2010 Ekim Anneleri

iş yapmayı özlemişim be hiçte yorulmadım
cam falan silmedim tabi koltuk altını arkasını falan değil =)) yalandan temizlik işte üstün körü derler ya öle kaydirigubbakcemile3

ay zor tuttum kendımı yazını okurken. ben boyle bebek ozlemı cekenlerı dınlerken dayanamıyorum ya. rabbım tum ısteyenlere versın inş.

gozun aydın canım. aynen ben de nısanın ılk haftası gıdıcem inş.

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
johnnybravo, balum+, nurtopu, porttakal, cirrus007, melisesra, gulayse7, TESTERE

kolay gelsin canım ben evde bozuk lambaya bile tahammül edemiyorum sanki herşey düzgün olmalı gibi fisfisfis bi de başkasına zararı dokunuyorsa daha kötü. hadi bakalım geçmiş olsun..

evet ya aynen. bıde tuvalet yanı pıs iş. kurtuldum cok sukur. dun aksam ılacımı bıle ıcmedım yanı ıdrar enfeksıyonu ıcın olanı. tuvalete gıtmem gerekıyo dıye:) bu aksam ıcıcem. zaten 1 tane.

annem gidicek bıraz sonra hastaneye sistemden sildirmeye
o gelsınde gıdıcez bakalım ınsallah bu sefer gorebılırım

hemen zaten cıkıs yapıyolar. sende hemen ıslemlerını yapabılıyosun gorursun mutlaka. mutlu gıt hastaneyeopuyorumnanaktan

slm arkadaşlar ben bişey öğrenmek istiyorum şuam da 9 haftalık hamillym iki hafta sonra 11. haftada kontrole gidecğm ve ikili tarama yapılacak die biliyorum bu nasıl oluyor biln varmı kan testi gibimi bide ücret ödeniyormu bu teste ödeniyorsa ne kadar bien varsa yardımcı olursa sevinirimmm...

canım ucretlı test. ultrasonda bebegın ense olcumu yapılıyor. ve kan testıyle sakatlık olup olmadıgına bakılıyo.

kızlar slmmmm bende çok şükür kalp atışlarını duydummmm şekerim yüksek olduğu için diyetisyen dedi 1 kiloda vermişim :)))) 1 ay sonra tekrar gideceğim

haberlerde erik altından pahalı diye haber çıktı erik resmi varr .çookkkk canım çektiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

benım zaten ruyama gırıyo erık ya. koye cıktım ya bu hafta kayınvalıdmee bakım daha cıcek erık agacları ya ama coook erık olacak bu sene bellı. kımse tutmasın benı. en sevdıgım meyvedır zaten.

slm kızlar sonunda boşaltım yaptım karnım dümdüz oldu hehe

:roflol::roflol: kız Allah ıyılıgını versın emi. ama aynı sorun bende de oluyo bazen cok kotu bısey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…