2010 Ekim Anneleri

rahat 2şer saat arayla yemek yiyebilir oldum... akşamları patlayacak gibi oluyorum. önüne geçmeek lazım. ben ewde olunca, elimin altında herşey daha zor tutmak kendini...

kocaman bir poşet kek bisküvi doldurdum çekmeceme ama yine de az önce üşenmedim gittim pastaneye. evde olmasan ne ki insan kendini frenleyemiyo kaydirigubbakcemile3

portakal dikkat et ama abur cubur yeme çook çekmecene koy grissini oh kıtır kıtır kemir

portakal dikkat et ama abur cubur yeme çook çekmecene koy grissini oh kıtır kıtır kemir

bu ara kraker tarzı yiyeceklere dayanamıyorum kaydirigubbakcemile3 geçtiğimiz haftalarda bulantılar yüzünden devamlı kraker türü şeyler yiyordum şimdi görmek istemiyorum. aklinialirimsmile neyse bakalım bu günden itibaren ceviz fındık kemirmeye başlayacağım. onlar tok tutar herhalde naniknanik yoksa halim vahim yanii.. :CüvCüv:

sabahları sıfır iştah
öğleden sora acıkmaya başlıyorum beyaz ekmek yememeye çalışıyorum hamur işi yapmayıda yemeyide seviyorum fakat 5şubattan beri ne yaptım ne yedim biri yaparsa 1 tane gözüm kalmasın die yiyorum dikkatli olmak lazım kilo almaktan korkmuyorum zaten zayıfım çatlamaktan çok korkuyorum
göğüslerim büyümüştü gerilmişti bebeyağı sürdüm 3 gün sora 3 gün bidaha sürmedim kaşınmaya başladı baktım kızarmış kabarmış alerji olmuş
zaten adet dönemi geldiği için büyümüş şuan normal boyuta indi sadece kızarıklık ve yanma var napsamki geçmesse gidiyimmi doktora acaba
bebeyağı yaramadı bana

bebişleri görebilirsem keyfim yerine gelicek inşallahhhhhhihoyyyt

canım benim inş. en kısa zamanda göreceksin kuzularını bu arada moralini yüksek tut yeter. ayrıca seni anlıyorum o yiyememek ne demek :sinifsinif: diyorum ya geçen haftalarda bende öyleydim ama çok açım diye ağlıyordum cokacimcoook şimdi çok şükür geçiyo sana da sabır diliyorum çünkü ikizler bize göre iki katı belirti yaşayabiliyorlarmış.

ben daha bıkmadım neseki grissiniden mercimek çorbasının içine 10taneden fazla kırıyorum oyy öle güzel oluyoki cokacimcoookcokacimcoook

bugun görebilirim inşallahhhhh bakalım öğlenden sonra gidicem
inşallah gecer canım en kısa surede ac gezıyorum sureklı çünkü ikisi miğdemi tutup karıştırıyolar galibakaydirigubbakcemile3

amanınnn sabahki konu kokular haaaa süper ben pek etkilenmiyorum şimdilik kokudan felan...ev konusuna gelince evim kokmuş olabilir ama temizlik yapamadığım için gerçekten kokmuştur bugün ablam gelecek evimi temizleyecek öğleden sonra ben aranızda olamam heralde...darısı temizlik yapamayan arkadaşların başına

merhabalar güzel anneler.gece ölücem sandım ishal olmuşum .karın ağrısı ve mide bulantısısda vardı.çok kötüydüm ama şükür iyiyim şimdi.üşütmeyelim arkadaşlar dikkat edelim.

mide bulantıları kaçıncı haftada geçiyor acaba benim durumum kötü yemek yemek eziyet oldu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…