begüm sendemi ptesi gidicen çizelge yapsana kendine şuan nekadarlık
mrhba cnm günaydın... ben ilk tahlil yaptıgımda degerlerim çok yüksek çıktı 6459 çıkmıştı dr gittim keseyi hemen gördüm 1000 üstünde olunca kese görünüyo nettten bakınca bebek 6 haftalıkken gözüküyomuş ama tabi herkeze göre degişebilir cnm ben 6+2 günlükken gördüm şimdi ise 6+5 günlügüm..daha bende göremedim bu pazartesi görmeyi ümit ediyorum dedi doktor...ama en son değerim 3242 oldu görmem için acaba yeterli olurmu nedersin canım????
evet arkadaşım bende pazartesi gidiyorum....doktora göre 4 haftalık bana göre 5.5 haftalık SAT:5 ocaktı çünkübilmiyorumkismile
mrhba cnm günaydın... ben ilk tahlil yaptıgımda degerlerim çok yüksek çıktı 6459 çıkmıştı dr gittim keseyi hemen gördüm 1000 üstünde olunca kese görünüyo nettten bakınca bebek 6 haftalıkken gözüküyomuş ama tabi herkeze göre degişebilir cnm ben 6+2 günlükken gördüm şimdi ise 6+5 günlügüm..
evet arkadaşım bende pazartesi gidiyorum....doktora göre 4 haftalık bana göre 5.5 haftalık SAT:5 ocaktı çünkübilmiyorumkismile
mrhba cnm günaydın... ben ilk tahlil yaptıgımda degerlerim çok yüksek çıktı 6459 çıkmıştı dr gittim keseyi hemen gördüm 1000 üstünde olunca kese görünüyo nettten bakınca bebek 6 haftalıkken gözüküyomuş ama tabi herkeze göre degişebilir cnm ben 6+2 günlükken gördüm şimdi ise 6+5 günlügüm..
6459 mu kaç gün geçmişti ben bu değerlerden bişe anlamıyorum benim adet olmam gereken günün gecesi 201.8 çıkmıştı çokmu düşük acaba bilmiyorumkismile
yok cnm normaldir mutlaka seninkisi menimkisi bana biraz yüksek geldi ben adet geçikmem 10 geçmişti yapmıştım yaa...6459 mu kaç gün geçmişti ben bu değerlerden bişe anlamıyorum benim adet olmam gereken günün gecesi 201.8 çıkmıştı çokmu düşük acaba bilmiyorumkismile
6+2 iken toz kadar göründüyse ben ptesi yani 5+2 iken gidicem görünmezmi =(((
liste nerde başka bir konudamı bakmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?