2010 Ekim Anneleri

günaydın hayırlı cumalr kızlar,

göbişler nasıl:))),

balum Allah yardımcın olsun..

nevyas hayatım görüşemiyoruz hiç. nasıl gidiyor?

merhaba bayanlar nasılsınız benim şuan son yarım saatir başım dönüyor ama bayılacak kadar değil....sizlerde durum nasıl????acaba balum neyaptı çok merak ettim ya...umarı güzel haberlerle döner.....

günaydın hayırlı cumalr kızlar,

göbişler nasıl:))),

balum Allah yardımcın olsun..

nevyas hayatım görüşemiyoruz hiç. nasıl gidiyor?

Günaydın tatlım 1-2 gün giremedim nete dün kontrolüm vardı ama doktor izinliymiş yarına randevu aldım inşallah iyidir meleğim kalp atışlarını duyarım.Onun dışında bu sabah midem bulandı dünde hafif olmuştu sanırım benim bulantılar başlıyor.Sen nasılsın..

mrb begümcüm iyiyim çok şükür
ben 5 haftalık hamileyim canım
sen kaçsın?
bulantın falan varmı
nası gdiyo hamişlik ?

benim doktora göre 4.5 bana göre 5 haftalık sat:5 ocaktı çünkü........midem bulanmıyo canım sadece başım dönüyo???ya senin???

benimde sat 6ocak tatlım
mide bulantısıda yok baş dönmeside sadece kasık ağrısı be bolca bel ağrısı var bende tatlım

Sata göre doğumun eylüle geliyor ama dr ekim dediyse kaç ekim dedi onuda ekliycem.

cnm dr konuşmadım dogum ne zamana geliyo diye ama dr geç döllenme olmuş 6+5 günü hesplayınca ekimin başi gibi daha çok erken diye drumla konuşmadım bu konuyu...

benim beta değerim yok şimdilik hiç kan vermedim ben çarşamba tüm testler için gitcem doktora
bu çarşambada doktora gittiğimde kesemi gördüm canım 5+4 günlük hamileyim
sende sat 5ocaksa 5+3 günlük hamilesindir

bende iyiyim nevyascığım. benim gerginlikten ve iştah açıklığından başka sıkıntım yok.. ne mide ne baş..
benim randevu ayın 18 i. kalp atışlarını duyacağız inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…