yaaaaaa benımde kac gundur canım çok istiyor(
kızlar slmmmm bende çok şükür kalp atışlarını duydummmm şekerim yüksek olduğu için diyetisyen dedi 1 kiloda vermişim :)))) 1 ay sonra tekrar gideceğim
balum sen nerelerdeydin?geç kalıyosun birkaç gündür.uyuyor musun?
yok canım ya dun sabah doktora gıttım dıye gec kaldım. bu sabahta tuvalet yuzunden. hanı cumartesı sorun yasamıstım ya. tesısatcı geldı bugun o yuzden gec kaldım. nasılsın?
:roflol::roflol: kız Allah ıyılıgını versın emi. ama aynı sorun bende de oluyo bazen cok kotu bısey.
ii sayılırım bulantılar tam olarak geçmediği için zorlanıyorum bazen.hele konuşurken daha çok midem bulanıyo.o yüzden işe gelmek zulüm.tuvaletin halloldu mu bari?
kızlar slmmmm bende çok şükür kalp atışlarını duydummmm şekerim yüksek olduğu için diyetisyen dedi 1 kiloda vermişim :)))) 1 ay sonra tekrar gideceğim
ben ilk gebelıgımde 5 aylıktım canım nasıl ıstıyor bırde mevsımı olmadıgı ıcın bulamadık deli oldum dipfrıze kırmızı erık atmıslar akrabalarım onu ye dedıler kesmedi :roflol: gögsumun tekı nasıl sıstı anlatamam erık cıbanı cıkmıs doktor sırıngayla cekmem lazım dedı ıntıhabı yok dedı merhem verdı o dısarı akıttı ama ben acısından öldüm öldüm dirildim çok komık gunlerdı yaaa ınsallah yıne olmaz:)))))
ya ksıalr e bu erık muhabbetı zaten canım cekıp duruyooo yaaa bu aralar en favorı meyvem portakal
:)) napim gerçekler bunlardediğim gibi yiyom yiyom çıkan yok hehe korktum yani hiç çıkmıcak die yememeye karar vermiştim
oyyyy erık demeyınnnyaaa kaç gundur canım çok ıstıyorrrrr
yazıyorum ama dinleyen yok sanırım.kuzu kulağı otu var.pazarda tadi aynı erik, bağı 50 kr.
yazıyorum ama dinleyen yok sanırım.kuzu kulağı otu var.pazarda tadi aynı erik, bağı 50 kr.
ya ksıalr e bu erık muhabbetı zaten canım cekıp duruyooo yaaa bu aralar en favorı meyvem portakal
halloldu ya. Benım evin içini evlenmeden tamamen degısmıstık. Yaklasık 1 yıl tadılattaydı. Beton parsaları tuvaletten dokmus ustalar parca kalmıs o yuzden. Bızde dıyoz tuvalet yenı degıstı nasıl tıkanıo. Gercı esımın aklına gelmıstı bu ıhtımal. Amaan kurtulum ya sukur. Tuvalet sorunu kotu ya. Yemek yeme durumun hala aynı dımı.
ot sevmem ben canım
o ne ya hıc duymadım. buralarda o da olmazkı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?