kızlar bari buraya yazmayın haberi görmeyenlerin de canı cekti sayende gülayse!!:)))
saol canım merak ettıgın ıcın Allah razı olsun
sıstemden sılmemısler hala bılmıyorum ne zaman gıdıcemı ama çok sinirlendim bugun kötükedihüso
e bi bakıverselermiş senin merakını gidermek için hiç olmazsa
ben o dr.un yerinde olsam öyle yapardım
kendilerini komaları gerek karşısındakinin yerine
iştahım hiçç yokkkk
gunaydın dıcem ama oglen oldu:):) tesısatcı vardı gıremedım. nasılsınız ekım anneleri:)
gunaydın dıcem ama oglen oldu:):) tesısatcı vardı gıremedım. nasılsınız ekım anneleri:)
kızlar bari buraya yazmayın haberi görmeyenlerin de canı cekti sayende gülayse!!:)))
he heee yaşasın kötülükkkk.ama napıyım yaa canım çok çekti üzgünüm arkadaşlarrr sizinde canınız çektiysee ama beraber hayal kuralım işte şöle hatur hutur ,sulu sulu ekşi ekşiiii ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyklava: kızıyorum kendime ama tutamıyorummmm
he heee yaşasın kötülükkkk.ama napıyım yaa canım çok çekti üzgünüm arkadaşlarrr sizinde canınız çektiysee ama beraber hayal kuralım işte şöle hatur hutur ,sulu sulu ekşi ekşiiii ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyklava: kızıyorum kendime ama tutamıyorummmm
oooo ne var bunda.pazardan git kuzu kulağı otu al taze taze.bağı 50kr. ister tuzla ister tuzlama.mis gibi. ha erik ha kuzu kulağı.denemeyenlere şiddetle tavsiye edilir.
bomba gibiyiz balum sen nasılsın bakalım sen eksik olunca insanın gözleri arıyo olumunekankayizsmile
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın
sagol canım ya. ıyıyım cok sukur. bız dugunden once evı aldıgımızda tadılat varken butun tesısatı degısmıstık ama tuvalete beton tıkanmıs bastan berı ara ara tıkanıyodu. dun aksam allttakıne akmaya basladı bugunde geldı tesısatcı. cok keyıflıyım duzeldı artık. alttakı kadından uzulum akıyodu ona dıye.
uf sinir oldum eskiden çizelgenin alasını yapardım ..Baby -gaga .com çizelgnesine Son sat yazıyorum haftasını yanlış yazıyorr yaaaaa ne yapmam gerek kızlarrr :)))
uf sinir oldum eskiden çizelgenin alasını yapardım ..Baby -gaga .com çizelgnesine Son sat yazıyorum haftasını yanlış yazıyorr yaaaaa ne yapmam gerek kızlarrr :)))
şimdi daha ıyıyım ben de. sen naptın doktor ısını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?