bugun görebilirim inşallahhhhh bakalım öğlenden sonra gidicem
inşallah gecer canım en kısa surede ac gezıyorum sureklı çünkü ikisi miğdemi tutup karıştırıyolar galibakaydirigubbakcemile3
merhabalar güzel anneler.gece ölücem sandım ishal olmuşum .karın ağrısı ve mide bulantısısda vardı.çok kötüydüm ama şükür iyiyim şimdi.üşütmeyelim arkadaşlar dikkat edelim.
ooo bugün kontrolünmü vardı senin süper... mutlaka gelir gelmez bilgi ver ben bi ara girip bakarım sana canım... doktorun yanına girmeden biraz su iç:CüvCüv:
merhabalar güzel anneler.gece ölücem sandım ishal olmuşum .karın ağrısı ve mide bulantısısda vardı.çok kötüydüm ama şükür iyiyim şimdi.üşütmeyelim arkadaşlar dikkat edelim.
bugun görebilirim inşallahhhhh bakalım öğlenden sonra gidicem
inşallah gecer canım en kısa surede ac gezıyorum sureklı çünkü ikisi miğdemi tutup karıştırıyolar galibakaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım dikkat et kendine..
merhaba canım bende 2 gündür ishalim ama bana iyi geldi çünkü gazımı çıkaramıyodum
canım benim allah yardımcın olsun,inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.senin işin bizlerden zor tabii ama düşünsene bizde bir tane var bu kadar sevinçliyiz,seninki iki tane hem içerde canlarıda sıkılmaz dimi belki didişip duruyolardır alsanaalsanasmile
saol canım amin insallahhh valla nasıl sıgıcaklr çok meraK edıyorum:)))
sığarlar sığarlarr.bizim yeğenler var ikiz.çok tatlılar ve keyifliler maşallah.ikiz olunca yanında destek olacak kişilerin olması çok önemli ,iumarım öyle bir sıkıntın olmaz ve 2 yavrunuda önce sağlıkla doğurur,sonrada güzelce büyütürsünn.
haberlerde erik altından pahalı diye haber çıktı erik resmi varr .çookkkk canım çektiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?