2010 Ekim Anneleri

bende göremedim henüz.... bu pazartesi görmeyi ümit ediyorum dedi doktor...ama en son değerim 3242 çıktı görmem için acaba yeterli olurmu fikri olan varmı???

daha bende göremedim bu pazartesi görmeyi ümit ediyorum dedi doktor...ama en son değerim 3242 oldu görmem için acaba yeterli olurmu nedersin canım????
mrhba cnm günaydın... ben ilk tahlil yaptıgımda degerlerim çok yüksek çıktı 6459 çıkmıştı dr gittim keseyi hemen gördüm 1000 üstünde olunca kese görünüyo nettten bakınca bebek 6 haftalıkken gözüküyomuş ama tabi herkeze göre degişebilir cnm ben 6+2 günlükken gördüm şimdi ise 6+5 günlügüm..

teşeküredrim esracım...umarım bende görürüm...

evet arkadaşım bende pazartesi gidiyorum....doktora göre 4 haftalık bana göre 5.5 haftalık SAT:5 ocaktı çünkübilmiyorumkismile

cnm son adet tarihine bakıyolar ama bazen geç döllenme olabiliyo benkisi aralıgın 19 zuydu ama geç döllenme oldugu için bebegim küçük utrasyon tam sonucu veriyo...

6459 mu kaç gün geçmişti ben bu değerlerden bişe anlamıyorum benim adet olmam gereken günün gecesi 201.8 çıkmıştı çokmu düşük acaba bilmiyorumkismile

6459 mu kaç gün geçmişti ben bu değerlerden bişe anlamıyorum benim adet olmam gereken günün gecesi 201.8 çıkmıştı çokmu düşük acaba bilmiyorumkismile

onu ararsanız benim adetimin 2. günü 147 dört gün sonra:1163 iki gün sonra da 3242 çıktı..........bilmiyorumkismile

yok cnm normaldir mutlaka seninkisi menimkisi bana biraz yüksek geldi ben adet geçikmem 10 geçmişti yapmıştım yaa...

11.gün abdominel ultrasonda görünmezmi yani vajinalultrasona falan baktırmam ben bişe olur korkarım brrrrrrr

Günaydın kızlar uykudan gözümü açamadım bu sabah :)) Listeyi beğenmenize sevindim hamişler..

Arkadaşlar listenin olduğu yerede yazdım ama burayada yazayım değişiklik isteyen yeni eklenmek isteyen bilgilerini özel mesaj atsın lütfen burdaki mesajlardan takip etmem zor oluyor ve kaçırıyorum...

bende ekim annesiyim cnm sat 19 yaşim 21 kilom 67 6+5 günlük hamişim keseyi ve bebişimi gördüm benide listeye eklermisin....:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…