2010 Ekim Anneleri

benim evde okadar piski annemde kalıyorum badana felan yapılıcak temızlenecek ondan sonra gecerım herhalde evıme ıyı olursam

bugun görebilirim inşallahhhhh bakalım öğlenden sonra gidicem
inşallah gecer canım en kısa surede ac gezıyorum sureklı çünkü ikisi miğdemi tutup karıştırıyolar galibakaydirigubbakcemile3

ooo bugün kontrolünmü vardı senin süper... mutlaka gelir gelmez bilgi ver ben bi ara girip bakarım sana canım... doktorun yanına girmeden biraz su iç:CüvCüv:

bu arada kokudan tiksinme bendede var eskiden sigara içerdim şimdi sigara kokusundan nefret ediyorum,parfüm kokusunu hiç sevmiyorum,

merhabalar güzel anneler.gece ölücem sandım ishal olmuşum .karın ağrısı ve mide bulantısısda vardı.çok kötüydüm ama şükür iyiyim şimdi.üşütmeyelim arkadaşlar dikkat edelim.

merhaba canım bende 2 gündür ishalim ama bana iyi geldi çünkü gazımı çıkaramıyodum

ooo bugün kontrolünmü vardı senin süper... mutlaka gelir gelmez bilgi ver ben bi ara girip bakarım sana canım... doktorun yanına girmeden biraz su iç:CüvCüv:

aslında dündü kontrol ama göremedım sorun cıktı ınsallah bugun gorebılırım hemen gelıp yazıcam canımmmm:CüvCüv:

bugun görebilirim inşallahhhhh bakalım öğlenden sonra gidicem
inşallah gecer canım en kısa surede ac gezıyorum sureklı çünkü ikisi miğdemi tutup karıştırıyolar galibakaydirigubbakcemile3

canım benim allah yardımcın olsun,inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.senin işin bizlerden zor tabii ama düşünsene bizde bir tane var bu kadar sevinçliyiz,seninki iki tane hem içerde canlarıda sıkılmaz dimi belki didişip duruyolardır alsanaalsanasmile

günaydın güzel anneler:))hepiniz iyisinizdir umarım... birazdan okula gidecem ama hala doğru dürüst birşey yiyemedim ,midemde bir esinti var ki sormayın,grissini de fayda etmedi bu sabah

bende yerleri süpürüp silsem sora toz alsam fena olmaz en son cuma günü annem gitmeden yapayım demişti üşenmemek lazım fazla yorucu değil zaten

saol canım amin insallahhh valla nasıl sıgıcaklr çok meraK edıyorum:)))

saol canım amin insallahhh valla nasıl sıgıcaklr çok meraK edıyorum:)))

sığarlar sığarlarr.bizim yeğenler var ikiz.çok tatlılar ve keyifliler maşallah.ikiz olunca yanında destek olacak kişilerin olması çok önemli ,iumarım öyle bir sıkıntın olmaz ve 2 yavrunuda önce sağlıkla doğurur,sonrada güzelce büyütürsünn.

annem yanımda çok şükür burda kalıyorum zaten
inşallah saglıkla alırım kucagıma

haberlerde erik altından pahalı diye haber çıktı erik resmi varr .çookkkk canım çektiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

uf sinir oldum eskiden çizelgenin alasını yapardım ..Baby -gaga .com çizelgnesine Son sat yazıyorum haftasını yanlış yazıyorr yaaaaa ne yapmam gerek kızlarrr :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…