2010 Ekim Anneleri

yok =(( düzcedeyim malesef eşimi buraya gönderdiler hafta sonları gidiyorum izmite bugün gidicem mesela akşamı bekliyorum offfff annemi daha çok özlemeye başladım nedense

sen neresindesin izmitin annem gölcükte ben rasathane caddesindeydim buraya geldik 1.5sene önce

seni çok iyi anlıyorum benim ailemde izmitte merkez devlet hastanesinin karşı tarafında oturuyolar....orda doğdum büyüdüm....ben de amasyadayım şuan....Allah yardımcımız olsun...bende çok özledim..

bizde depremden 2 yıl önce gölcük ihsaniyeden ev almıştık yerle bir oldu...sonra merkeze taşındık gölcükü çok iyi bilirim.....

kime gidicen izmitte hangi doktora izmitte gitmek istiyodum bende hamile kalana kadar öle düşünüyodum fakat son zamanlarda gidilmez saçmalama dedim kendime burdada bulamıyorum doktor

bizde depremden 2 yıl önce gölcük ihsaniyeden ev almıştık yerle bir oldu...sonra merkeze taşındık gölcükü çok iyi bilirim.....

abooo toprağıımmm ihsaniyede ev yıkıldımı kız aşağıdamıydın yoksa köydemi yani ihsaniyenin içindemi

evet bence de liste cok duzenli, guzel olmus:)

Herkese merhaba..
Normalde hangi hafta goruyorsunuz bebisinizi, 7 haftalikken mi?

slm cnm nasılsın ben geçen sali gördüm çok küçütü toz kadar 6+2 günlüktü gördügümde sende görürsün merak etme

evlenincemi gittin amasyaya
nasıl özleniyo memleket dimi off allahtan çok uzak değiliz hafta sonları gidiyoruz senin yerinede gezerim yarın gölcükte a.s.

yok canım ben çelıştığım için izmite gitmek gibi bir şansım yok belki tatillerde şuan amasyadayım eşimle beraber tayinimiz buraya çıktı o yüzden......ama annem gelecek yanımıza.....

kızlar liste nerde bende görmek istiyorum ama göremedim yardımcı olurmusunuz ... bu arada mide bulatısı olan yada olmuyan varmıı... ben daha yok sabahları çok hafif oluyo ondan sonra normalim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…