi yiyemiyorum(

ya ben artık korkuyorum bebeğim besleniyo mu diye kokular çok iğrenç bu acı tat ne zaman geçecek.yemeklerin hiçbirini tadı yok.sadece 2 kaşıkta lezzet alabiliyorum sonrası boş:sinifsinif:

duducuğum,
bebekler ilk 3 ay tamamen senin bedeninden beslenirlermiş. yani sen yesende yemesende onlar besleniyorlar. üç aydan sonra senin yediklerinle beslenecekler. inşallah 3 aya kadarda bu bulantılar yok olmuş olur:))
ben şu an odamda benzin kokusu alıyorum:))) ne alaka anlamadım ama resmen benzin kokusu.. gideyimde sağlam bir burun bulayım içerilerden. bakalım hakaten benzinmiymiş:))

çok hoşsun gerçekten.ama olabiliyo bende erkek parfümü kokusu alıyorum.

günaydın kızlar... erkenciyim bende bugün...açlığa dayanamaz oldum. kahvaltımı yaptım bile. eşim inanamıyor bana...

ben sabah eşimin giderken beni öpmesibden çok fena oluyorum. hafif uykununda verdiği bi mide bulantısı oluyo, ayağa kalkamıyorum zaten. ay bişeyde diyemiyorum, çok alıngan bu aralar...nefesi parfümü...mahvoluyorum. o gittimi nasıl bi rahatlık çöküyo anlatamam...

günaydın ekim annişlerii... güzel günler diliyorum hepinize...

günaydın kızlar... erkenciyim bende bugün...açlığa dayanamaz oldum. kahvaltımı yaptım bile. eşim inanamıyor bana...

bu açlıkla ne yapacağız bilmiyorum hanımlar.ohaoldumsmile ben sabah kahvaltı yapıp işe geldim şimdi ikinci kahvaltıyı yapıyorum ve eminim öğle yemeği saatine yine kurtlar gibi aç olacağım akannehir

ben kokulardan almıyorum çok şükür ama iki şey beni mahvediyo.yasakkelime birisi diş fırçalamak birisi de eşimin beni öpmesi.. mahvoluyorum bi şi de diyemiyorum. mafoldumben

ben kokulardan almıyorum çok şükür ama iki şey beni mahvediyo.yasakkelime birisi diş fırçalamak birisi de eşimin beni öpmesi.. mahvoluyorum bi şi de diyemiyorum. mafoldumben

ay akşam bana doğru dönse bile adam, nefesi beni öldürüyooo.... üzülücek diye bişey diyemiyorum, arkamı dönüyorum vallaha...:1no2:

rahat 2şer saat arayla yemek yiyebilir oldum... akşamları patlayacak gibi oluyorum. önüne geçmeek lazım. ben ewde olunca, elimin altında herşey daha zor tutmak kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…