canim nyie rahatsiz olalim sen daha tecrübelisin.önerim icin tskler canimkızlar merhaba.. ekim 2009 annesi olarak belki formunuzu kullanmamdan rahatsız olacaksınız ama kabızlık sorunu olanlar kayısıyı fazla kaçırmayın derim hamilelikte kan şekerinin yükselmesine neden oluyo ve bu süreçte de şekeriniziz normal seyirlerde olması önemli. kabızlık için kuru erik yerseniz çıkmanıza daha yardımcı olacaktır ve fazla şeker yüklemesi de yapmamış olursunuz.. yalnız tadı biraz ekşimsi mayhoştur ama kabızlıktan daha iyidir diye paylaşayım dedim...
Sabahları ve evin kokusu bütün gün beni mahvediyorrr halbuki ev temiz eşim sana öle geliyor bişi koktugu yok dio .. 1 ay bu evin içinde kokularla nasıl durucam ben yaöğğğğğğ ... Herşeyden koku geliyorrr bana evde.saatlerce evi havalandırıyorum pencere hep açık dursa yok demem :sinifsinif: eşimin parfün sıkmasına bilee yeni giydiğim kıyafetler bile kokuyo geliyor kendime dün battaniyeyi değiştim oysakı carsaflarr temizzz :sinifsinif: evden dışarı çıkmayı hiç denemedim acaba başkasının evide :)) kokuyomudurr.. :roflol:
prpgetanmı yapıyo yada hamlileliktenmi bilmiyorum 2 gündür çok halsizim kollarım kesiliyorrr bş dönmesi sersemlikk( hiç iş yapasım yok
ah canım benim,
dudu seni şu an çok iyi anlıyorum. biliyorsun benim iştah felakette. 3-4 günden beri bulantılarım başladı ve eskisi gibi yiyemiyorum(
duducuğum,
bebekler ilk 3 ay tamamen senin bedeninden beslenirlermiş. yani sen yesende yemesende onlar besleniyorlar. üç aydan sonra senin yediklerinle beslenecekler. inşallah 3 aya kadarda bu bulantılar yok olmuş olur:))
ben şu an odamda benzin kokusu alıyorum:))) ne alaka anlamadım ama resmen benzin kokusu.. gideyimde sağlam bir burun bulayım içerilerden. bakalım hakaten benzinmiymiş:))
günaydın kızlar... erkenciyim bende bugün...açlığa dayanamaz oldum. kahvaltımı yaptım bile. eşim inanamıyor bana...
ben sabah eşimin giderken beni öpmesibden çok fena oluyorum. hafif uykununda verdiği bi mide bulantısı oluyo, ayağa kalkamıyorum zaten. ay bişeyde diyemiyorum, çok alıngan bu aralar...nefesi parfümü...mahvoluyorum. o gittimi nasıl bi rahatlık çöküyo anlatamam...
ben kokulardan almıyorum çok şükür ama iki şey beni mahvediyo.yasakkelime birisi diş fırçalamak birisi de eşimin beni öpmesi.. mahvoluyorum bi şi de diyemiyorum. mafoldumben
günaydın ekim annişlerii... güzel günler diliyorum hepinize...
bu açlıkla ne yapacağız bilmiyorum hanımlar.ohaoldumsmile ben sabah kahvaltı yapıp işe geldim şimdi ikinci kahvaltıyı yapıyorum ve eminim öğle yemeği saatine yine kurtlar gibi aç olacağım akannehir
günaydınn herkese a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?