2010 Ekim Anneleri

yaaaaaa benımde kac gundur canım çok istiyor(

ben ilk gebelıgımde 5 aylıktım canım nasıl ıstıyor bırde mevsımı olmadıgı ıcın bulamadık deli oldum dipfrıze kırmızı erık atmıslar akrabalarım onu ye dedıler kesmedi :roflol: gögsumun tekı nasıl sıstı anlatamam erık cıbanı cıkmıs doktor sırıngayla cekmem lazım dedı ıntıhabı yok dedı merhem verdı o dısarı akıttı ama ben acısından öldüm öldüm dirildim çok komık gunlerdı yaaa ınsallah yıne olmaz:)))))

kızlar slmmmm bende çok şükür kalp atışlarını duydummmm şekerim yüksek olduğu için diyetisyen dedi 1 kiloda vermişim :)))) 1 ay sonra tekrar gideceğim

gozun aydın canım. herkes 1 ay beklıyo zaten kalp atısından sonra malesef.

balum sen nerelerdeydin?geç kalıyosun birkaç gündür.uyuyor musun?

yok canım ya dun sabah doktora gıttım dıye gec kaldım. bu sabahta tuvalet yuzunden. hanı cumartesı sorun yasamıstım ya. tesısatcı geldı bugun o yuzden gec kaldım. nasılsın?

yok canım ya dun sabah doktora gıttım dıye gec kaldım. bu sabahta tuvalet yuzunden. hanı cumartesı sorun yasamıstım ya. tesısatcı geldı bugun o yuzden gec kaldım. nasılsın?

ii sayılırım bulantılar tam olarak geçmediği için zorlanıyorum bazen.hele konuşurken daha çok midem bulanıyo.o yüzden işe gelmek zulüm.tuvaletin halloldu mu bari?

ya ksıalr e bu erık muhabbetı zaten canım cekıp duruyooo yaaa bu aralar en favorı meyvem portakal

:roflol::roflol: kız Allah ıyılıgını versın emi. ama aynı sorun bende de oluyo bazen cok kotu bısey.

:)) napim gerçekler bunlar dediğim gibi yiyom yiyom çıkan yok hehe korktum yani hiç çıkmıcak die yememeye karar vermiştim

ii sayılırım bulantılar tam olarak geçmediği için zorlanıyorum bazen.hele konuşurken daha çok midem bulanıyo.o yüzden işe gelmek zulüm.tuvaletin halloldu mu bari?

halloldu ya. benım evin içini evlenmeden tamamen degısmıstık. yaklasık 1 yıl tadılattaydı. beton parsaları tuvaletten dokmus ustalar parca kalmıs o yuzden. bızde dıyoz tuvalet yenı degıstı nasıl tıkanıo. gercı esımın aklına gelmıstı bu ıhtımal. amaan kurtulum ya sukur. tuvalet sorunu kotu ya. yemek yeme durumun hala aynı dımı.

ayyy canımmm çok uzuldumm herkesı arastırdım kımsenın dolaında felan yok napıcaz bılmıyorum(

ya ksıalr e bu erık muhabbetı zaten canım cekıp duruyooo yaaa bu aralar en favorı meyvem portakal

ama ben erık ıstıyom:):) pahalı da olsa satılmıyo burda yok yanı baktım. olsa alacaktım azcıkın:)

:)) napim gerçekler bunlar dediğim gibi yiyom yiyom çıkan yok hehe korktum yani hiç çıkmıcak die yememeye karar vermiştim

valla ya sankı 5 aylık karnım oluyo bazen:):)

hemen hemen aynı.bi tuhaf midem ya geçecek inşaallah.

o ne ya hıc duymadım. buralarda o da olmazkı.

aha da benim bu aklima niye gelmedi babamin bahcesinde dolu birde tuz ekerimmm ohh
kuzu kulagi bir adi eksi kulak
bir adida esimen.usaklilar cok biliyor.gercekten cok eksi
ot gibi degil canlar bulursaniz deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…